![]() |
Re: Autohtona Noua vs SH Strain
Adevarul e ca am votat autohtona noua, si as face asta DACA as avea banii necesari. Sunt deja satul de banci si credite, rate, abea astept sa scap de ele.... Si probabil ca daca as avea 10.000 euro cash, m-as mai gandi sa mai pun 1000-2000 si sa ma indrept spre alta marca, evident tot noua. Dar tinand cont ca traim unde traim, si fiecare are un alt context social in care isi desfasoara viata, e greu de multe ori sa ai atatia bani strict pt o masina. Iar in cazul unuia care cu chiu cu vai strange 3000-4000 de euro pt un SH, sigur nu e dispus sa preia vreun leasing sau sa faca imprumut pt diferenta, ci e gata sa faca un compromis pt o masina SH.
Toate pleaca de la bani, si de la cat e dispus omu sa cheltuie cu achizitionarea unei masini, in functie de cat de mult merge, si ce pretentii are. Oricum, nu-i poate blama nimeni pe cei care aleg un Logan nou, chiar si in rate. PS: Logan 1.2 16v 75CP (prin programul remat): de la 3650 pana la 5570 (in functie de dotari). Nu e o oferta deloc de neglijat pt cei cu venituri reduse.... |
In momentul de fata votez SH strain. Motivul insa e unul singur: Dacia sta prost la capitolul siguranta. Daca un Logan ar fi avut macar 4 stele atunci poate alta ar fi fost parerea. Daca siguranta ar fi aceeasi, feeling-ul de nou pentru mine ar conta mai mult.
|
Am vazut azi "live" Loganul accidentat de pe Bd. Magheru al carui sofer a murit.
Vor aparea pozele si filmuletele si va rog sa le studiati sa vedeti daca este admisibil ca un sofer sa moara intr-o masina astfel accidentata, o masina care se fabrica in 2010. Este exact cel mai important motiv, cum a spus si cristixxxlog mai sus, pentru care sa-ti cumperi o masina SH straina. Am vazut soferi de masini din anii '90 care in accidente mai grave au scapat cu viata si uneori chiar fara vatamari corporale grave. |
1 Attachment(s)
Azi am vazut in service un Logan Facelift si mi-a sarit in ochi o chestie.
Nu stiu daca toate logan-urile sunt asa dar asta avea o protectie de cauciuc, ca un fel de cheder la roata stanga spate. Chederul asta ros, e prins pe o bucata taioasa de metal si ar trebui sa protejeze furtunul ce duce la franele din spate. Se vede clar cum a inceput sa se roada si curand, omul va ramane fara frane :) Repet, nu stiu daca toate au improvizatia asta sau asta era mai special. |
Quote:
In afara de motorizari, si alea cu cel putin o generatie in urma, siguranta, finisarile si materialele sunt de foarta slaba calitate si toate astea vandute la un pret chiar exorbitant daca stam sa ne gandim la variantele mai bine motorizate si cu ceva echipare care trec de 10 k de EUR si nu ofera mai nimic in comparatie cu concurenta. |
Cam ai dreptate GTR, dar toate se reflecta in pret. Mereu am pus intrebarea: ce masina noua iti iei la 7.000E+3rable care sa fie la nivelul unui Vw, skoda, ford etc dar sa iti ofere si spatiu si serivice acceptabil, si un pic de fiabilitate etc? Tu de exemplu ti-ai da banii pe un fiat albea sau pe un accent? Sau ai alege un Lupo? ori o Corsa? Sunt curios ce ai alege tu efectiv de banii astia dar sa fie si nou si sa nu depaseasca bugetul ori sa implice leasing, schimburi, mega promotii etc.
|
"masina de 7000 euro" sa fie la nivelul lui VW hahahahaha asta e buna rau..nu e posibil :) poate noua Skoda Felicia sa miste ceva in front...
|
Quote:
|
Quote:
|
un link cu accidentul unde gasesc?
|
Quote:
|
Īntradevăr nu era de așteptat ca șoferul Loganului sa moara . Nu este īnsa clar de ce a decedat. Poate ca nu purta centura și a suferit un traumatism craniu-cerebral cānd mașina s-a răsturnat .
Poate un sistem ESP probabil ar fi făcut diferența pentru șofer . |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Am votat SH dintr-un motiv simplu: am condus loganuri, si in intamplare m-am urcat intr-o masina straina, in cazu de fata un vw passat. restu.. e istorie. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning