Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Masina Mea...... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/40614-masina-mea.html)

CheLu_Gti 09-07-08 01:29

Re: Masina Mea......

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 1635963)
si un offtopic pt fratele chelu gti... cand mai vezi si tu o solenza galbena cu nr de bucuresti ca merge ca nebunu si iti face disperat flashuri de bixenon, arata si tu o mana asa in semn de salut, si in scarba:lol:
de mentionat, si sticker de 4tuning pe masina:lol::lol: s-o stapanesti sanatos chelule

tu erai ? =)) ma uitam ca disperatu ca cine esti..am intrebat`o pe femeie daca te stie sau ceva... :)) am crezut ca ti s`o ars chestiile pacol =)) lasa ca acuma stiu :) si scuze : )dau o bere

Korne 09-07-08 01:32

daca ma gandesc bine, cred ca pe atunci inca aveam numarul de pe spate in luneta... oricum, proasta miscare sa o intrebi pe femeie daca ma cunoaste:lol: oricum am recunoscut doar masina si una bucata sofer dublu cat mine

CheLu_Gti 09-07-08 01:36

poi cam lua 2 dupa ceafa daca zicea da :)) da...aveai numaru pe luneta...hai si tu cand ne mai strangem :)

Korne 09-07-08 01:39

chelule, iti bati joc de mine? pai eu sunt primul cand e de strans, anul trecut nu venea lumea cu masina da eu veneam cu taxiu´ la intalniri

CheLu_Gti 09-07-08 01:42

io numa o intalnire am prins :) deci nu stiu...sry :) si rog pe vali sa mute replyurile care is off`topic...sry de off`topicuri ^^

MS 87 PIJ 09-07-08 22:32

Quote:

Originally Posted by CheLu_Gti (Post 1635636)
problema ii la mine ca mi`am scos io singur dungile....si SURPRIZA !!! mi`o ramas ghetzii`u ala de lipici pe masina...m`am dus la spalatorie cu gandu "eh...astia`s meseriasi mi`l scot"...spre surpriza mea unu dintre baieti o zis "nu putem da jos...incearca cu benzina...:cry2:

m`am dus suparat acasa...si am inceput sa frec...si am frecat vro 3 ore bune pana sa vina tot jos ....Morala "daca iti pui stickere puneti`le cu cap"

in fine...i`am facut un "face lift" astept pareri :)

Foarte fain schimba mult aspectu fara dungi si cu faceliftu arata si mai bine bafta in continuare

kamikaze69 11-07-08 21:40

da arata bine bafta in continuare

Calutzu 12-07-08 22:24

Ajutor!!! Tocmai miam luat un mp3(era si timpu)Pioneer Deh-P85BT problema e ca am nevoie de un adaptor CD-UB100 iar aici nu prea gasesc.Ma poate ajuta careva in privinta asta?

MS 87 PIJ 13-07-08 10:05

DDDAaaa auzi daca vii acasa iti conectez eu mufele :)) e bun ?

Drake 21-07-08 21:10

6 Attachment(s)
masina mea

o sa mai pun niste poze :D
Cd-player BLAUPUNKT, amlificator 1000wats,condensator 1.0farad
farurile din spate cu leduri :D

MS 87 PIJ 27-07-08 14:05

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 1609934)
Frumos s stapaneti sanatos numa sa nu faci insolatie :P si fara evenimente .Am inca un PIJ dar nul prezint numa cand voi avea Nr de mures adika am da sunt rosii inc :)

Cum am zis cand voi avea numere de mures o sa vil prezint si uite au sosit si nr de inmatriculare MS 82 PIJ :D si cateva poze cu Volvanu

An fab: 2000 Tip: s80 Motor : 2000 Turbo 5cilindrii 20v 163 cp (sa speram ca vor creste:) Full cu piele

scorpionxxx 15-08-08 20:53

Quote:

Originally Posted by CheLu_Gti (Post 1635636)
problema ii la mine ca mi`am scos io singur dungile....si SURPRIZA !!! mi`o ramas ghetzii`u ala de lipici pe masina...m`am dus la spalatorie cu gandu "eh...astia`s meseriasi mi`l scot"...spre surpriza mea unu dintre baieti o zis "nu putem da jos...incearca cu benzina...:cry2:

m`am dus suparat acasa...si am inceput sa frec...si am frecat vro 3 ore bune pana sa vina tot jos ....Morala "daca iti pui stickere puneti`le cu cap"

in fine...i`am facut un "face lift" astept pareri :)

te superi daca te intreb de ce le-ai dat jos??

CheLu_Gti 17-08-08 16:41

ca dungile nu`s de golf...si nush...arata "tzărăneste"

scorpionxxx 18-08-08 07:39

aaa ok

BiG SmOkE 24-08-08 08:23

3 Attachment(s)
va prezint si eu cateva poza cu mashinutza mea

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning