![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
scuze de intrebare dar stie cineva al cui e un bmw seria 5 e39 inchis la culoare (negru, bleumarin, etc) cu nr BV 21 BNY ? sau BNI sau ceva de genu???
|
posibil sa stiu eu...care-i problema?
|
de te intereseaza?
|
De bine sau de rau?
|
stati ba calmi e de bine:))
vreau sa stiu ce motor are etc. ca am mers "reising" de pe la modarom pana in noua si sunt curios daca ia dat talpa sau masina mea e chiar atat de tigaie:)) |
Masina e a unui baiat din noua...si cred k e motor de 2.0
|
In cazul asta poti sa schimbi intre ele semnele de la BMW si Mercedes din stikeru' tau :))))))
|
Quote:
oricum stickeru asta are un scop...eu nu am nimic cu bmwurile ba chiar inainte sa o cumpar pe mertanu avusem variante cu e34 e36 compact si e30 cabrio./..eu am ceva cu toti cocalarii cu pisicute cinciari etc care sunt cei mai mari smecheri ca au sigla ///M si au eingial ais si ca ei au full option inafara de piele clima navigatie si geamuri electrice...in rest e full frate.... dar persoana care ma facut sa imi fac acest sticker a fost proprietaru unui e34 care vroiam sa il cumpar....pe net arata ok insa in realitate era tigaie( vopsea peste praguri rugiinite etc) iar smecheru cand a vazut ca am venit cu dacia(ca paranteze am o dacie 1100 complet restaurata) a crezut ca suntem paraleli....si a inceput ca are filtru dinala sport si scaune de piele (huse din plastic ce imita pieleea ce imita lemnu) si tot felu de magarii dinastea...in fine nu conteaza...mam intins la vorba:)) |
i se spune BENI,il gasesti in darste la vulcanizarea de pe dreapta cum mergi spre noua,mai e una fata in fatza
|
Quote:
poate te intereseaza....postul #17 http://www.daciaclub.ro/INTALNIREA-N...-t208868.html# |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am un sistem nu mai stiu exact config, proc AMD , placa baza Asus, placa video ATI 1024mb, 4gb ram, ideea e urmatoarea, merge ok, cand ii dau streaming online gen YouTube mi se blocheaza si implicit restarteaza, l-am dus la service si cei de acolo au zis ca functioneaza perfect, am crezut initial ca este de la placa de baza ca s-o stricat slotul pci-express pe care statea placa video, am mutat-o pe alt slot si la fel face, ce poate fi?!?!!? Windowsul a fost reinstalat, tind sa cred ca poate fi o problema hardware, anume are monitorul ceva (Samsung SyncMaster 940nw), inainte sa se restarteze apare eroarea asta:
Daca ma poate ajuta cineva, astept parerile voastre. Zi buna! |
Cu ramii cum stai? Cate placute ai? Sunt toate la aceiasi frecventa la care merge placa de baza? Daca ai mai multe incerca sa lasi doar una in slot.
|
nu au nimic ramii, 2 placute
|
Lasa cate o placuta. Pe rand. Vezi daca mai face. Poate fi una din ele defecta. Si sa nu ai overclocking facut
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning