Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Yackone 04-03-11 13:15

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

La cat se scumpesc carburantii o sa facem curse de biciclete,trotinete si alte carucioare ;)

Tzzantaru 04-03-11 13:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4141714)
La cat se scumpesc carburantii o sa facem curse de biciclete,trotinete si alte carucioare ;)

shhhht ca ma apuca melancolia.chiar adineauri rasfoiam printre bonurile de benzina(da , am stranse bonurile din 2009 pana in prezent + cateva ratacite din 2008 :D ) si chiar ma uitam pe unu din ele din 2008 unde era benzina 3.34lei si de 100 lei bagasem 30 litrii....pfoai ce vremuri...

Edit : mda , am mai gasit unu de 3.26 :)))

gabitza121 04-03-11 18:06

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4141736)
shhhht ca ma apuca melancolia.chiar adineauri rasfoiam printre bonurile de benzina(da , am stranse bonurile din 2009 pana in prezent + cateva ratacite din 2008 :D ) si chiar ma uitam pe unu din ele din 2008 unde era benzina 3.34lei si de 100 lei bagasem 30 litrii....pfoai ce vremuri...

Edit : mda , am mai gasit unu de 3.26 :)))

eu am un carucior de la plus si e si tunat astept provocari de la oricine cu orice.
si am si bicicleta cu piese SHIMANO

Yackone 05-03-11 00:45

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Eu cred ca am un carucior de la real...ii cam bat rotile dar ma bag...;)

zorro6299 05-03-11 17:15

salutare baieti / observ ca va topesc amintirile din vremurile cand inca ne permieam sa facem un plin, la noi in tara / dar uite ca au trecut acele vremuri....s au dus.

eu azi am fost in RM si am alimentat / asta-i singura mea varinta de protest / si am cumparat motorina cu 3,6 ron / litru ( e bine nu ? ) desigur se merita pentru noi care suntem mai apoape de granita de est.... in rest petru tara , e criminal ce se intampla !!!

pacat ca nu suntem uniti / sa le dam foc la guvern si la hotii care ne conduc.

dar cine stie poate cand va costa 10 ron / litru..... se trezeste toata tara... mult nu mai este .

P.S. am o rugaminte , stie cineva nr de yel de la SH de linga Pizzeria do Corleone ? vreau sa i sun dar le-am pierdut numarul de tel... caut un motor de g3 / stiu ca au , ca am trecut pe acolo acum 6 luni si aveau cateva motoare / de pe care am luat ce mi-a trebuit atunci / dar acum e serioasa treaba / tre" sa mi cumpar un motor / asta l-am distrus / desigur dupa ce-m luat o groapa tip crater / tipic ro .

Merci fain,

mess : is44puf
tel : 0746 963 770

costinbv 06-03-11 20:22

daca vreti va pot face semnaturi manga ca aceasta

nu trebuie decat sa imi dati niste poze cu masina si ce modificari vreti la ele
add: ma_intitulez_banzai

|
|
|
V

costinbv 08-03-11 21:39

un vot la poll please???pretty pleaaassseee
Battle - BMW E30

Yackone 08-03-11 23:51

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4154051)
un vot la poll please???pretty pleaaassseee
Battle - BMW E30

Trisezi si nu e frumos;)

costinbv 09-03-11 13:19

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4154455)
Trisezi si nu e frumos;)

nu pot spune ca trisez (desi stiu asta) :)) insa daca va plac celalalte desene le votati pe alea:D

BV_88_SIK 10-03-11 19:59

vazusem zilele trecute un cielo negru mat..stie cineva ceva de proprietar? are topic masina?

Robert Coca 10-03-11 22:02

Ceva vulcanizari de reparat / roluit jante?

gabitza121 11-03-11 01:41

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4159833)

pe strada vidinului e o vulcanizare si roluiesc jante si sunt super meseriasi

Krp.andrei 11-03-11 08:08

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4159833)

sau la IATSA in Darste....chiar in fata la GPL ;)...sau in Noua..mai jos putin de caminu' de batrani pe partea dreapta e un nene care face treaba buna (are o janta deasupra portii nu ai cum sa nu-l vezi)

gabitza121 11-03-11 09:16

Quote:

Originally Posted by Krp.andrei (Post 4160485)
sau la IATSA in Darste....chiar in fata la GPL ;)...sau in Noua..mai jos putin de caminu' de batrani pe partea dreapta e un nene care face treaba buna (are o janta deasupra portii nu ai cum sa nu-l vezi)

din cate stiu eu nenea ala din noua a murit sau nu mai face daca treci pe acolo o sa vezi janta aia invelita in celofan

Robert Coca 11-03-11 10:13

La ungurasi acolo?

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning