![]() |
Re:
Quote:
Cu multa stima! |
BOgdane sincer nu m-am uitat niciodata cat indica vitezometru sau turometru la Andrei....nici nu am observat macar ca scrie 280/h eu doar am zis ca nu sunt facute de nea vasile la coltul blocului
Quote:
|
Re:
[quote=\"D_M_X\"]BOgdane sincer nu m-am uitat niciodata cat indica vitezometru sau turometru la Andrei....nici nu am observat macar ca scrie 280/h eu doar am zis ca nu sunt facute de nea vasile la coltul blocului[quote]
nu sunt facute de nea vasile si sunt facute de nea sadu :))))) ART . crezii ca daca itzi pui cip itzi schimbii ceasurile ? sa stii ca la multe masini un cip nu itzi mareste viteza maxima ci doar timpu in care ajungi la ea |
Si daca ar fi fost facute de mine ce ?
A zis cineva ca are Chip ? Si am avut ceasurile lui Gabi \" RUD\" 2 saptamani pe masina si m-am dus 245 ca popa ! Pe Autostrada Bucuresti-Drajna. Si inca 1 data pe la 210 cand il depaseam pe RAZ. Si daca ai o astra care are din fabrica ceasuri pana la 220 si tu inchizi kilometrajul nu le schimbi cu altele pana la 250-280 sa vada si ochiu' tau cat se duce masina ? |
Re:
[quote=\"x-28-TRA\"][quote=\"D_M_X\"]BOgdane sincer nu m-am uitat niciodata cat indica vitezometru sau turometru la Andrei....nici nu am observat macar ca scrie 280/h eu doar am zis ca nu sunt facute de nea vasile la coltul blocului
Quote:
|
andrei
Quote:
|
Frate dati-le in p..a mea de ceasuri ca m-ati distrus.Sa vedem dovada.Filmulete sau poze cu ceasurile si mai vorbim.Si ca nu pot sa ma abtin: daca Andrei a avut pe ceasurile mele 200nu's cat inseamna ca si eu prind la fel pentru ca am avut ceasurile cu 280-u' si am innebunit acu ala saracul imi cazuse drept pe p..a.Si am poze si filmulet.Da nu le pun moka,le vand :lol: :lol: :lol: :lol:
|
fratzioare ce-s cu literele shi cifrele alea aruncate pe marginea inferioara a portbagajului?ca nu am intzeles nimik...
|
doamne copilu asta ii nebun ;)
sombody stop him :P apropo vezi ca iasa soarele...si incep sa te stressez cu pozele alea :evil: :twisted: :P |
Re:
Quote:
fii mai explicit te rog... |
Re:
Quote:
|
va rog sa ramaneti la subiect ! :evil:
|
Re:
Quote:
|
dupa ce am facut curatenie sunteti la subiect normal . aici se opreste offtopicul .
|
Saptamana viitoare intra la retusuri ... la 160 am luat frontal o pisica si daca din bara de fata s-a mai inteles ceva , din pisica ...nu !
Si cu ocazia asta intra la modificari Capota ,bara fata si Bara spate ... + in max 2 saptamani - Noile jante pe 17' . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning