![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
Tanara si nelinistita.. :))
|
:lol: ahahhahahahhaha da da
|
Razi tu razi.. dar.. era o vorba.. :))
|
.....ia uimeste`ma cu vorba aia :lol:.....sper sa nu fie aia cu bmw`u =)))
|
Muahahahaaaahahaaa!! Numai tu te puteai gandi la asta.. :)) =)) =)).. Era o vb legata de Harap-Alb.. ca tot ziceai tu ca esti o zana.. pe alt thread :))
|
:lol: pe aia cu harap-alb nu o stiu ...adik ce vrei sa spui k numai eu ma puteam gandi la asta =))))....logik k sunt o zana :twisted:http://www.abestweb.com/smilies/gorgeous.gifhttp://www.abestweb.com/smilies/SandraR.gif
|
Revenitzi si voi la topic pls !
Prietenie intre barbati si femei? 50% pt ca 30% au sanse sa se combine iar 20% sunt sanse ca unul din ei sa refuze si se duce draq tot ! |
....sefa sprite are sa iti spuna ceva ....sti reklama nuh :lol:....barbatii vor li se umfla c*****e si femeile se duc la barbatii lor ;)
|
iaaa uite domle ce am ajuns sa discutam... de c***e umflate...la asta se rezuma prietenia dintre barbati si femei? :)
|
....pai da ...sunt unii care baloshesk dupa altele si sunt aia care le au pe alea si baloshesk la randu` lor dupa altele :lol:.....de obicei cei care pierd mai mult sunt barabatii disperati precum spune si reclama ;)....dar exista simpla prietenie intre barbati si femei :-)
|
simpla prietenie .... dar nu prietenie foarte apropiata ... ;)
|
Quote:
|
Quote:
de park stiu eu ce inseamna prietenie foarte apropiata :lol:... |
eu spun ca sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare ( de exemplu tipa cu care esti foarte bun prieten este femeia unui prieten bun de-al tau) asta e un motiv suficient (pt mine cel putin) sa nu trec niciodata peste limita de prietenie(kiar foarte stransa) cu fata respectiva...
de femei e plina lumea, prietenii... sunt foarte putini si greu de gasit... |
asta te vrem alex .. si asa sa si faci ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning