Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

VladM 28-12-09 01:11

Re: Fumator/nefumator

O sa incerc sa ma las,cand o sa se faca pachetu 10 lei ma las,pana atunci ma duc sa fumez o tigare.

THUNDER77 28-12-09 08:43

Fumator de 14 ani....am inceput cu Lucky Strike ( superlong ) , apoi Lucky fara filtru , Gitanes , Camel iar acum Marlboro 100's.....M-am lasat anul trecut timp de 6 luni , insa la un drum lung , pe o autostrada in Ungaria era sa intru sub un TIR cu 140 km/h , asa ca primul lucru care l-am facut a fost sa intru intr-o parcare si sa-mi aprind o tigara ca sa-mi revin ca nu mai puteam sa ma opresc din tremurat si trebuia sa ajung in Germania cu copilul la tratament.....asa ca....plus ca nici anturajul de la servici si implicit locul de munca nu ma "ajuta" sa ma las :D Un sfat pentru nefumatori ramaneti asa si nu mai faceti comentarii ciudate despre cum sau ce iti trebuie sa te lasi de fumat ( mai ales cei care nu aveti 18 ani si un loc de munca , no offense ) iar pentru fumatori : incercati sa le mai rariti ca apar gauri mari in buget la cum se aude ca vor fi preturile ;) Un an nou fericit si tot ce va doriti ;)

Babutz 27-01-10 19:43

fumatoare de 12 ani.. nefumatoare de 6 luni..nu dau in tremurici fara :D
mai aprind una din ani in paste :)

marian92 29-01-10 00:37

Nefumator :peace:

Victor_Is 29-01-10 00:56

Nefumator, de cand m-am nascut.
Felicitari celor care s-au lasat si felicitari celor care vor sa se lase.
De ce?
Pentru ca primul lucru ca sa te lasi de fumat e sa vrei sa te lasi.
Experimentat pe prietena mea, care de 2 ani nu a mai pus tigara in gura si la randul ei "lucreaza" cu tatal si sora sa se lase.
Se poate, dar trebuie sa se vrea.
Mult succes!

marian92 29-01-10 01:04

victor nici eu nu fumez cu toate ca sunt singurul baiat din clasa care nu fumeaza
si stau langa ei cand fumeaza si mereu imi spun sa trag si eu un fum dar decat sa fumez o tigare mai bine beau un suc

keemo 29-01-10 01:31

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3026549)
victor nici eu nu fumez cu toate ca sunt singurul baiat din clasa care nu fumeaza
si stau langa ei cand fumeaza si mereu imi spun sa trag si eu un fum dar decat sa fumez o tigare mai bine beau un suc

sunt fumator ,am spus-o cu cateva pagini inapoi.
Ca tot ziceai de suc ,stai linistit ca unele sucuri au mai multe prostii in ele decat tigarile ,asa ca mai gandeste-te odata , mai bine mesteci o guma ,sau sa pui un braduletz la oglinda:lol:
bafta

Victor_Is 29-01-10 11:39

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 3026603)
sunt fumator ,am spus-o cu cateva pagini inapoi.
Ca tot ziceai de suc ,stai linistit ca unele sucuri au mai multe prostii in ele decat tigarile ,asa ca mai gandeste-te odata , mai bine mesteci o guma ,sau sa pui un braduletz la oglinda:lol:
bafta

;)) si eu am fost singurul din clasa in scoala generala si in liceu si in facultate care nu fumam ;))
si ca sa continui ideea lui keemo, da, sucurile contin o groaza de prostii
de aia folosesc eu cola si pepsi la greu...
nu la baut...folosesc la spalat diferite piese masina si baia...
Nici nu va imaginati ce "stricaciuni" face cola,
nu am baut la viata mea decat un pahar de cola ;))
Sprite e bautura mea :X

marian92 29-01-10 18:53

Aveti dreptate amandoi.:DBafta

Hestilo 30-01-10 01:17

Votat , NEFUMATOR ! Nici n'am de gand sa ma apuc .. urat viciu !:evil:

Andu_RacE 06-02-10 04:23

Nefumator si non-alcoolic. E mai bine asa, cel putin din punctul meu de vedere.

Si nu, nu sunt pocait. :) Am practic 8 ani de zile un sport cu motor de performanta si asa m-am obisnuit fara aceste lucruri de cand eram mic, asa ca incerc pe tot posibilul sa ma tin de aceasta obisnuinta. Chiar daca uneori ma simt cam ciudat cand sunt inconjurat de tutun si alcool intr-un local, iar eu sunt singurul cu sucul sau energizantul in fata, dar asta e. :)

Victor_Is 06-02-10 13:22

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 3055901)
Nefumator si non-alcoolic. E mai bine asa, cel putin din punctul meu de vedere.

Si nu, nu sunt pocait. :)

stii ce inseamna pocait? :))) as vrea eu sa fiu pocait

Andu_RacE 06-02-10 13:54

Aia e treaba ta. Am spus asta pentru ca de multe ori mi s-a intamplat sa mi se ofere de baut, sa refuz si sa fiu intreb pe urma..."Esti pocait?"

plictisit 07-02-10 20:10

n-am avut nici cea mai mica tentatie sa ma apuc de fumat, so nefumator

cozmin23 01-03-10 16:46

nefumator "infocat" la fel si masina mea.

deniel 02-03-10 11:25

Salut. Am fumat de la varsta 14-15 ani. Acum am 25 si am 3 luni de cand m-am lasat de fumat.Nu am apelat la nici un truc sau metoda sa renunt la tigari ci doar plin simpla vointa. Faza e ca de 4 ani lucrez sofer pe duba , fac drumuri in tara , si cand ma lua somnu fumam cam o tigara la 20 de minute. Asta a fost cea mai grea perioada a sevrajului sa conduc 700 km si sa nu fumez , simteam ca innebunesc ma luau transpiratiile si faceam crize de nervi in masina . Dar toate astea au trecut , acum ma simt bine nu mai am nimic si + de asta am mai multi bani.

Victor_Is 02-03-10 11:33

Felicitari Deniel

DTH 02-03-10 16:30

Eu din pacate tin sa va zic ca m-am apucat iar :sad:

Victor_Is 02-03-10 16:57

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3139321)
Eu din pacate tin sa va zic ca m-am apucat iar :sad:

hai mei...:( mai incearca o data ;) hai ca se poate

DTH 02-03-10 17:16

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3139412)
hai mei...:( mai incearca o data ;) hai ca se poate

Am o perioada destul de stresata / incarcata si ...am ajuns iar sa imi cumpar tigari , oricum sper sa treaca mai repede si sa am ambitia de a ma lasa dinou :sad:

Victor_Is 02-03-10 17:22

pai, acum ar cam fi momentul ideal sa iti arati tie si organismului tau ca poti, trebuie sa vrei cu adevarat sa te lasi, chiar daca ai mari probleme, stres etc. Se poate, cu multa vointa si incredere in sine se poate. ;)

DTH 02-03-10 17:28

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3139504)
pai, acum ar cam fi momentul ideal sa iti arati tie si organismului tau ca poti, trebuie sa vrei cu adevarat sa te lasi, chiar daca ai mari probleme, stres etc. Se poate, cu multa vointa si incredere in sine se poate. ;)

Stiu , ai dreptate :D

julaikos 03-03-10 20:46

am incercat cand aveam 8-9 ani sa fumez,basca luam pachete intregi si fumam pe camp cu alti nebuni,dar nu s-a lipit de mine,si nu-mi pare rau :d
in schimb nu refuz o narghilea ;)

Shuba88 04-03-10 15:29

Cred ca prima oara am pus tigara in gura prin clasa a 4a, fumam cu niste prieteni o tigara 3-4 insi, prin liceu m-am apucat de fumat mai serios, imi luam numai Camel lights. La fel si acum, Camel albastru , un pachet in 1,5/2 zile.
Interesant este ca daca nu am tigari fumez de la altii unele fara nicio problema, de ex. Winston,Marlboro,Dunhill, dar de la Kent,Pall Mall si Next ma simt rau.

quick_silver2 09-03-10 17:33

Fumator, din pacate de 3 ani.
Preferatele mele: Kent HD

Geo_ZGA 16-03-10 14:49

Fumator de vreo 10 ani... Kent lung. Plamanii inca arata bine :lol:

Dacia Sport BR 10 TCM 16-03-10 18:40

NU fumez!!! , e pacat de tapiterie baieti:))

weedboy 21-03-10 16:25

fumez de....sincer nici eu nu mai tin minte cand(desi acum am doar 20 de ani),oricum cand imi luam eu tigari cu 10 lei iti luai o cola la 2L un pachet de tigari si iti mai ramaneau si bani:lol:
acum ale dreacu tigari sau facut 10 lei da tot nu ma las :lol: ,am vointa la multe chesti dar aici chiar nu pot nu stiu de ce,poate nici nu imi doresc cu adevarat,si culmea este ca nici mama nici tata nu fumeaza :rolleyes2

btw marlboro rosu scurt rullz :)) :))

Robert Coca 21-03-10 19:53

Fumez de vreo 2 ani. Fumez de plictiseala mai mult dar sunt si zile cand simt nevoia sa pufai vreuna. Am inceput cu Marlboro Lights si acuma Kent 8.

ROAD EMPIRE 22-03-10 08:54

He he ! am un an deja de cand nu mai fumez :twisted:

D.Y ¬ 22-03-10 19:26

Fumez de 1 an. Am început cu Kent 8.
Acum Dunhill albastru, Kent 4, Kent 8, Kent Nanotek.. depinde de ce am poftă.

ZaNe94 20-04-10 18:33

trebuia sa mai pui la poll "fumator de ocazie", sunt multi de astia,

Nemesh17 20-04-10 21:26

Fumez de 1 an, prima tigara a fost slims, a 3-a zi o tigara winstone care asa m-a ametit de am zis ca nu mai pun gura niciodata pe tigari:)), dupa care am zis ca as mai baga niste slims-uri dak tot alea nu ma ametesc rau, dupa aceea kent4 in fiecare zi, sa-u adunat 20 de pachete ascunse in dulap=)))), acum fumez kent8.
Cum se face ca daca nu fumez 2 saptamani, dupa prima tigara respir mai greu, si intre timp dispare senzatia asta..?

Victor_Is 21-04-10 13:21

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 3296316)
Fumez de 1 an, prima tigara a fost slims, a 3-a zi o tigara winstone care asa m-a ametit de am zis ca nu mai pun gura niciodata pe tigari:)), dupa care am zis ca as mai baga niste slims-uri dak tot alea nu ma ametesc rau, dupa aceea kent4 in fiecare zi, sa-u adunat 20 de pachete ascunse in dulap=)))), acum fumez kent8.
Cum se face ca daca nu fumez 2 saptamani, dupa prima tigara respir mai greu, si intre timp dispare senzatia asta..?

se numeste dependenta de nicotina si in plus, plamanul nu este "obisnuit" cu aer asa curat in asa cantitate fara nicotina sau cele 44.000 (da..corect, 44. de mii) de substante cancerigene.
Prietena mea, care am ajutato sa se lase de fumat, a avut aceleasi "simptome"...un ajutor potrivit pt aceasta perioada este un sirop expectorant, gen Tusin, care sa iti calmeze "tusea" si sa te faca sa expectorezi (sa scoti din plaman) mucusul toxic (galbui , spumos)
Prima si o parte din a2a saptamana sunt mai critice, dupa aceea, este usor. Trebuie doar sa vrei (sincer) sa te lasi
:)

Nemesh17 21-04-10 13:39

Cred ca se trage si din "gene"...pot sa ma las dar nu vreau...dupa ce trece senzatia ca inspir aer greu, am niste dureri(pulmonare, de piept, etc.) cu care ma obisnuiesc, mai naspa e cu inima, probabil de la cafea, mai ales daca sunt departe de casa, imi amintesc ca atunci cand nu fumam puteam umbla pana unde vreau eu si inapoi, fara probleme, probabil putin s-au plimbat de nebuni prin lume(pe jos), asa ca nu e un motiv de ingrijorare, am observat ca daca fac sport dispar durerile chiar daca fumez.

keemo 21-04-10 13:50

am avut si eu un timp simptome de genu la inceput ,dar cu timpul au disparut sau m-am obisnuit eu cu ele ,fumez in continuare. Fumez destul de mult ,inca nu am probleme de sanatate ,sper sa nu am vreodata. Cei care vor sa se lase ,SA SE LASE !!! eu sunt si dependent dar nici nu vreau sa ma las :lol:

Nemesh17 21-04-10 14:05

Nici eu nu am probleme de sanatate:D, analizele ies perfect, dar sunt durerile astea slabe sau tari care ma iau cateodata fara sa stiu cand, anul trecut dupa 1 luna de la prima tigara ma durea tare in stanga abdomenului, doar seara la ora fixa, daca stateam culcat pe pat trecea durerea, timp de vreo 2 luni, sper sa nu se intample iar:)), depinde si cate fumezi, acuma fumez 8 pe zi.

Victor_Is 21-04-10 21:37

lasati analizele ;)))
daca tot vreti sa va "verificati", faceti o proba de efort, la bicicleta medicala sau sa va masurati CV-ul...Capacitatea Vitala
Va pune in fata un fel de balon in care sa suflati si veti vedea care este volumul de "aer" (impropriu spus) din plamani .

Alt test, scarile...cum le urcati? :D dupa ce urcati 3 etaje, cum va simtiti? aaa iese limba de un cot? :))
eu o spun mai in gluma, dar nu e de glumit, spuneti ca nu aveti nimica, dar vai si'amar daca ati vedea cum arata plamanul vostru fata de unul sanatos...
am sa va povestesc mai incolo cum am asistat la o operatie a unui mos de 71 de ani care nu avea "nimic", desi fuma de la 14 ani, cum ai arata plamanul etc etc...

aveti grija, o sanatate aveti ;)

Nemesh17 22-04-10 20:47

Am facut proba de efort, fugeam ce fugeam, dupa 3 ture simteam ca inspir -15%, cam inspiram aer 85% si 15% nu mai puteam trage, dar dupa ce m-am lasat de fumat, fugeam 8 ture continuu de stadion fara acea "problema".

Nemesh17 23-04-10 15:16

Urc in fiecare zi de N ori pana la etajul 4, cateodata fug cat pot de tare de la parter pana la 4 si nu am nimic, fumez de doar 1 an, cred ca deaia:-P.

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning