![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Quote:
Quote:
Nu e cu intentie "ruptul gatului" am sa merg mai incet :lol: Quote:
Quote:
Quote:
Satu Mare ... off de s-ar face drumurile. La drag racing zici tu, nu? Nu promit dar in mare parte am sa fiu acolo ca merg baietii de aici si poate ma ajuta cineva cu o platforma deoarece drumul arad oradea satu mare este un dezastru .... Multumesc mult pt aprecieri si sfaturi! Quote:
|
arata minunat masina, cel mai tare ford probe din romania...asa ceva mai rar vezi ! bafta in continuare
|
12 Attachment(s)
Real Drift - 10 -11 APRILIE - TIMISOARA
Top Car Of The Show Va urma si un video unde mi-a cam inghetat sufletul :shock: |
Felicitari
|
felicitari si foarte frumoasa ultima poza , bafta in continuare!
|
De curiozitate :)) in acea poza cu baietii, doar admiratori? :D
|
Nu, baietii in vesta sunt suportul tehnic al Mazdei cu care am participat la drift, si restul prieteni cu mine!
Multumesc pentru aprecieri! Video: https://www.youtube.com/watch?v=7w3UzQrUMD8 |
super tare! bravo tie!! :D arata din ce in ce mai bine probele :D
|
vai ramo...:)) prima data am crezut ca nu vad bine:shock:
oricum o iesit un show meserias:) bravo pt cupitza:) o meriti |
Multumesc.
Da Ando ... a fost o senzatie tare ciudata. |
te cred:D
lasa bine ca e ok si....te astept la KOE:) |
felicitari pentru munca ,banii ,timpul si pasiunea dedicata acestei bijuterii !!! Nu as fi crezut vreodata ca o fata poate pune atata pasiunea pentru o masina...al carei final este demn de "Jos Palaria"...:tenisclap !!!
|
Am vazut masina la ultima expozitie care a fost la Cluj , foarte complet tuningul si cu gust si cel mai important personalizat dupa preferintele proprietarei , asta conteaza cel mai mult , sa te simti una cu masina cand o conduci :) , nu am apucat sa intru in vorba cu tine , poate o sa am ocazia la urmatorul show , care este aproape si sper ca o sa vii , nu ? :D Salutari de la Cluj !
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Am sa mai pun cateva poze la la intalnirea de americane. Sper sa va placa :-) |
FELICITARI!!!
Superba masina.chiar nu imi imaginam vreodata ca un ford probe poate sa arate asa de frumos.pur si simplu PERFECTA.masina asta m-a impresionat cel mai mult pe acest forum si pot spune ca sunt zilnic in cautari de masini frumoase. good job! bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning