FELICITARI WSR !!!
A fost un event de mare clasa , cu o organizare ireprosabila , cu masini bestiale , cu muzica beton si cu fete superbe.
In fiecare detaliu s-a simtit experienta si profesionalismul , grija ca totul sa iasa perfect , ........ incepand cu modul in care am fost preluati la intrare ,( facilitatile puse la dispozitie , spalatorie , cazare) , locatia , paza , .... intr-un cuvant un eveniment reusit de la cap la coada.
Felicitari speciale lui Trixi , pe care am avut ocazia sa o vad in actiune avand grija ca totul sa decurga in cele mai bune conditii , si care atunci cand nu era in trafic , conducand participantii la spalatorie si la hotel , era prezenta la intrarea fiecarei masini , asigurandu-se ca totul e ok , apoi in timpul eventului , avand grija ca atmosfera sa fie una placuta , ocupandu-se de superbele animatoare si avand grija ca muzica sa fie in concordanta cu coregrafia lor , apoi la sfarsit , din nou ghidand fiecare masina , coordonand si asigurandu-se ca toata lumea pleaca multumita .
A fost un eveniment la care eu m-am simtit super , si unde chiar nu gasesc nimic de comentat in sens negativ.(iar daca vor exista astfel de comentarii , vor proveni de la niste oameni invidiosi si frustrati ),......... intr-adevar un eveniment organizat la standarde internationale ....
FELICITARI !!!

cateva poze ......