![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
n-ai idee cat imi plac farurile,abia as tept sa vad produsul final
din pacate nu se incadreazã in lista mea de cumparaturi ca iti mai dadeam de lucru :-) bafta |
motorasele de geam electric cielo, merg montate doar cu macaralele de cielo, din cate stiu eu.
|
de asta am cerut poze,nu stiu cum arata nici motorasul,d'apoi macaraua ;)
cert e ca alea de bx merg la marele fix,si nici nu umfla tapiteria usii! ;) robi,mai dureaza pana la produsul final,asta seara am facut legaturile la mecanismele de faza lunga(unul e cu motoras unu cu electromagnet) si incerc sa-mi dau seam cum sa fac un capac sa nu se vada in spatele lupelor :D e bine ca nu ma grabesc,inca |
Quote:
scuze de off topic iulica,da farurile mele in ce stadiu sunt? |
La ce pătrățele te referi?:???:
|
ii apar diacriticele cu patratele :D
|
poze maine cu motorasele de cielo! ca acum e traziu!
|
Quote:
|
foarte interesante farurile.....dar exista lexus ls cu 3 lupe pe far....deci trebuie sa gandim ceva cu 4:)) io am cu una u ai cu 2 ...urmeaza cu 3 da cine o sa aibe 4 o sa fie sefu'
|
momentan ajung doua,in plus am eliminat proiectoarele de pe bara cu ocazia asta,bara ramanand suficient de aerisita pentru eventuale radiatoare acolo :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite poze cu motorasele de cielo si macaraua de oltcit! ma tot chinui sa deslusesc cum vin montate,dar pana acum nimic concret@:oops:
|
demontezi motorasul de pe mecanismul ala cu cablu,trebuie aibe o roata dintata care s-ar potrivi pe cremaliera macaralei de oltcit
|
sau cauti 2 macarale de cielo...si e mai simplu:)
|
3 Attachment(s)
Attachment 1298230Attachment 1298231Attachment 1298232
cam asta am reusit sa fac la faruri,plasticele care sa acopere restul farului :D mai am sa fac si capace in spatele farurilor,si apoi le pot vopsi :D inca n-am rezolvat cu becurile de pozitie,am incercat sa luminez lupele dar nu se vede prea frumos...mai am o solutie,dar intai sa fac niste cumparaturi :D inca putin si or sa fie gata astazi sper sa ajung cu cea rosie la itp :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning