![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Daca o sa ma primeasca la "expozitie cu break-ul meu bine,daca nu, nu e nicio problema.
Cine sa te primeasca? Sau cine sa te dea afara? |
Quote:
|
ce frate eu am o dacie 1310 zambetu lui iliescu si tot o sa vin ca o sa stau pe margine nu ma deranjeaza tot o sa merg deci BV 05 ZUR nu va lipsi.
|
daca poate cineva sa faca un sticar cu dacia si cu locu unde se va tine sa pot sa imi lipesc si eu pe masina sa fac reclama ca ce sa facut pana acum e numai cu reclama la dacia dar locu nu scrie unde va fi deci astept un sticar complet
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
idea e sa fim cati mai multi pasionati de dacia
|
Baieti, intrunirea este exclusiv de 1300, gaditiva la o mica expozitie, dar la aceasta mica expozitie puteti sa veniti si cu bicicleta:lol: intelegeti? Daca esti fan 1300 sau doar vrei sa admiri poti veni cu absolut orice masina sau mijloc de transport:-P ca sa ne facem intelesi, vi vorbesti cu participantii la expozitie, deci sa nu se inteleaga, ca DACA NU AI 1300 NU AI CE CAUTA ACOLO din potriva, mica expozitie va fi amenajata intro partea a parcarii inconjurata de jaloane vi vezi masinile vb cu oameni nu se supara nimeni si nu te gandi ca daca vi acolo nu te baga lumea in seama
|
Bun daca tu zici asa de ce JAF facea lista in care m-a bagat si pe mine?????
|
1 Attachment(s)
a mea e un fel de corcitura e 1310 cu elemente de 1300............:pistoles:
ps : si tot o sa fiu prezent..;) |
Quote:
Ti-am zis poti veni dar masina nu participa la mica expozitie |
nu mai zic nimic
|
Sincer deja incepe sa o ia pe ulei chestia asta. Sincer asemenia prostie ca noi nu poti vedea nicaieri. Nu inteleg de ce e exclusiv daciei 1300. Restul modelelor nu au acelasi producator la baza??
La inceput eram foarte entuziasmat de intalnirea asta, dar deja incepe sa mi se faca greata de toate fazele astea |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning