![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Quote:
|
Eu as zice să incheiem acest topic, urmează un DVD sau CD pe care veti primi. Dacă putem face cu costuri 0 sau costuri mici va fi gratis, dacă nu, va avea un preţ simbolic.
Pentru Vali şoptesc īncet: la liniuţă nu se merge cu maşina decapotată şi aş incheia subiectul de ce, pentru ce, de ce nu sau cum ar fi fost showul. A fost, a iesit bine, ne īntālnim la anul! Salutari, Gergo |
mai baieti mai !!!!io nu prea am timp sa stau pe net dar ce vad e groaznic.....baaaa!!!la voi acasa si atatea comentarii????si pe gratis si cu nasu pe sus???eu sunt prezent aproape saptamana cu saptamana la un eveniment...siii....aici era foarte ok atmosfera nu neaparat showul...totul consta in ce atmosfera iti fdaci...poa sa fie 2 masini si 100 de oamenii coolll sau ceea ce vad in ungaria zeci de masini si propietari palizi plictisiti de expo doar sa stea si ei prezenti :( ....parerea mea cui nu ii place tre sa face ce ii place sa mearga mai departe la un film la un somn de duminica etc....esentaa:ai ceva careva de comentat ?>??nici nu mai deschide forumul caci si asa nu va place..:)...zicea cineva ca cupele au fost duse la oradea ????asta vrea sa fie o neiontelegere???stu mare ce masina de show are???poloul???nu uitati provenienta....si daca vreti sa stiti premierea eu zic ca egal a fost si baia mare si suceava siu bucurestiul a fost apreciat ;) ...nu fiti copii mahh...fiti competenti si dupa aia veti cedea ce inseamna tuningul ca toate isi au dificultatile lor ...nu e chiar asa de usor ...cine se jigneste din cuvintele astea sa le evite dar nu mai vorbiti fara de voi cand habar nu aveti de o organizare a unui asemenea eveniment ....vi\oi nu aveti tuningati dar tuningativa!!!!!!in schimb aveti alte mandrii piloti si masini de vtm cu multa experienta si profesionalism ;)o parere nici mie nu mi se pare corect ca cei de vtm dsa participe la liniute cu masini de serii dar noah astai clasamentu :) eu personal si oradea wsr s-a simtit extraordinar de bine din toate punctele de vedere ...si nu fiti rai ca de criticati pe cineva poiate a 2 a oara nu mai vine...si nu uitati un show incepe cu tuningati si dupa aia cu vizitatorii ca doar lor le aratam constructiile ;) hai pa ....
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
mai fratilor franaaaaaaaaa!! nu va mai certati! showul a iesit excelent! Clujul e foarte multumit de data asta am avut doar 2 masini la linii si niciuna la tuning show! am fost mai multi spectatori:)) dar multumiti! va asteptam in 6 oct la cj!
|
Quote:
|
Quote:
1.jante 2.suspensii sport coborate pe aripi nu cu distante semnificative 3.barii fata spate prag eleron 4.faruri stopuri 5.modificari de caroserie (aqripi latite,pleoape din capota coborate,prize,lipsa clante.etc etc) 6.evacuare sport 7.vopseaua exotica sau care iese in evidenta nuuuu originalaaaa!!!!!! 8.paint---dar aici dupa placul si gustul fiecaruia ;) 9.bandouri si toate plasticaraelel disparute ;) 10.etc etc etc in esenta nu vreau sa fac scolarizare doar ca deciziile de jurizare sunt grele si tre intelese criteriile de jurizare ;) |
Tunatul este ceva relativ! Multi se mandresc ca au putine modificari pe masini si se lauda ca au masina tunata. Lasa ca asa e bine, altfel nu poti progresa. Stim bine ca o masina adevarat tunata ... body kit, engine, suspension etc.etc. poate costa de 2~3 ori mai mult decat toata masina si se poate ridica la o valoare de chiar 100 de mii in valuta. Masini adevarat tunate in SM nu gasesti poate una totusi (provenienta Oradea) restul sunt doar colorate, pictate, revopsite, innegrite ...etc. Proprietarii de dacii se mandresc ca masinile lor nu e la fel ca alte dacii, eu in speta am un opel nou cumparat de la repr.opel SM cu putine modificari la motor si suspensie si body kit absolut original, serie limitata ... etc. etc., dar tot arata altfel ca alte opeluri ... deci ca inceput pentru tuningul satmarean este OK. Uite asa vom progresa in viitor multumita domnilor organizatori si mai repede in ceeace priveste tuningul. Deci spui Tu ceva, dar ca sa vezi o masina adevarat tunata merita plecat pn la Lorinser, Hamann, acSchinter, Rieger etc.etc. dar multi nu avem posibilitatea, asa ca ne multumim de inceput si cu masini pictate, geamuri fumurii, ionizate si cu manele la maxim ;) in speta multumesc pentru componentele tuning insirate ... multi nu stim ce este tunatul. BiG ThX !!! ;) :D
|
Masini adevarat tunate in SM nu gasesti poate una totusi (provenienta Oradea) restul sunt doar colorate, pictate, revopsite, innegrite ...etc.
Aici gresesti nene,n-ai fo tu pe la standu k&a. O sa revin cu poze,n-am pe computeru asta salvat nimic. sa fiti iubiti! |
Quote:
parerea mea ca greseti putin la niste chestii (cu tot respectul) : 1) la faza cu "100 mii in valuta" ai cam exagerat. Daca ai o masina obisnuita si bagi in ea 5.000 - 8.000 euro (bine-nteles daca apelezi unde trebuie - "fara apropouri") poti sa-ti expui masina la orice show si vei duce acasa cel putin o cupa dar deja ai sansa si la "best car of the show" 2) despre firmele ce le-ai enumerat, de ex. Rieger, are un stil aparte si frumos tre' sa recunosc (ei marseaza pt. finetea body-kit, imbinarile perfecte intre spoylere etc.) dar daca ai vazut Golful lui Sandu (spre ex.) care inca e pe jumatate "facut" ai observat ca body-kitul acela nu-l gasesti in nici o revista Rieger sau oricare alta. Tuningul inseamna personalizarea masinii, unicitatea acesteia, lucru care in Ro este deja mai mult decat accesibil (si asta o stie deja toata lumea) dar indiferent daca o faci unicat sau pui kit Rieger tot masina tunata ai ! Scopul event-ului AUTO-TUNING SHOW 1 SATU MARE a fost tocmai "dezmortirea" poporului din punct de vedere al culturii tuningului. Odata si odata tre' sa ne dezmortim si noi satmarenii, nu ? Uite de exemplu, la start au luat parte multe masini NLR si ma bucura faptul ca sunt oameni care din anumite puncte de vedere sunt deja uniti mai mult sau mai putin, lasand deoparte problemele organizatorice, dar important este ca oamenii vor si nu trebuie altceva decat niste impulsuri ca sa vada lumea ca o nu o face degeaba... Am auzit deja mai multe vorbe negative ca SM incoace si SM incolo dar nu este adevarat ! A fost un show pe cinste sau nu? a crezut satmaru ca va fi la noi asa ceva sau nu ? in fine, se poate la fel si cu personalizarea masinilor ! Noi am facut introducerea, acum e randul vostru ... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite ca o cupa o ramas in satu mare:rolleyes2 :lol: :D
|
Quote:
|
Felicitari celor care au retinut cupe in SM dar nu inteleg de ce se citeste numai printre randuri... am scris clar in ultimul meu post la sfarsit urmatoarele:
"Felicitari organizatorilor pt ca per total au facut o treaba excelenta si a fost o miscare Tuning de proportii, totushi am fi recunoscatori daca grupele la liniute ar fi mai bine organizate pe viitor, si daca tot am vb de show.... atunci sa fie si pe viitor! Pt primul show.... a iesit excelent" De ce aceste vorbe nu mi se iau in considerare? Sau ce am gresit? Ca am mai si criticat? Asha vorbiti de parca masina mea nu e tuning si nu am investit bani in ea... parca ash fi un dusman al tuningului! Fratilor daca nu stiti sa primiti si critica e rau... daca stiti sa primiti si laude si critici e okey. Cum voi vreti ca altii sa se impace cu gandul ca mai pot si pierde la liniute asha puteti si voi sa luati critici si nu neaparat rele... ci pot fi vazute ca si niste critici constructive... De exemplu daca mai era timp... se organizau si openurile... corect? :rolleyes2 Quote:
La anul o sa pun alta masina pt liniute si alta pt show... numai asha de fenta... ca doara ai dreptate e mashina de show mai trebuia si sa o capotez sa nu ma vada nimeni cand pierd :lol: Deci ai dreptate Gergo! Nu am nimik de comentat... mai ales de tine... tot respectul il ai din partea mea. MAISTRE,N-AM NICI TIMP NICI CHEF SA TOT ITI UNESC POSTURILE,SCRIE PLS TOT INTR-UN SINGUR POST |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning