![]() |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
*** aberatii... ***
|
Quote:
|
Quote:
|
salut, citesc si eu pe aici de ceva vreme , dintre masinile enumerate aici intre gtc si pro ceed am avut si eu de ales si am ales pro ceedul. de ce ? pentru ca gtc`u pur si simplu chiar nu oferea nimic in plus pentru diferenta de bani (4 5 mii de euro motorizare benzina 1.6 dotari asemanatoare) sincer nu regret deloc alegerea facuta ,inainte de pro ceed am avut o astra g diesel .
cum mai zicea cineva pe aici aceasta masina de la kia chiar isi merita banii,pana acum nimic neplacut la ea, dar am doar 400 de km cu ea. O seara placuta va doresc si multi kilometri cu masinile voastre indiferent de alegerile facute. |
Quote:
|
Quote:
|
am condus si m-am dat cu el! va rog eu nu mai fiti asa subiectivi! daca tu ai citroen sau lucrezi la citroen gata ... citroen e cel mai tare restu's varza.. daca altu are proceed la fel.. si tot asa! sincer.. luati apararea la niste masini care ( asa cum a zis vladdaman ) sunt de oras iar diferenta de bani se va vedea in timp ! asa cum am mai zis .. degeaba ai garantie si oferi toate dotarile daca masina in sine nu poate tine pasul cu lumea si mai ales cu strazile din romania! Intr-adevar.. dai 20.000 pe o astra sau pe un c4 .. dar frate cand e vb sa o vinzi pai ai mai multe sanse sa o vinzi .. si pierzi 5000 la ea! .. o dai in 15.000...hai 12.000 maxim !.. apoi daca iei un porcceed din ala cu 15.000 pai mai mult de 7000 nu iti vezi pe ea pt ca mentalitatea romanului nu va permite ca el, romanul ... sa isi ia un junghi coreean de care nu a auzit cu 15.000 de para'
|
Quote:
si acum hai sa incercam sa privim si altfel lucrurile prin prisma valorii de revanzare daca tot veni vorba: -o masina cu o carte service la zi si cu serviceul facut la o reprezentanta intotdeauna va avea o valoare de revanzare mai mare decat una fara(SPER CA AICI ESTI DE ACORD CU MINE) -o masina care este in garantie va avea o depreciere mai mica la revanzare iar daca incepi sa te plangi de garantia prea mare si de prea multe dotari te intreb de ce nu iti cumperi logan ca tot e facut in romania si pt drumurile noastre?fie vb intre noi sunt loganuri care nu au avut probleme majore in 3 ,4 ani de functionare! ceea ce incerc sa spun e faptul ca pro ul e o masina corecta la un pret corect nu sa denigrez o alta marca.dar putini pricep |
pai stai putin ca noi vorbim de masini noi noute! .. sau mai nou kia iti da carte service si la opel nu ?:lol: si in plus de asta o carte service falsa costa 100 de euro !
|
Quote:
Quote:
|
stratus, din nou te rog, nu fa postari succesive, editeaza-ti vechiul post si completeaza acolo ce ai uitat sa spui...
|
Quote:
Afla ca exista masini din 1980 care normal, nu mai au garantie si totusi au cartea service la zi . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la o masina cu garantie 2 an de ex esti obligat DOAR 2 ANI sa iti faci intretinerea la un service al marcii respective dupa care poti sa il faci si in curtea blocului si cu piese de schimb de orice provenienta. deci ca potential cumparator al unei masini cu garantie de 2 ani care are 5 in momentul in care vreau sa o cumpar ,da-mi voie sa fiu reticient la faptul ca in urmatorii 3 ani tu ai facut serviceul tot in aceleasi conditii si cu piese originale!pe cand la pro daca masina are 6 ani si 140000km vei putea sa fii sigur ca are atatia si chiar daca s a schimbat ceva s a schimbat cu piese originale! nu 300000km si cu piese de calitate indoielnica |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning