Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

andrey2003 23-01-07 21:24

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

totusi... nu sunt dentistii de vina... ei doar incearca 'sa te repare'... de vina esti tu ca nu te pastrezi sanatos :))

SHOGUN-A8 23-01-07 21:27

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 712059)
totusi... nu sunt dentistii de vina... ei doar incearca 'sa te repare'... de vina esti tu ca nu te pastrezi sanatos :))

Asta vroiam sa zic si eu...
Oricum...been there...done that...pe la vreo 15 ani....am impins-o pe aia pe jos...si era sa imi foreze obrazul..dar am scapat..s-a speriat si tatal meu de mine :lol:

NightDevil 23-01-07 21:30

ce topic nebun :D ce mai aiurea durerea am avuto acum 1 luna cand mi-am fisurat timpanul bine ka am fost la mecanic bun si ma reparat :D

Aaronnel^ 23-01-07 21:43

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 712066)
Asta vroiam sa zic si eu...
Oricum...been there...done that...pe la vreo 15 ani....am impins-o pe aia pe jos...si era sa imi foreze obrazul..dar am scapat..s-a speriat si tatal meu de mine :lol:

Ce tare :)))) si eu pe la 5-6 ani cand am fost sa`mi repar o carie i`am dat aleia un picior prin spate k ma durea :))) imi baga nustu ce dreaq in masea si tot dadeam din membre si aia nu se oprea

Alexutzzz 23-01-07 21:58

cand am cazut din pat

Magos 23-01-07 22:57

dar cat de sadici sunteti de vb atata de dentist... iiihhhh....

George_P. 24-01-07 18:48

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 711415)
pai tzi l-a scos neanesteziat ? adica nu iti facuse anestezie inainte ? cand ti-a scos nervu ..

Eu....ieri....la dentist....mi-a bagat acele alea pe canal fara anestezie si racaia pe acolo...

Deci, nu va doresc, e jale mare....:neutral:

P.S: Ma duc si maine, sa vad ce-mi mai face nebunu' ...

GolfuletzS 24-01-07 18:58

mdap .. stiu ..... am simtit si eu ....

fara anestezie.....

sau cand iti baga ditamai acu ... in gingie..... iara fara anestezie :| aproape cele mai groaznice .... dureri :(

George_P. 24-01-07 19:00

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 713564)
mdap .. stiu ..... am simtit si eu ....

fara anestezie.....

sau cand iti baga ditamai acu ... in gingie..... iara fara anestezie :| aproape cele mai groaznice .... dureri :(

Deaia n-am vrut anestezie, ca m-a intrebat omu'...:lol:

Magos 24-01-07 19:10

:(( ma doare si pe mine numai cand va aud pe voi.... :(( chill!!!

Mustang 24-01-07 19:19

ce bine imi pare ca am dinti sanatosi :D
YET ! :D

Trixi 24-01-07 19:29

dentiiiist????p mine ma kinuie deja d 2 saptamini,k am o masea si asa se pare k nu reuseste sa imi omoara nervul din ea nicicum...:cry:
dar partea cea mai nasoala e cind esti deja epuizat d durere...k p prima 100 mai merje cumva...dar apoi te face cu nervii!!!
dupa o operatie,am primit morfina vreo 4 zile...asa k nu prea simteam durerile d taietura...in skimb,in cele doua parti insa eram k o pernita d ace...si nu ma puteam culca,sau intoarce p nici o parte...la un moment dat m-am simti k o broasca testoasa p spate....
apoi mai era cazul ala cind umerii mei erau fracturati...k norocul ambele deodata...si era kiar dureros...mai ales atunci cind noaptea in somn m-am culcat p un umar...:sad: dupa 3 zile,am ajuns sa renunt la somn p cit a fost posibil...

MaTzA 25-01-07 09:40

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 713572)
Deaia n-am vrut anestezie, ca m-a intrebat omu'...:lol:

vrei anestezie si fara dureri??? bea 3-4 beri inainte sa pleci de acasa...si va "anesteziati" amandoi ;)

Aaronnel^ 25-01-07 09:47

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 713640)
dentiiiist????p mine ma kinuie deja d 2 saptamini,k am o masea si asa se pare k nu reuseste sa imi omoara nervul din ea nicicum...:cry:
dar partea cea mai nasoala e cind esti deja epuizat d durere...k p prima 100 mai merje cumva...dar apoi te face cu nervii!!!
dupa o operatie,am primit morfina vreo 4 zile...asa k nu prea simteam durerile d taietura...in skimb,in cele doua parti insa eram k o pernita d ace...si nu ma puteam culca,sau intoarce p nici o parte...la un moment dat m-am simti k o broasca testoasa p spate....
apoi mai era cazul ala cind umerii mei erau fracturati...k norocul ambele deodata...si era kiar dureros...mai ales atunci cind noaptea in somn m-am culcat p un umar...:sad: dupa 3 zile,am ajuns sa renunt la somn p cit a fost posibil...

Aoleu dar ai suferit la viatza ta :(

George_P. 25-01-07 13:28

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 714481)
vrei anestezie si fara dureri??? bea 3-4 beri inainte sa pleci de acasa...si va "anesteziati" amandoi ;)

Deja dupa 2 beri sunt beat si-mi vine sa borasc :lol: :lol:

Deci....:lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:57.

- Copyright 2026 4Tuning