![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
Under VT, am urmarit "lucrarile" tale si trebuie sa-ti spun ca-mi plac f. f. mult !!! Ai inclinatie, nu "compui" kitchuri, si bmw-ul lui raul_rebelul arata bestial ! jos cu toate palariile in fata ta !!!
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1168000513 ce ziceti de civicul asta?
|
2 Attachment(s)
under_VT ....civicul chiar ii tare, imi place si mie :). Da sa nu zici ca esti singur bag si eu una, e mai slabuta da nu am timp prea mult :(
|
am si ***ut poza poate voi nu o sa obs da alta trebuia sa postez da aia e stersa deja :(
oare obs despre ce e vorba? :) |
1 Attachment(s)
LA MULTI ANI fratilor:D.....sper k anu nou s va aduca multa bucurie si sanatate...si multe idei pt VT..;)
Under mijto lucraile cu BMW-u si Civic-u tine-o tot asa... Eu nu taer am avut timp de Vt iarna asta:(...am incercat ceva pe un Golf...astept pareri |
2 fast ...
deci ... jos palaria :) ti-ai gasit chemarea ;) |
2fast4u,ii tare golful...mai puteai sa scoti si antena aia....si gentile par putin sterse in rest a iesit bine...tine-o tot asa:-)
|
3 Attachment(s)
Vezi ce scoti si din a mea poate cine stie din virtual il transform in real
|
2 Attachment(s)
Pt voi:arrow:
|
bestiale gentile...ia vedeti ce puteti scoate din opelu ala...as fi curios,poate vine colegu din ploiesti cu o bere...
|
civicul arata f bine
|
2 Attachment(s)
Smedy am incercat ceva pe Vectra-u tau.....ii las si pe ceilalti sa mai mestereasca la el....sper sa iti placa..
Baieti ms pentru aprecierile despre Golf |
Mishto dar incearca sa-mi faci ceva realizabil uite ce [lanuri recente am eu pt ea sa ii fac spoilere in culoareacaroseriei sa ii fac prelungire la capota sa renunt la ornamentul ala de la usi si apoi mai vedem noi
|
3 Attachment(s)
am lucrat la honda civicul pus de demian...pana la urma a iesit ceva:D astept parerile voastre
|
frumos,numa prea multe aerisiri.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning