Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

Maskatu 10-04-08 22:04

Re: Top cele mai proaste masini

se p*** pe dacie.. poi oricum si un golf din 80 toamna se ... pe dacie :lol:

SirNenea 10-04-08 22:36

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1478135)
se p*** pe dacie.. poi oricum si un golf din 80 toamna se ... pe dacie :lol:

adumi u mie un golf de pana in 100 cp si o sa ma usurez eu pe el cu logan

SirNenea 10-04-08 22:44

Quote:

Originally Posted by sandueugeniu (Post 1477761)
Cred ca Loganul este cea mai proasta masina.Oricaind prefer omasina la mina a doua decit cotetul asta.Sa nu se supere proprietarii de asa ceva dar conduceti si voi o masina adevarata si veti vedea diferenta.Ce argumente aveti sa spuneti ca e buna?Au auzit proprietarii de Logan de ABS ESP pe standard sau de minim 4 airbaguri tot pe standard de aer conditionat volan reglabil pe adincime si inaltime scaune regalabile in inaltime etc?Cei de la Dacia se lauda cu optionale a treia tetiera pe spate si sonorizarea aia de c...t de gijiie ca dracu.Stiti care este pretul Loganului fara taxe si profitul francezului?3500-4000E.Si inca ceva proprietarii de Logan rosu din primele modele vedeti ca o sa se faca roz am vazut destule care au inceput sa se matuiasca si sa devina roz.Si ca sa nu fie suparati proprietarii de Logan le trimit o pza.

cred ca u aberezi cam mult tocmai daia ai primit si un cartonas rosu de la mine
1 u habar nu ai cum e un logan
2 abs si cred ca si esp dacia are
3 degeaba ai 1000 de airbaguri daca nu se deschid(ex: octavia 1)
4 vezi ca esti cam nesimtit cu aceea poza si as ruga ca un moderator sa ia masuri ca nu cred ca am jignit vreun proprietar de vw
p.s. loganul cu 2 airbaguri a luat aproape 4 stele la testele de siguranta golfu 4 cate stele are cu 1000 de airbaguri ???

Highman 11-04-08 06:57

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1478249)
cred ca u aberezi cam mult tocmai daia ai primit si un cartonas rosu de la mine
1 u habar nu ai cum e un logan
2 abs si cred ca si esp dacia are
3 degeaba ai 1000 de airbaguri daca nu se deschid(ex: octavia 1)
4 vezi ca esti cam nesimtit cu aceea poza si as ruga ca un moderator sa ia masuri ca nu cred ca am jignit vreun proprietar de vw
p.s. loganul cu 2 airbaguri a luat aproape 4 stele la testele de siguranta golfu 4 cate stele are cu 1000 de airbaguri ???

ESP???:shock::shock:PE LOGAN??????:lol::lol:si mai estisi observator 4tuning...pasionatule de Si-Fi cred ca treiesti in viitor TU.....esti din alt timp cand Loganul seria 6 are dotari premium stock(ESP).....
P.S.1: tu sti ce face ESP-ul?
P.S.2:am mai spus intrun topic.."MOAMA ....CE HAL DE OAMENI AU AJUNS SA POSTEZE PE FORUMUL ASTA......COPII si fetitze"

SirNenea 11-04-08 08:21

Quote:

Originally Posted by Highman (Post 1478705)
ESP???:shock::shock:PE LOGAN??????:lol::lol:si mai estisi observator 4tuning...pasionatule de Si-Fi cred ca treiesti in viitor TU.....esti din alt timp cand Loganul seria 6 are dotari premium stock(ESP).....
P.S.1: tu sti ce face ESP-ul?
P.S.2:am mai spus intrun topic.."MOAMA ....CE HAL DE OAMENI AU AJUNS SA POSTEZE PE FORUMUL ASTA......COPII si fetitze"

te rog frumos controleazate am zis doar cred nu am zis ca are sigur
ce stiu e ca la un moment dat se auzea ceva ca vor sa puna si daia am zis mai a tot stiutor
raspuns: electronic stability programme cred ca nu stiai doar aveai o banuiala

SirNenea 11-04-08 17:52

apropo stiai ca loganul pe langa abs mai are si ebv???
ia zi-mi u a tot stiutor stii ce e ala ebv si ce face???

sandueugeniu 11-04-08 18:34

Pentru SirNenea.Ai zis ca vrei un Golf cu motor mic sa te Pisi pe el?Ia Golful 1.4TFSI ca are140CP.

Bobytzul 11-04-08 18:35

Bre SirNenea ma uit si eu la poza aia a ta si vad ca esti suparat rau ,oare chiar atit de mult suferi pentru o marca de masina .Ca ai ajuns sa ii bagi in sperieti si pe baieti
-Este vina celui care a initiat topicul ca trebuia sa faca o lista cu masini de care sa lege lumea.ex:
a)Volga
b)Moskvici
c)Zil
d)Gaz
e)Zastava
Tot ce este facut prin :
-Albania
-China
-India
-Turcia
-Koreea lui Kim Ir Sen
Trebuia specificat de la inceput ca este interzis a se lega de Logan
Uite ca drept dovada ,nici nu indraznesc sa dau un link ,catre un alt site unde sa ii vezi ce cuminti ,fac poze la masini,motivul se spirciie (gainateaza) vrabiile si alte inaripate pe masinile respective si se ia vopseaua dupa ele .Daca ai sa ai rabdare sa cauti pe daciaclub o sa le vezi cu ochii tai.Sincer sa fiu nici nu indraznesc sa cred asa ceva
EBD - Electronic Brakeforce Distribution (engleza)
EBV - Elektronische BremsVerteilung (germana)
Distribuţia electronică a forţei de frānare. La autovehiculele cu tractiune faţă, partea din faţa este mai grea decāt partea din spate, astfel īncāt īn cazul acţionării frānelor, centrul de greutate al autovehiculului se deplasează spre faţă. Prin aceasta aderenta la rotile spate scade simtitor si rotile tind sa se blocheze. Prin distributia forţei de frānare, franarea automobilului se realizeaza mai eficient, iar fenomenul de blocare al rotilor este inlaturat.Ceva in genul Regulatorului de presiune care il am eu pe spate la masina la mine ,dar al meu e mecanic

sandueugeniu 11-04-08 19:24

1 Attachment(s)
Si inca ceva mai SirNenea de ce esti asa ofensat si te certi cu toata lumea cumva ai fost chemat cu Loganul la service sa ti-l maclavaiseasca la pasajele rotilor spate?Nu e vina mea frate ca nu ai stiut sa-ti investesti banii mai bine ii jucai la ruleta poate cistigai si luai o masina buna.Ca sa nu mai fii asa irascibil iti trimit o poza cu un motor Euro 4 din 2002 cred ca sa arata si motorul tau de Logan parca sunt alea care au stat pe stoc in Belgia nu?

Bobytzul 11-04-08 20:08

Pentru sandueugeniu ,cu poza respectiva nu sunt nici eu prea incintat .Din felul meu sunt mai nationalist si din cite am invatat pe la scoala Decebal era oare regele Daciei by renault ?Treaba ta ce poza pui dar fii si tu domn scoate cuvintul Dacia si lasa doar Logan by renault ,sau renaultul .Din cite am auzit se va schimba si emblema ,dispare scutul cu vulturul regal si o sa apara o chestie care seamana cu cheia de scos capace de bere (ma refer la berea imbuteliata la sticla) .

Bobytzul 11-04-08 20:11

Uite si o chestie pentru baieti sa comenteze ca tot duc lipsa de masini proaste dau un link sper sa nu fie sters ca nu mai au oamenii cum sa se documenteze http://www.**********/stiri/citeste_...utoturisme.htm

Bobytzul 11-04-08 20:16

Vad ca am calcat cu stingul dar postez articolul
Renault Samsung retrage de pe piata 68.000 de autoturisme
Constructorul auto sud-coreean Renault Samsung Motors, o subsidiara a grupului auto francez Renault, va trebui sa retraga de pe piata 68.037 de autoturisme SM5 din cauza unor defectiuni la sistemul de alimentare cu carburant, a anuntat Ministerul sudcoreean al Transporturilor.

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a cerut Renault Samsung Motors sa retraga de pe piata un numar de 59.160 de autoturisme modelul SM5 LPLi si 8.877 autoturisme modelul SM5 Impression. Purtatorul de cuvant de la Renault Samsung Motors, Choi Min-Soo, a precizat ca actiunea a fost determinata de problemele constatate la sistemul de alimentare al acestor autoturisme, probleme care ar putea provoca oprirea brusca a motorului. Deocamdata nu este clar daca aceasta retragere va afecta si autovehiculele SM5 vandute peste hotare.
Aceasta este cea mai mare retragere derulata de compania aparuta in anul 2000 ca urmare a preluarii Samsung Motor de catre Renault. Anul trecut Renault Samsung Motors a vandut 172.347 de autovehicule, in crestere cu 7,4 procente comparativ cu anul precedent. in timp ce vanzarile pe piata interna au scazut cu 1,4 procente pana la 172.347 de autovehicule, pe piata externa vanzarile au crescut semnificativ cu 33 de procente pana la 54.971 de autovehicule.
Coreea de Sud este a saptea piata mondiala, in termeni de vanzari, pentru grupul Renault SA.
Cred ca face fata cerintelor impuse de topic

sandueugeniu 11-04-08 20:20

Auzi Bobitzul te intreb si eu de ce as fi nationalist?Ce a facut tara asta pentru mine.Cred ca drumurile erau mai bune pe vremea lui Decebal.

Bobytzul 11-04-08 20:47

Scuze de off topic
Banuiesc ca ai vazut filme documentare din primul razboi mondial ,cu transee ,maldare de pamint cratere de bombe si tot tacimul .Imagini cu Belgradul bombardat de americani ai vazut sper sau erai prea mic .Acum intelegi cam cum este in Buc sect 4.Fratioare iau mecanicii prime grase de Paste iar soferii doar mielul

sandueugeniu 11-04-08 20:52

Vad ca ai inteles ideea.

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning