![]() |
ce ma enerveaza ca imi da topic does not exist, si imi apare ca topic unwatched dupa ce-l deschid
:evil: :evil: |
ba io cred ca ar pica la kterink noastra
|
Re:
Quote:
|
yo's de parere ca solo e mai bine, pentru ca nu mai pui suflet si nu mai te poate darama orice tipa cand iti spune \"pa...nu ai insemnat nimic pentru mine\"
sau se poate si cu varianta COMBINAT...doar la misto... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si la mine \"combinat\" inseamna \"satisfacut\" intelegi? :lol: mareeeeeee bandit sunt io |
eu nu sunt genu sa fwta la rupere....sa am ce face cand nu am cu cine sa ies afara...
oricum imi aleg tipele de \"misto\" foarte bine...doar nu o sa iau o stramba :D |
si stramba frate....beau pana nu mai vad si apoi tzaca-paca
|
FEMEI
mai baieti si fete! exista 2 principii fundamentale:
1.incaleca si f...e,descaleca si du-te! 2.cea mai faina femeie este urmatoarea! needBrain-fatuta aia de 16 sau 17 ani habar nu are ce vrea!n-o poti numi femeie(doar pt simplu fapt ca nu mai este \"in garantie\")o femeie adevarata are capul pe umeri si nu se joaca de-a DEZBRACA-TE CA MA F...,IMBRACA-TE CA MA DUC!e doar o copila!parerea mea e sa ti-o scoti din minte(pare usor ,dar stiu ca nu e,din proprie experienta)si sa cauti in continuare,cine stie ce surprize iti rezerva viata. apropo:am votat solo(tocmai am incheiat o relatie de 5 ani).maibine SINGUR,decit singur in doi(nu stiu daca are vre-un inteles ce am scris in ultimul rind ,da treaca de la mine) :!: |
Re: FEMEI
Quote:
Quote:
|
1.porecla e \"creierash\"
2.nici io nu as face asa ceva....dar....la o chindie.....nu strica |
doar stiti regula, nu exista femeie pre urata, ci bautura pre putina, so....
|
FUMEI!
NOAPTEA TOATE PISICILE SINT NEGRE SI TOATE,DA CHIAR TOATE FEMEILE FRUMOASE! :!: :peace: :peace:
|
Re: FUMEI!
Quote:
|
Gabi frumoase cuvinte frate ... :) place eshti ok :) ...
aia cu incalecatu si descalecatu e bestiala :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning