![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
io zic sa nu te pronunti chiar asa de repede:)...niciodata nu se stie...da ptr moment avem cativa zmei....probabili viitori puscariasi care merg cu 20 la ora cu muzica la 10-15 intre blocuri urmariti de politie cu permise facute pe calc care ei la 17 ani....ba nu 16....ba parca are 21....ba parca vreo 13......in fine e un mister.....sunt mari raceri........in fine numa EA Games e de vina hai sa va zic o poveste pana acu aproape 2 ani am avut masina nu aveam 18 ani neimpliniti cheile stateau in permanenta in casa tata mama la munca de dimineata pana la 5...timp berechet......am avut la dispozitie 3 ani si umpic sa iau masina sa plec da care era motivu.....experienta cu aveam,ieseam in starada dupa 50 de m faceam poc .....complicatii,etc...printre care riscam sa nu mai vad permisu in veci vecilor...ptr ce...ptr 10 20 de minute sa ma simt bine?!ca uite domne cine mai e ca mine.......nu mi-a trecut prin cap niciodata sa plec cu ea,io zic sa va ganditi bine si sa nu va lasati influentati de cutarescu si cutarescu ca va baga in belea de nu va scoate nici cu buldozeru...si el binemersi o sa isi ia permisu cand ii vine vremea...pe cand voi pe romaneste o sa stati so f&&&&&& la .... le sugerez zmeilor care au postat inaintea mea sa termine ........daca nu continuati ca asa cum zicea sindrom sa avem de ce sa radem.......ganditi cu capu de pe umeri bafta si sper sa va intre la bibilica |
Propun k un moderator sa stearga topicu si sa se deschida alt topic in care sa se posteze numai sanctiunile pentru conducerea fara permis:!::!:fara :blahblah::blahblah: k pe topicul acesta sa deviat de la subiect:confused2
|
ma dar astia care va credeti in nfs...credeti k uimiti pe cineva de pe aici,ca conduceti fara permis,sau va ganditi k sunt fete...si le lasati cu gra cascata aici si va da mesaje cu id lor....ce naiba...lasati visele si prostiile astea...in spatele tastaturii toti sunt zmei si niste rai...am mai vazut io dastia....lasatii pe cei care kiar au avut experiente sau care sunt in raport cu topicul....prea multe filme si jocuri afecteaza...si apropo....kestia cu ziarele si falsificarile....nici unu dala de 14 ani kare vede cum arata un buletin nu va crede...va credeti "regii soselei"dar aici sunt rasul celor posteaza....fara supare dar treziea;)
|
Nu, nu... sa nu se inchida nimic... noi de ce mai radem? :lol:
eu n-am timp de nfs, asa ca mai stau pe forum... mai citesc o poveste, mai trece un nivel :lol: Mig-ule, te-am mai intrebat odata: tu in buletinul ala pe care il prezentai nu era scrisa si data nasterii??? :lol: nu or fi observat chiorii aia ca "iese" mai putini ani la numaratoare decat varsta legala de condus... :lol: |
e nasol daca te prinde fara permis se lasa cu dosar penal din cate stiu eu....nici eu nu am permis si mai conduc ...bine cand imi permit taikmeu are scoala de soferi si ma mai bag la volan da oricum nui bine daca te prinde..
|
oricum nu merita sa te risti..mai bine astepti pana la 18.Poate sa nu te prinda gaborii da te vede cineva care poate are ciuda pe tine sau e turnator te filmeaza si te poate da in gat
|
hmmm...abea aku am citit paginile anterioare....ce sa zic ma pis pe mine de ras cad de pe scaun cand vad ce prostiii sunt scrise acolo,ala cu amenzile...crezi ca politistii is asa prosti si nu se uita la cnp la buletin ma??domane ce cap aveti oricum ala cu permisu la imprimanta lipit pe cartela e cel mai tare=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
|
da da pana una alta concentreaza si tu ce vrei sa spui intr-un singur mesaj....
si migule nu,nu sunt in politie....dar cand fac si zic ceva gandesc |
aaaaa si io am mers fara permis ca mi-am adus aminte...cand ma apucasem de scoala de soferi....mai mergeam la padure duminica si ai mei imi dadeau dacia...se urca unu cu mine care stia sa mearga si mergeam NUMAI INSOTIT si pe drum de padure nu drum public NU PRINTRE BLOCURI, DN1-uri sau mai stiu io ce aberati pe aici....dupa mi-am luat permisu si furam dacia noaptea sa ma duc sa ma plimb....s-a prins decat odata ca numai aveam loc de parcare cand m-am intors da AVEAM permis atunci
va salut...si astept in continuare povestirile voastre.....si o mare rugaminte la moderatori nu stergeti ca totusi...n-avem timp asa...sa ne delectam si mai intram pe aici mai zice unu ceva....mai rad juma de zi... |
Mig_lancer,nu ai raspuns la intrebarea legata de CNP si de data nasterii...sau cumva te faci ca nu vezi ?? ;)) uite,noi te credem ca ai vrut sa te dai cocos,nu e nicio problema,am mai avut parte...
|
deci tin sa subliniez corectitudinea limbii romane (daca se poate numi asa) vorbita de catre dumneata,si uite care e treaba,nu cred ca ai inteles intrebarea : tu zici ca ti-a dat amenda pe datele din buletin,corect? nea caisa ala care ti-a dat amenda,nu s-a uitat si el la CNP si la data nasterii,ca sa vada ca tu nici macar nu ai implinit 18 ani (care parca era varsta minima pt a avea permis in romania) ??
|
parca am fi intr-n film cu prosti... se repeta aceleasi lucruri la infinit: noi intrebam, el raspunde cu totul altceva, noi iar intrebam... si tot asa pana ajungem la vreo 20 pagini cu aceeasi intrebare si alte raspunsuri :lol:
incerc sa anticipez un raspuns: "nu, nu s-a uitat, ca era sters cu guma" :lol: |
Foarte tare, din seria micilor infractori .
In vara cand terminasem a 12-a, fiecare zi era prilej de sarbatorire(baut) . Intr-o seara stateam la bloc cu vecinii(de aceeasi varsta) si trageam o bere. Si ii vine unuia ideea sa luam dacia lui taicasu` sa facem o plimbare , omul pe acea vreme nu avea permis . Se urca el la volan, 3 oameni in spate si unul in fata, apucam noi sa mergem vreo 4-500 de m si pune asta o frana ca era un sant(schimbasera ceva conducte si nu au acoperit in totalitate) . Evident , masina nu s-a oprit inainte de sant, asta era cu piciorul pe frana , am luat santul si s-a rupt bascula(parca) de pe partea dreapta . :lol: Pe urma a urmat ducerea masinii inapoi in parcare, care cred ca a durat o ora si ceva . |
Quote:
Prietene,daca nu stii sa citesti e problema ta.Eu te cred ca acum o dai de gard,da' totusi iti repet intrebarea mea.Din moment ce tu ai zis ca ai primit amenda de mai multe ori,ca te-a prins de mai multe ori,de exemplu prima data cand ti-a dat amenda pe datele din buletin,nu s-a uitat la CNP (eventual si data nasterii) care oricum trebuie scrise in amenda...?? |
ma deja am luato in alte subiecte...credeti k osal faceti sa recunoasca k ....mai sunt si vise pe aici...sau k sa plimbat o tura de bloc si a dezvoltat......sa nu o dam in zeci de pagini cu acelasi.....subiect parerea mea....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning