![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
Am cam inrozit pe aici :D
|
Quote:
'' Rozul –este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantica si afectiva culoare. Totodată, rozul este şi culoarea sexualităţii. Este dealtfel şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele. De asemenea se spune că rozul decolorat este culoarea care marchează cel mai bine începutul marii dezvoltări intelectuale, fiind totodată şi cea mai potrivită culoare în domeniul investiţiilor.'' asa ca nu cred ca se supara cineva ca ''ai dat cu roz in noi'' ...cred ca e benefic ...deci ....Keep Up The Good Work !:chick::wave: |
Quote:
Multumesc! |
Uf cat roz....simt cum beneficul imi patrunde fiinta:-P;)
|
Quote:
|
Quote:
Evolution,vad ca si tu simti la fel:-P:lol: Sper ca nu ne patrunde acelasi "benefic" pe amandoi,totusi:-P;):shock: (sau nu doar acelasi "benefic") P.S. Tine evidenta "beneficilor" tai.Bafta;) |
:lol: :lol:
|
Quote:
|
cred ca la morghen i se facuse pofta de "patruns" ;)
|
:cry:
|
Quote:
|
Quote:
tu insa, ai avea parte de dublu "beneficiu" daca te remarca un "investitor" extern ... si se gandeste sa "beneficieze" de pe urma ta :lol::lol: |
3 Attachment(s)
un pic de roz ....ca e benefic .......;) 8) :arrow:
Felicitari Ramona ptr.participare .:!: ....si ptr. indemanarea cu care ai reusit sa te strecori prin ''gaura cheii '' la iesirea de la event :-) super faina si masina si proprietara ;) |
4 Attachment(s)
Niste poze si de la mine daca se permite.. :).. :oops::oops: .. e marfa masinutza.. :)
|
Felicitari @PinkProbeLady pentru participarea de la Oradea, ai o masina superba! Ti-am admirat-o de multe ori in trafic.
|
felicitari si din partea mea...mai ales acolo la iesire ;)
|
si pinku si pe pinky o stim deja dar d-soara in fustita....CINE E? :shock:
(ca sa fim ontopic) :D |
Quote:
|
Quote:
|
HMMM!!!! Deja ati vazut poze???? UNDE?
|
Quote:
http://picasaweb.google.com/Trixitrixi69/WSTE# aici gasesti mai multe poze interesante :-) |
Quote:
|
Am si eu multe poze de la Oradea.... numai ca nu stiu cum unde sa le pun! ajutoare ceva? si daca mai are cineva POZE, pls TELL ME!
|
Quote:
pai e plin de poze ...multe cu fordu tau ...a avut mare succes la public :-) :yes: :arrow: https://forum.4tuning.ro/86-oradea/89476-wste-2008-a/page-2.html si aici :arrow: http://picasaweb.google.com/Trixitrixi69/WSTE# si aici :arrow: http://www.contrastonline.ro/system_...allery_id=6950 |
21 Attachment(s)
cateva poze, pun mai multe daca imi permite forumul :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Mai pune poze daca mai ai. Am pus si eu poze la "Aradenii de la West Side etc. etc.". Din pacate nu am avut apartul foto, doar telefon, dar sunt acceptabile si ale mele.
Uite link-ul: https://forum.4tuning.ro/85-arad/79049-aradenii-oradea-wste-3-reprogramat-20-21-septembrie/page-5.html Uite un preview: |
20 Attachment(s)
alte poze
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
mai urmeaza poze :lol:
|
15 Attachment(s)
mai am poze....dar va ganditi ca majoritatea sunt cu Probele .... si sunt foarte multe, ma gandesc ca il stiti pe derost :)):lol::lol::lol:
|
ce bine iar fi stat si la magarusul meu sub niste felinare, mi-e ciuda dar asta este am avut alt program, felicitari celor care au participat !!!
|
tu esti cea cu fustitza roz? :)
|
Quote:
|
|
6 Attachment(s)
WSTE 2008
BONDARU RELOADED ;) :arrow: |
Quote:
|
Quote:
in legatura cu BM...sincer mi s-a parut foarte dezorganizat. Aici chiar daca am fost putini s-a mentinut o admosfera frumoasa :) cred ca se vede si dupa poze :) APROPO SAMBATA VA FI CONCURS PE TRASEU MONTAM IN ORADEA, CU TIMPI CALIFICARE ETC, poate e cineva interesat. ...eu merg cu Smarul :P si nu glumesc |
16 Attachment(s)
fetele de la WSTE 2008 ;)......:arrow:
|
Quote:
super fain ca mergi :-) ;) .....unde gasim info mai detaliate , orar ,locatie , etc ? poate ajungem prin zona si venim sa te sustinem :-)... |
Quote:
multumesc mult! smartul meu va suferi cateva modificari :) de azi am inceput lucrarile la el :) secret deocamdata :P il pastrez cat pot. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning