![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
Parerea mea :d :-P
|
domnu cu golfu! sa-ti spun ceva :) cine face lucrarea? robi nu? atat masina cat si schita ! daca nici el nu face treaba buna atunci care dracu :) :) ar trebui sa ai mai multa incredere in el decat intr-un user de aici care probabil habar n-are ce e aia sa respecti linia unei masini ! desenul e ceva sa-ti faci o parere! dar in realitate va iesi grav tare ! unic vei fi oricum! el a studiat stie ce face noi SUFLETU ! :)
iar acum pe final parerea mea e ca bara arata bine ..merge cu pragurile si bara fata :) |
Quote:
Quote:
asai ca nu ma crezi copil???si nu sunt incepator sa ma confrunt pentru imbunatatirea golfului meu....imi place sa discut cu voi toti o parere un sfat mai incape de la toti ;) si in robi am incredere dar gusturile lui nu sunt maximale ;) fiecarui gust.....deoarece el acuma are un stil cu deflegmatoarele ce sunt si la golf si la logan si la megan ...su buza bara SPATE ===logan alt stil....infine mie imi place doar cu tobele nu sunt in clar ;) dar daca baiatu de mai sus sau tu sau careva care va stiti la virtual sau redesenare puneti-mi o toba mare ovala ca la porche in mijloc fara alea mici ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
poti incerca ,ca la astra opc...acum depinde mult de linia masinii la final
|
Quote:
|
[QUOTE=SoundIdentity;996815]daca te stii virtual nu imi pui pe mijloc o toba de porche ovala mai mare si elimini cele doua mic???te rog mult
nu ma pricep la VT poza am facut in paint :D .. pun niste poze din NFS :))):lol: |
parerea mea ar fi sa incerci sa cauti o toba gen civicul nou ... triungi ! mie in mare parte imi place bara
|
da la avacuare poti sa incerci ceva ca la OPC pt ca u nu ai linii rodtunde pe masina :) acuma pe bune :) iti zic eu sigur ca ar da mult mai bine
|
nu stiti voi pe cineva sa prelucreze poza numai la ppartea de toba???stiti toba finala de la porche???un oval lat pe mijloc....nu stie cineva sa o faca?sa o puna acolo?
|
Quote:
O sa fie CRIMA bara spate.Sau sa spun mai corect!GOLFU :D p.s.Tot am spus ca trec pe la tine ember.Dar acuma chiar ca o sa trec.Acuma merge golfu de rupe :D |
Quote:
|
modelul de bare din schita , e super , ar veni bine rau pe masina . aku ramane la decizia ta ;).bafta
|
1 Attachment(s)
uite aici sandule...sper sa nu se supere robi ca i`am modificat desenu :)
|
Este ok bara,nu cred ca are rost s-o modifici dar cu o sg toba centrala nu cred ca ar fi cool...cred ca daca pui doua e numa' bine,si poate nu ar iesi rau cu tobe d ccivic cum a sugerat mai sus cineva..s-ar asorta cu bara....asteptam sa vedem c iese..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning