![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
A facut si el mai demult unul cu 500+ ,dar,dupa cum ai spus si tu,nu se pune :D
|
1 Attachment(s)
Sper ca asta sa se puna:twisted::arrow:
|
frate eu cred ca stati cu ochii beliti in calculator de faceti scorurile astea:lol::lol:.eMH nu mai frec atata mouse-ul ca ai de luat carnetu....sau tu il iei in jocuri:lol::twisted:
|
lasa ma eMH ca la oras ii tragi niste drifturi cu gaboru in masina ,sa stie cu cine are de-a face ;)
|
bah avea ieri niste dracie mie teama darcu ca asta confunda frana cu acceleratia si face vrun acident :)))) (era doar o gluma)
P.S david cum ai reusit sa ai emblema aia de la NFS UG2....ca pana acum nu o aveai,daca te iau la drifturi devin si eu?? :D |
Quote:
|
Vorbiram si ne sfatuiram cu eMH si am decis ca week-endu asta sa facem un campionat mic pe UG2 , cine se mai baga momentan suntem 2 :lol:
Cel ce castiga ii inmanez titlul de Drift King ;) |
Ma bag si eu !
|
se pare ca am ramas cam in urma, trebuie sa instalez din nou U2 sa ma apuc iar de drifturi sa recuperez :D.ma bag si eu la campionat in weekend.
|
Si daca stati pe langa Ploiesti,fac eu cinste cu numerele 10,11 si 12 din revista. Ca eu le-am citit,si le stiu pe deasupra :D
Asta un fel de premiu,pe langa titlul de drift king de la fratele David. |
pt antrenamente va astept pe hamachi la ug2league pass:4tuning ,oricand doriti ,de altfel asta fiind si server pt campionat
|
ma bag si eu daca sunt acasa..imi spune cineva cum intru ?intru in NFS U2 si porma ce fac k sa jucam in retea k la lan imi fac server si in partea cealalta treb sa im fac cont pe EA
P.S poate sa imi spuna cineva cum fac?(nu am mai jucat in retea pana acum :P) |
Ma...tu esti robot,si nu stii unde sa intrebi :|. Nu puteai in pusca mea sa ma intrebi pe mess ?? BTW,la multi ani pt ieri,ca nu te-am diclesat pe mess. Sa imi dai un buzz sa iti explic care e vraja cu asta micu'.
|
sa traiti sefu.....si mersi pt urari ,lasa k te cinstes eu:P
|
ma bag si eu.....se poate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning