![]() |
Re: Masina Mea......
Quote:
|
daca ma gandesc bine, cred ca pe atunci inca aveam numarul de pe spate in luneta... oricum, proasta miscare sa o intrebi pe femeie daca ma cunoaste:lol: oricum am recunoscut doar masina si una bucata sofer dublu cat mine
|
poi cam lua 2 dupa ceafa daca zicea da :)) da...aveai numaru pe luneta...hai si tu cand ne mai strangem :)
|
chelule, iti bati joc de mine? pai eu sunt primul cand e de strans, anul trecut nu venea lumea cu masina da eu veneam cu taxiu´ la intalniri
|
io numa o intalnire am prins :) deci nu stiu...sry :) si rog pe vali sa mute replyurile care is off`topic...sry de off`topicuri ^^
|
Quote:
|
da arata bine bafta in continuare
|
Ajutor!!! Tocmai miam luat un mp3(era si timpu)Pioneer Deh-P85BT problema e ca am nevoie de un adaptor CD-UB100 iar aici nu prea gasesc.Ma poate ajuta careva in privinta asta?
|
DDDAaaa auzi daca vii acasa iti conectez eu mufele :)) e bun ?
|
6 Attachment(s)
masina mea
o sa mai pun niste poze :D Cd-player BLAUPUNKT, amlificator 1000wats,condensator 1.0farad farurile din spate cu leduri :D |
4 Attachment(s)
Quote:
Cum am zis cand voi avea numere de mures o sa vil prezint si uite au sosit si nr de inmatriculare MS 82 PIJ :D si cateva poze cu Volvanu An fab: 2000 Tip: s80 Motor : 2000 Turbo 5cilindrii 20v 163 cp (sa speram ca vor creste:) Full cu piele |
Quote:
|
ca dungile nu`s de golf...si nush...arata "tzărăneste"
|
aaa ok
|
3 Attachment(s)
va prezint si eu cateva poza cu mashinutza mea