![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Da ia dreptate Oricum toate din Bucuresti au si mi se pare k si in orasele mari au in proportie de 80% sau ceva de genu asta oricum e totusi ceva fata de nimik ??
Da oricum chiar dak ar avea fiecare vesta de politist GPS tot nu s-ar face nimik!!!!!!!!!!! |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
multzi de astia cu capu mare avem in tara asta .. uff uff uff ...
|
Quote:
|
despre ce vorbeam noi si gman ce ne zice...buna treaba >:D<
|
Bine-ai facut sa rada toata tara de ei!!!!!!!!!!!!!!
|
Va fi vai de capul lor!
|
Quote:
|
Si daca am M-paket pe BMW imi ia talonu ??? Imi da amenda???? ceva ??? Sa stiu sa nu mai trec prin cluj.
:D |
Quote:
|
Suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor dak au chef sa iti ia talonu o sa t-il ia k o sa iti gaseasca ei nod in papura pana la urma !!!!!!!!!
|
daca in 2 min nu ti-a prezentat motivul pt care te-a oprit,suni la nr ala facut pt plangeri impotriva capetelor de creta(9544)si in 10 min vine cineva si face un raport
si scapi incet incet ii omoram am vazut odata pe discovery un documentar despre unele masini de tuning din lume si erau uni din new york cu niste muscle care cu roti super groase si slikuri si bara impotriva rasturnari(nu mai stiu cum se num) si era politia langa ei si nu au zis nimica deci...sa invete si fratii lor din romania sa nu se mai ia de lume degeaba,sa se duca sa prinda adevarati infractori |
cate o data iti vine sai omor pe totzi ...mi a oprit un filtru in fata la romexpo si sa luat de mine ca am praguri la masina si ca nu ai voie sa modifici nimic fara autorizatie,,,cei e ciudat este faptul ca eu nu am nici un fel de tuning pe masina in afara de suspensie sport in rest e totul original...iar pragurile de care zice el ca sunt modificate sunt alea din fabrica ...p.s am un e36
|
Quote:
|
Quote:
|
solo24 in mod normal asa e cu 9544 si vine intradevar in 10 minute alt echipaj da dak vin alti politisti la fel k ei ??
Sau dak vin altii si mai ai dracu ?? Ce te faci atunci !!!!!!!!!! In Romania niciodata nu o sa poti reclama politisti nimanui....... Ptr k dak ii reclami, reclamatia o faci la alti politisti si ei o sa tina intre ei si nu o sa pateasca nimik niciodata TARA DE CACAT LEGI DE CACAT POLITISTI DE CACAT |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning