![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
La cat se scumpesc carburantii o sa facem curse de biciclete,trotinete si alte carucioare ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
shhhht ca ma apuca melancolia.chiar adineauri rasfoiam printre bonurile de benzina(da , am stranse bonurile din 2009 pana in prezent + cateva ratacite din 2008 :D ) si chiar ma uitam pe unu din ele din 2008 unde era benzina 3.34lei si de 100 lei bagasem 30 litrii....pfoai ce vremuri... Edit : mda , am mai gasit unu de 3.26 :))) |
Quote:
si am si bicicleta cu piese SHIMANO |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Eu cred ca am un carucior de la real...ii cam bat rotile dar ma bag...;)
|
salutare baieti / observ ca va topesc amintirile din vremurile cand inca ne permieam sa facem un plin, la noi in tara / dar uite ca au trecut acele vremuri....s au dus.
eu azi am fost in RM si am alimentat / asta-i singura mea varinta de protest / si am cumparat motorina cu 3,6 ron / litru ( e bine nu ? ) desigur se merita pentru noi care suntem mai apoape de granita de est.... in rest petru tara , e criminal ce se intampla !!! pacat ca nu suntem uniti / sa le dam foc la guvern si la hotii care ne conduc. dar cine stie poate cand va costa 10 ron / litru..... se trezeste toata tara... mult nu mai este . P.S. am o rugaminte , stie cineva nr de yel de la SH de linga Pizzeria do Corleone ? vreau sa i sun dar le-am pierdut numarul de tel... caut un motor de g3 / stiu ca au , ca am trecut pe acolo acum 6 luni si aveau cateva motoare / de pe care am luat ce mi-a trebuit atunci / dar acum e serioasa treaba / tre" sa mi cumpar un motor / asta l-am distrus / desigur dupa ce-m luat o groapa tip crater / tipic ro . Merci fain, mess : is44puf tel : 0746 963 770 |
daca vreti va pot face semnaturi manga ca aceasta
nu trebuie decat sa imi dati niste poze cu masina si ce modificari vreti la ele add: ma_intitulez_banzai | | | V |
un vot la poll please???pretty pleaaassseee
Battle - BMW E30 |
Quote:
|
Quote:
|
vazusem zilele trecute un cielo negru mat..stie cineva ceva de proprietar? are topic masina?
|
Ceva vulcanizari de reparat / roluit jante?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La ungurasi acolo?