![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
totusi... nu sunt dentistii de vina... ei doar incearca 'sa te repare'... de vina esti tu ca nu te pastrezi sanatos :))
|
Quote:
Oricum...been there...done that...pe la vreo 15 ani....am impins-o pe aia pe jos...si era sa imi foreze obrazul..dar am scapat..s-a speriat si tatal meu de mine :lol: |
ce topic nebun :D ce mai aiurea durerea am avuto acum 1 luna cand mi-am fisurat timpanul bine ka am fost la mecanic bun si ma reparat :D
|
Quote:
|
cand am cazut din pat
|
dar cat de sadici sunteti de vb atata de dentist... iiihhhh....
|
Quote:
Eu....ieri....la dentist....mi-a bagat acele alea pe canal fara anestezie si racaia pe acolo... Deci, nu va doresc, e jale mare....:neutral: P.S: Ma duc si maine, sa vad ce-mi mai face nebunu' ... |
mdap .. stiu ..... am simtit si eu ....
fara anestezie..... sau cand iti baga ditamai acu ... in gingie..... iara fara anestezie :| aproape cele mai groaznice .... dureri :( |
Quote:
Deaia n-am vrut anestezie, ca m-a intrebat omu'...:lol: |
:(( ma doare si pe mine numai cand va aud pe voi.... :(( chill!!!
|
ce bine imi pare ca am dinti sanatosi :D
YET ! :D |
dentiiiist????p mine ma kinuie deja d 2 saptamini,k am o masea si asa se pare k nu reuseste sa imi omoara nervul din ea nicicum...:cry:
dar partea cea mai nasoala e cind esti deja epuizat d durere...k p prima 100 mai merje cumva...dar apoi te face cu nervii!!! dupa o operatie,am primit morfina vreo 4 zile...asa k nu prea simteam durerile d taietura...in skimb,in cele doua parti insa eram k o pernita d ace...si nu ma puteam culca,sau intoarce p nici o parte...la un moment dat m-am simti k o broasca testoasa p spate.... apoi mai era cazul ala cind umerii mei erau fracturati...k norocul ambele deodata...si era kiar dureros...mai ales atunci cind noaptea in somn m-am culcat p un umar...:sad: dupa 3 zile,am ajuns sa renunt la somn p cit a fost posibil... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Deja dupa 2 beri sunt beat si-mi vine sa borasc :lol: :lol: Deci....:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning