Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/99244-dai-seama-gasit-jumatatea.html)

vlad_VSV 03-01-09 23:32

Re: cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1954264)
iti dai seama atunci cand vezi ca si ea simte la fel. degeaba tu dai tot si viata din tine si te astepti sa primesti la fel. aparentele inseala. si inseala mai racu decat inseala o femeie. nu te dezamageste persoana respectiva de dezamagesc asteptarile pe care le ai de la ea. poate am sperat prea mult. poate am visat prea mult. ofer ceea ce ai si speri sa primesti macar pe jumatate. sa nu ramai doar cu sperante si vise.

ai perfecta dreptate,dai tot ce poti,incerci sa faci sa fie cat mai bine,sa se simta bine,sa vada ca iti pasa de ea si tu ce primesti? NIMIC,absolut nimic:cry::cry:
asa nu mai are rost sa iti bati capu; te retragi in suferinta si dezamagire:sad:
nu ea te-a dezamagit,pe moment nu iti dai seama de acest lucru,te-a dezamagit cum a reactionat la ce faci pentru ea si la ce te asteptai din partea ei, si uite asa tu ramai cu juliturile:???: si ea crede ca ii ceva normal,dar nah asta este mergem mai departe ca intr-un razboi,ce nu te doboara te face mai puternic poate chiar invingator odata si odata ....

bodyspeed 04-01-09 10:56

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1955465)
asa nu mai are rost sa iti bati capu; te retragi in suferinta si dezamagire:sad:

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG
poate ma asteptam la mai mult din partea ei. sa accepti o cerere in casatorie tre sa existe cateva sentimente. nu este un joc. problema sta asa....ea a zis multe si nu a demontrat ca le poate indeplini iar eu nu am zis nimic si am preferat sa afc ceva. fapte nu vorbe. daca pe ea o incalzeau mai mult vorbele sa ramana cu vorbele. paote chiar nu ma merita. poate nu mi-a zis decat vorbe in vant. cienva o sa aiba de pierdut. din parerea mea nu cred ca eu. asta a vazut de la inceputul relatiei noastre , ca nu stiu da imi exprim sentimentele. asta e defectul meu. prefer faptele decat promisiuni si vorbe in vant. eram dispus sa renunt la tot pt ea si ea se pare ca nu era in stare sa afca la fel.

Pare tragic, pare dramatic orice despărtire are ceva din aceste multe stări afective intense, care te macină, te rănesc ..care te dor.
Retragerea în suferinţa nu e un bun mijloc de a putea trece peste această rană , pană la urma urmei e o rană, care trebui să o tradezi .., uni o tratează cu indiferenţă , alţii îi acordă maximum de atenţie şi o tratează , o îngrijesc ca să nu lase semne..cicatrici. Timpul le va rezolva pe toate ..dar conteaza şi noi ce facem pentru a suporta mai usor !!
Privirea să fie aţintită înainte .. viaţa înainte se îndreaptă.., câteodată cu paşi repezi, aşa că trebuie să ţinem pasu.
Când consideri că eşti pregătit îţi va prinde bine să meditezi la nişte întrebări
ale caror raspunsuri te vor ajuta pe mai departe.(câteva exemple : , dacă ţi-a explicat de ce vrea să vă despărţiţi ? , crezi c-ai fi putut să previ destrămarea relaţiei ? , cum anume? ai proceda diferit data următoare?.. şi altele )
Relaţia nu a urmat nicidecum cursul dorit de tine Gabriel, vreau să nu uiţi şi să ai in vedere că deşi pe furtună vezi doar un cer întunecat şi ploaia care nu se mai opreşte , să te gândeşti că dupa furtuna urmează ca cerul să se însenineze , şi să apară soarele şi pe strada ta..,

vlad_VSV 04-01-09 12:33

stiti ce ma tot inteb eu cateodata? de ce unii pot sa fie fericiti , ca au gasit pe cineva (ambele parti) care tine la ei si se ingrijeste sa le fie bine si altii sufera in draci pana o sa gaseasca pe cineva care sa ii aprecieze ?

aleks 04-01-09 13:07

pentru ca aceia care lupta si trag din greu o sa aibe experienta cea mai mare, si vor sti sa aprecieze cum trebuie ceea ce intr-un final vor gasi doar pentru ei

Dj-78-KBK 04-01-09 13:28

iti gasesti jumatatea cand ai bani... foarte usor:), sau cand dai de una care nu gaseste unu mai bun decat tine si trebuie sa se multumeasca cu ce are...
orice fata e materialista, daca nu in momentul de fata poate peste 1 an 2-10 devine..
o sa vrea si ea ce are prietena ei, o sa vrea si ea sa stea intr-o masina de admirat etc etc lista poate continua
asta garantat si o spun din experienta :)
cum zicea si cineva in primele posturi dragostea nu exista:)), sau poate exista undeva la 13-14 anisori cand suntem copilasi :)
ce vedeti relatii de 4-5 ani.. aia e obisnuinta nu dragoste.. ii este/iti este greu sa o mai iei de la inceput..
eu nu cred ca exista om sa nu isi fi inselat vreodata partenerul de viata..
bine la tot ce am zis pot exista exceptii... desii....

gbry_el_05-RSG 04-01-09 13:36

aprecierea nu apare asa pur si simplu. o persoana tre sa se faca apreciata, sa se faca respactata si sa se faca iubita. sentimentele nu apar asa brusc...apar pe parcurs. nu era in palnul meu sa ma indragostesc asa tare de aceasta fata,sa sufar asa mult si sa fac tot ce am facut. pur si simplu ea ma afcut asa. nimeni nu vrea sa sufere. am acceptat despartirea pt ca o iubesc si vreau sa fie fericita. chiar daca stiu prea bine ca nu e dar daca ea asa spune ii respect decizia. poate intr-o zi o sa isi dea seama cat de mult o iubesc si cat de mult tin la ea. am iubit-o asa mult incat am pierdut-o. asta a distrus relatia. iubirea mea. motivul despartiri e cel mai greu. mama ei nu ma mai vrea in viata ei. a pus-o sa aleaga intre mine si ea(mama ei). numai pe mama ei o mai are. nici nu imi doream sa renunte la ea pt mine. poate mai tarziu regreta. sa regrete ca a renuntat la mine si nu la mama ei. niciodata nu ma pot compara cu mama ei. niciodata nu o sa fiu ca mama ei. nu ii pot lua locul. poate e mai bine asa.... dumnezeu stie... eu nu mai stiu nimic. e foarte greu...nu imi imaginam sa fie asa greu. simt ca ceva in mine a murit,a luat cu ea tot ce era mai bun in mine. nu o sa mai fiu niciodata la fel. intr-o zi sper sa inteleaga de ce nu ma afcut ceea ce credea ea ca e bine. era bine pt moment dar nu bine pt viitor. asta e....e complicata povestea. adevarata poveste. poate o sa o spun candva. pe toata. asa ca sa inteleaga toata lumea...sunt EU impotriva MAMEI ei. ce pot face eu?

vlad_VSV 04-01-09 13:41

Quote:

Originally Posted by Dj-78-KBK (Post 1956261)
ce vedeti relatii de 4-5 ani.. aia e obisnuinta nu dragoste.. ii este/iti este greu sa o mai iei de la inceput..

aici ai in mare parte dreptate,zic mare parte,pt ca exista si exceptii,foarte rar ii adevarat dar exista
stiu caz concret in care el a inselat-o si ea a aflat dar nu s-au despartit,s-au certat,bla bla.... si am intrebat-o daca ai suferit cand ai aflat si ti-ai pierdut increderea in el de ce mai stai cu el? pai ce sa le zic la ai lui ca ne stim de mult timp si nu pot sa il las asa .... :shock:

gbry_el_05-RSG 04-01-09 13:58

exista si dragoste adevarata. da nu avem noi norocul asta...:cry:

vlad_VSV 04-01-09 14:27

exista,toti o sa o primim odata,mai tarziu sau mai repede tot o sa o primim , doar ca trebuie sa trecem prin mai multe necazuri ca sa ne dam seama cand am gasit-o cu adevarat

decat sa ai pe cineva care sta cu tine doar asa ca nu poate sa te lase ca deja ii obisnuinta si cand trebuie sa te ajute,sta putin sa se gandeasca,nu mersi mai bine fara...mai bine suferi si la final vei stii cine te merita si te iubeste cu adevarat ...

Mustang 04-01-09 15:21

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1956140)
stiti ce ma tot inteb eu cateodata? de ce unii pot sa fie fericiti , ca au gasit pe cineva (ambele parti) care tine la ei si se ingrijeste sa le fie bine si altii sufera in draci pana o sa gaseasca pe cineva care sa ii aprecieze ?

Cei care au gasit deja pe cineva, inseamna ca au avut noroc.
Asta nu inseamna ca cei care nu isi gasesc pe cineva rapid nu au noroc, cum se interpreteaza deobicei. Probabil ei au pretentii mai mari, poate (fara sa isi dea seama) nu pun pret in realitate pe ceea ce declara (ex: nu ma intereseaza sa fie fotomodel, dar ma intereseaza sa ma iubeasca cu adevarat - realitatea sta asa pentru multe persoane: sa arate bine si sa ma iubeasca cu adevarat - degeaba incercam sa fim ipocriti si sa spunem ca nu ne intereseaza cum arata persoana cu care ai vrea sa fii) sau poate comportamentul lor nu este apreciat de persoanele "de uzina".
Raman la ideea ca persoana care iti este jumatate exista undeva si este ca un magnet de pol sud, iar tu esti de pol nord. Cand va gasiti, nu va mai desparte cu usurinta nimic, indiferent de defecte si de calitati.
Pentru fete insa exista si o mica precizare: multe dintre ele se viseaza de mici in rochia de mireasa si sunt obsedate de ideea de maritis ca nu prea mai asculta de adevaratele sentimente, ci asculta de obsesia de maritis - ca nu e normal sa nu se marite pana in 25 de ani... ca e prea tarziu... ca bla bla bla...
Quote:

iti gasesti jumatatea cand ai bani... foarte usor:), sau cand dai de una care nu gaseste unu mai bun decat tine si trebuie sa se multumeasca cu ce are...
orice fata e materialista, daca nu in momentul de fata poate peste 1 an 2-10 devine..
o sa vrea si ea ce are prietena ei, o sa vrea si ea sa stea intr-o masina de admirat etc etc lista poate continua
asta garantat si o spun din experienta :)
cum zicea si cineva in primele posturi dragostea nu exista:)), sau poate exista undeva la 13-14 anisori cand suntem copilasi :)
bine la tot ce am zis pot exista exceptii... desii....

Generalizarea pe care o faci tu este din cauza ca nu ai dat de o persoana care sa nu fie ca cele de serie...
Hai sa iti spun o chestie: prietena mea, la inceput, a avut de ales intre 2 persoane:
1. eu, cu o banala Dacie 1310 '85 (ruginita, pe ici pe colo, dar decenta), cu o situatie financiara modesta - ea avand salariul mai mare decat mine atunci (chiar si acum :lol:)
2. un tip, cu un Audi A6 de prin 2000 (impecabil, punct), cu o situatie financiara net superioara fata de a mea sau a ei...
Ea are 24 de ani acum, atunci avea 23, iar eu am 21, atunci aveam 20, iar tipul care "concura" cu mine era de aceeasi varsta cu a mea.
Pe cine a ales? Pe mine... de ce?! Pentru ca eu am fost mai... miserupist de fel si nu m-a deranjat prea mult daca ma alege sau nu. Pe langa asta, nu imi placea extraordinar de mult de ea.

Ca sa mai dau exemple: o prietena de-a mea sta timp de 5-6 ani cu prietenul ei si el a condus de la Tico pana la Volkswagen Scirocco (modelul 2008). Arata bine fata si totusi, in ciuda multor persoane care au incercat sa o acapareze cu Mustangi, BMW-uri, Opeluri - in perioada cand prietenul ei avea Tico, a ramas cu el... De la 18 ani pana la 26 sunt 8 ani... teoretic, din ce spui tu, trebuia deja sa fie cu altul, nu?

Nu neg faptul ca mai mult de 80% din tara asta sunt materialiste si care pun pret mai mult pe situatia financiara decat orice pe lumea asta. Nu conteaza ca ea este o carpa pentru cel care ii da sa manance, care o imbraca, care o bate, care o jigneste, care o inseala... Pe ea o intereseaza sa isi aibe viitorul asigurat. De altfel sunt multe "Monici" care fac acelasi lucru: ori se combina cu un babalac si asteapta sa dea ortul popii sa ii ia averea, ori baga divort ca totul sa se imparta la jumatate... Cam asta e lumea in care traim. N-avem ce sa ii facem...
Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1956282)
poate o sa o spun candva. pe toata. asa ca sa inteleaga toata lumea...sunt EU impotriva MAMEI ei. ce pot face eu?

Faza cu mama e posibil sa fie doar de ochii lumii.
Daca mama ei iti zicea ceva in fata, atunci puteai stii sigur ca are ceva impotriva ta... Sau a facut-o deja?
Daca a facut-o deja, s-ar putea sa te trezesti cu fata pe capul tau in momentele cand nu se mai suporta cu mama ei si o sa realizeze ca a gresit.
Dar daca nu ai primit nicio replica verbala (face2face) de la mama ei cum ca te-ar uri, sau ca nu te suporta, e posibil sa fie praf in ochi, ca sa scape mai usor.
Si eu am trait o "telenovela" de genul asta, dar atunci nu puteam vorbi despre dragoste, pentru ca eram mic... Ea m-a mintit cu chestia asta, ne-am despartit ca sa aflu peste 2 zile ca era cu un tip de vreo 4 luni dinainte sa imi dea papucii...
Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1956325)
exista si dragoste adevarata. da nu avem noi norocul asta...:cry:

Marea iubire vine cand nu te astepti sau cand te astepti cel mai putin...
De aceea exista si zicala: "nu cauta tu dragostea... lasa ca va veni ea la tine".

Succes!

ps: scuzati ditamai polologhia.

vacaroz 04-01-09 16:21

daca e vorba de mama ei sigur va sti cum sa o "santajeze". am trecut si eu printr`o astfe de situatie si ce sa zic... am pierdut. deci aici nu mai sunt bun la sfaturi, ba chiar am sa le citesc eu ca si cum as fi in pielea lui, sa vad ce ar fi fost de facut :D

bodyspeed 04-01-09 21:11

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1956499)
Raman la ideea ca persoana care iti este jumatate exista undeva si este ca un magnet de pol sud, iar tu esti de pol nord. Cand va gasiti, nu va mai desparte cu usurinta nimic, indiferent de defecte si de calitati.

Gabi hai că mă asociez şi eu acestei idei, acum capată contur cele zise aici de tine.., :-P

Quote:

Originally Posted by Mustang
Pentru fete insa exista si o mica precizare: multe dintre ele se viseaza de mici in rochia de mireasa si sunt obsedate de ideea de maritis ca nu prea mai asculta de adevaratele sentimente, ci asculta de obsesia de maritis - ca nu e normal sa nu se marite pana in 25 de ani... ca e prea tarziu... ca bla bla bla...

Eu nu am intâlnit fete cu asemnea preocupări :lol:, Obsesia incultată de părinţi ..hmm , totuşi e viaţa lor în joc .. care nu e un joc e viaţa reală ;)..aşa că ,să asculte de sentimente , să lase obsesia cu maritişu păna la o anumită vărstă :D

Quote:

Nu neg faptul ca mai mult de 80% din tara asta sunt materialiste si care pun pret mai mult pe situatia financiara decat orice pe lumea asta. Nu conteaza ca ea este o carpa pentru cel care ii da sa manance, care o imbraca, care o bate, care o jigneste, care o inseala... Pe ea o intereseaza sa isi aibe viitorul asigurat. De altfel sunt multe "Monici" care fac acelasi lucru: ori se combina cu un babalac si asteapta sa dea ortul popii sa ii ia averea, ori baga divort ca totul sa se imparta la jumatate... Cam asta e lumea in care traim. N-avem ce sa ii facem...

"Monici" , "NeMonici" , orice babalâc mai are ceva creier dacă altceva numai are demult :lol::lol::lol: , să nu lase toată averea ,fie apelează de la început la contract prenupţial , sau un testament prin care o va lăsa să traiscă decent .. vaduvă..:lol: , acum de' poate să pună diverse clauze ;) , oricum jumătate la jumătate nu se mai împarte demult ;).E constient de ce s-au casătorit ;) din iubire...Not

Quote:

Marea iubire vine cand nu te astepti sau cand te astepti cel mai putin...
De aceea exista si zicala: "nu cauta tu dragostea... lasa ca va veni ea la tine".

Succes!

Da asta cam aşa e.. uite mie îmi place şi asta
:arrow:Iubirea, las-o libera…daca e ta, sta langa tine; daca a plecat ,inseamna ca nu a fost niciodata a ta.

r0xanicutza 09-01-09 05:17

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1948167)
ce te faci cand orice gest, decizie, gand vine in acelasi timp identic din ambele parti?

e foarte dificil, pt ca (cred) incepi sa vrei neaparat persoana aia si iti doresti asa mult incat (de cele mai multe ori) o sufoci sau se consuma relatia mult prea repede si... cam asta e :|

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1948167)
poate jumatatea noastra nu e exact ce ne dorim initial si o descoperim pe parcurs.

daca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti, nu te iubeste indeanjus ;)

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1948378)
faci anumite lucruri ,anumite schimbari , gesturi ...descoperi cu timpu., ca pentru alta persoana nu ai fi dispus sa faci..

daca faci prea multe schimbari... la un moment-dat, descoperi ca nu mai esti tu ;) si nu e deloc placut

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1948378)
stii ce gandeste si simte

asta se intampla cu o persoana pe care o cunosti, sau cel putin asa pare.

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1954264)
nu te dezamageste persoana respectiva de dezamagesc asteptarile pe care le ai de la ea.

d-aia e mai bine sa nu ai asteptari de la nimeni ;)

Quote:

o sa vrea si ea ce are prietena ei, o sa vrea si ea sa stea intr-o masina de admirat

pai poate ar trebuii sa munceasca sa obtina asta

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1956282)
sunt EU impotriva MAMEI ei. ce pot face?

nu poti face prea multe... doar in cazul in care ea chiar te mai iubeste si vrea sa va casatoriti, du-te si spunei lu` maica-sa ca ai intentii serioase si ca vrei sa te insori cu ea si aia e! stai logodit pana iti vine mintea la cap, si cand nu mai merge sau chiar iti doresti, va casatoriti si gata ;) daca te logodesti, nu inseamna neaparat ca tre sa te si insori, poti sa rupi logodna, sau si daca te insori... poti sa divortezi; dar va impiedica prea multe si stii asta... ti-am mai zis... asta cred eu ca ar fi sigurul motiv prin care "o sa uite" maica-sa de ceea ce s-a intamplat.

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1956384)
mai bine suferi si la final vei stii cine te merita si te iubeste cu adevarat ...

ce intelegi tu prin final? si daca e la final... mai conteaza cine te iubeste?

bodyspeed 11-01-09 11:29

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1967146)
daca faci prea multe schimbari... la un moment-dat, descoperi ca nu mai esti tu ;) si nu e deloc placut

Eu mă refeream la schimbări care dacă sunt facute de amândoi în timp util, aşa relaţia nu se poate rupe. Relaţia în sine este un fir de aţă, dacă trag amandoi de el (atât ea cât şi el ) în acelaşi timp, se va rupe , de asta când unul trage celălalt să slăbească firu, acordându-i şi demonstrândui că o/îl iubeşte. Până la urmă o relaţie se conturează după mai multe aspecte încredere, ataşament, sprijin, respect... nu orgoliu.
Nu zice nimeni să te schimbi, faci asta că simţi că trebuie , simţi că nu ai procedat bine (că eşti orgolios/ă) şi schimbare în sine ajută , mai bine zis vă ajută.

Trixi 11-01-09 21:29

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1967599)
poate tu nu primesti, eu nu ma plang :lol:

si da, primesc ceea ce vreau, numai sa stii cum sa ceri :)

ring a bell???
fiecare om in mare masura este vinovat/responsabil de ceea ce i se intimpla.
sunt deacord ca e bine sa se descarce omul cind i se intimpla ceva rau..dar daca exagerezi admiti ca esti incapabil de a obtine ceea ce vrei.poate defectiunea este in aparatul dumneavoastra???

vlad_VSV 12-01-09 09:37

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1967146)
ce intelegi tu prin final? si daca e la final... mai conteaza cine te iubeste?

sa treci prin mai multe relatii,sa iesi sifonat,dar la urma urmei sa gasesti pe cine te merita cu adevarat...chiar daca e umpic prea tarziu

daca la final te referi la moarte,sincer,nu stiu poate acuma vorbesc prostii,dar pentru mine conteaza sa stiu ca cineva(inafara de parintii mei) ma iubeste cu adevarat si pentru o zi...doar...

EaGle 12-01-09 13:55

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1974731)
sa treci prin mai multe relatii,sa iesi sifonat,dar la urma urmei sa gasesti pe cine te merita cu adevarat...chiar daca e umpic prea tarziu

daca la final te referi la moarte,sincer,nu stiu poate acuma vorbesc prostii,dar pentru mine conteaza sa stiu ca cineva(inafara de parintii mei) ma iubeste cu adevarat si pentru o zi...doar...

Are dreptate omu` asta. Ce pot sa spun, eu pana ieri eram convins ca mi-am gasit jumatatea, pana cand am descoperit un fapt care nu-mi placea, fapt care l-am descoperit singur pentru ca simteam ca persoana s-a schimbat. Joy4 ai avut dreptate atunci cand am avut discutia aia despre fetele si tradarea, acum imi dau seama ca ai avut dreptate :-).

Sincer inca cred ca exista jumatatea, e greu de gasit dar exista. E posibil si ca jumatatea sa te paraseasca pentru ca pur si simplu nu gandeste la fel de matur ca tine, apoi dupa cativa ani poate regreta si te cauta, important e ca tu sa simti inca ceva pentru ea si sa nu ai familie, ca atunci cand sunt copiii la mijloc, nu mai conteaza jumatatea ci viitorul lor :rolleyes2

r0xanicutza 12-01-09 23:26

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1975395)
Joy ai avut dreptate atunci cand am avut discutia aia despre fetele si tradarea, acum imi dau seama ca ai avut dreptate :-)

Sincer iti spun, imi pare nespus rau ca am avut dreptate... as fi preferat sa ma insel... dar nu aveam cum... din pacate
nu cred ca mi-a parut vreodata mai rau de atat ca am avut dreptate :(

anyway... mergi mai departe ;) n-ai pierdut nimic :)

aleks 13-01-09 10:14

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1977109)
Sincer iti spun, imi pare nespus rau ca am avut dreptate... as fi preferat sa ma insel... dar nu aveam cum... din pacate
nu cred ca mi-a parut vreodata mai rau de atat ca am avut dreptate

joy mama, sa nu ti se faca rau de la atatea regrete, pe cuvant ca ma ingrijoreaza sanatatea ta...

r0xanicutza 14-01-09 09:44

nu-ti bate tu capul cu mine ;) am eu grija

aleks 14-01-09 10:06

vai, multumesc frumos draga mea, sincer chiar ma ingrijora starea ta, dar daca ai grija tu, totul e bine, m-ai linistit :)

bodyspeed 17-01-09 10:58

Fiecare femeie care îşi face apariţia în viaţa noastră (şi credem sau nu că ne este jumatatea), fie pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, e o încercare şi totodată o lecţie în împlinirea noastră ca bărbaţi.Felul nostru de a iubi, de a ne înţelege pe noi şi pe ele este de fiecare dată diferit , câteodată nu ştim de ce am reacţionat aşa sau ele de ce au reacţionat aşa.Şi ne dă impresia că era jumatatea ..doar din prisma celor întâmplate,
...hmmm braţele femeii sunt limanul căutat de un calător sătul de luni întregi de drum pe o mare de vise .Şi atunci după cautari şi iar cautari îţi cauţi liman.., o cauţi pe ea..pe jumatatea ta.

NONE 19-01-09 03:22

Cel care a făcut topic-ul cred că era beat cand l-a facut :lol:
voi vreti de la vârsta asta neveste ? :shock::shock:
să dea dracii in ele că eu nu pot sa stau cu una mai mult de o saptamana :lol::lol: mă freacă la "melodie"
cum a zis si Psycho,nu există jumătatea perfectă
e o femeie care te suportă toata viata...dreaq stie eu nu cred in jumatati,iubiri
si mai stiu eu ce...sex si pa-pa :lol::lol:

aleks 19-01-09 10:42

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1992291)
să dea dracii in ele că eu nu pot sa stau cu una mai mult de o saptamana :lol::lol: mă freacă la "melodie"
e o femeie care te suportă toata viata...dreaq stie eu nu cred in jumatati,iubiri

Nu cred ca era beat, si nici nu cauta nevasta, se intreba cum iti dai seama cine e omul care te multumeste intr-atat incat sa simti ca nu trebuie sa mai alergi dupa altcineva...
Eu spun sa te duci la joaca si sa revii cand mai cresti...
Spui ca nu exista decat o femeie care trebuie sa te suporte toata viaţa? Poate pe tine... Iar faptul ca nu reusesti sa stai cu o femeie mai mult de o saptamana.... Hmmm, ori ai 12 ani, ori ai nevoie de un ajutor de specialitate, gasesti si in Berlin clinici cu personal bun, moderne, poti gasi ajutor, nu trebuie sa te sperii...

aleks 19-01-09 12:09

Problema cu varsta lui am mai discutat-o, dar n-am mai avut timp si de asta, NU are 23 de ani, daca retin bine a facut sau face acum 18...

EaGle 19-01-09 14:23

Quote:

Si ia spune-mi tu mie, cand ajungi la 50 de ani si vezi ca esti singur ca un caine ca parintii au murit, poate n-ai nici frati...prietenii la 50 de ani isi vad de familia lor, tu ce faci? Frichi-frichi si pa-pa? Hmmm, eu m-as mai gandii :-)
E adevarat ca in perioada de adolescenta e mult mai bine sa nu pui foarte mult suflet ca de obicei ramai cu buza umflata, desi sunt cazuri in care prima iubire e inca in picioare de multi ani, dar mai rar. Crede-ma ca mai toti de aici am incercat-o pe pielea noastra, si nu e lucru mai misto ca cel de a avea pe cineva langa tine sa te sprijine, ca te iubeste, ca nu te iubeste destul ... ramane de discutat.
Timpul se duce repede, asa ca profita de ocazii si nu da cu sutul oportunitatilor ca s-ar putea sa regreti pentru mult timp ;)

Mustang 19-01-09 14:29

Bravo FABI!

gbry_el_05-RSG 25-01-09 19:20

nu eram beat. eram...nu mai stiu cum. eram dispus sa renunt la tot pt fata visurilor mele. sunt dispus si acum sa renunt la tot pt ea. numai ca nu mai am ocazia. cum iti dai seama ca persoana respectiva ar face la fel pt tine? ca simte la fel pt tine? pur si simplu nu sti. risti si castigi. sau risti si pierzi totul.... situatia de care citesti...recitesti si crezi ca nu t-i se poate intampla tie. uite ca se poate.... totul o sa fie bine....uite ca nu e. toate trec,mai devreme sau mai tarziu. stiu doar ca nimic nu mai e la fel,urmele raman. poate ca vrei sa crezi ca e bine,dar nu e ,si nu va mai fi. nici acum nu sunt beat...

bodyspeed 01-02-09 10:37

Gabriel ştii cum e, în viaţă poţi să îţi alegi între "a risca" sau "a nu risca" , dar dacă alegi să nu rişti nu vei ştii niciodată ce puteai să câştigi dacă ai fi riscat...Şi dacă ai riscat şi ai câştigat pastrează cu mare grijă acea clipă ...
Şi dacă ai riscat şi ai pierdut , nu a fost să fie ea the one ;) lives goes on..and on. Dragostea nu e crimă , criminalul este persoana de care te-ai îndrăgostit :D

MihaiS 02-02-09 10:13

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1954608)
hai sa iti spun ca urmau s se mute impreuna .. si lui nu ii era frica sa se lege ;) .. asa unu la mana si doi la mana dupa ce s-au certat el a facut aproape imposibilul sa se impace .. lucruei pe care altii nu le-ar face ... a lasat la oparte mandrie .. tot .. a uitat de faptul ca e barbat si s-a injosit ... poate chiar nu trebuia sa o faca dar a facut-o ca a simtit ... dar cand nu ti se raspunde ... e urat ;) .. nu merita ... nu merita nici el asa ceva ... si nu merita nici ea sa i se faca ce i s-a facut .. dar viata merge inainte .. cand va realiza ce a pierdut va fii tarziu :( .. probabil nu va mai vrea el ;) ..

just dance ;)

aici ma regasesc... partea buna la mine este ca ea si-a dat seama de asta si acum suntem impreuna... e la fel ca la inceput... inconvenientul este ca fiecare isi aduce aminte de timpul in care am fost despartiti si are "nesiguranta" aia, neincrederea... a ramas un mare gol as putea spune...

helen 12-02-09 22:55

Quote:

Nimeni nu cauta sot sau sotie aici,ci pur si simplu e un subiect de discutie.urat vorbesti despre fete,dar o singura intrebare:sigur tu nu stai cu ele sau ele te parasesc?....din cate ai scris cred ca esti MAN adevarat,irezistibil...si folosesti femeile doar pt a-ti satisface placerile....:boxing:...Foarte urat.

NONE 12-02-09 23:08

Quote:

Originally Posted by helen (Post 2062465)
Nimeni nu cauta sot sau sotie aici,ci pur si simplu e un subiect de discutie.urat vorbesti despre fete,dar o singura intrebare:sigur tu nu stai cu ele sau ele te parasesc?....din cate ai scris cred ca esti MAN adevarat,irezistibil...si folosesti femeile doar pt a-ti satisface placerile....:boxing:...Foarte urat.

Nu helen,nu arat ca Brad Pitt :lol:,dar aici nu conteaza cum arati,vorbesc foarte serios,nu stiu ce fata de 18-26 de ani vrea sa se insoare,majoritatea neamtoaicelor se *** de la 15-16 ani..ptr ele e vorba de placere,daca nu ma crezi,intreaba un baiat care a fost la Oktoberfest ca o sa iti zica ca a facut *** cu peste 10 fete fara sa le stie numele ;) dar asta o data pe an :-)
aa era sa uit intrebarea ta...nu ele ma parasesc si nici eu,dupa ce am terminat ori ne vedem fiecare de treaba lui sau contiuam alta data :-)...nu certuri nu mascareli ca in Rromania...

Gabi 13-02-09 08:50

None, nu mai poza în macho, că... eşti doar un copil ! :wink: Nu începe iar cu faze gen "Am Porsche!", că nu e ok !

Sasha 13-02-09 08:53

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2062511)
Nu helen,nu arat ca Brad Pitt :lol:,dar aici nu conteaza cum arati,vorbesc foarte serios,nu stiu ce fata de 18-26 de ani vrea sa se insoare,majoritatea neamtoaicelor se *** de la 15-16 ani..ptr ele e vorba de placere,daca nu ma crezi,intreaba un baiat care a fost la Oktoberfest ca o sa iti zica ca a facut *** cu peste 10 fete fara sa le stie numele ;) dar asta o data pe an :-)
aa era sa uit intrebarea ta...nu ele ma parasesc si nici eu,dupa ce am terminat ori ne vedem fiecare de treaba lui sau contiuam alta data :-)...nu certuri nu mascareli ca in Rromania...

si eu cand aveam 15 ani visam... bine nu atat de frumos ca tine... :roll:

hai sa revenim... la topic... ca de vise expirate ne-am saturat cu totii ;)

helen 13-02-09 12:24

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2062511)

pai eu te intreb pe tine ai fost?oricum nu conteaza.... nu vorbii din experientele altor persoane care au fost si au facut ...ca si aia pana la urma pot sa fabuleze :blahblah:,asa ca data viitoare cand vine vorba de femei sa vorbesti frumos...;)

Mustang 13-02-09 13:22

Vorbesti frumos de femei daca merita - hai sa ne intelegem.
Nu toate sunt curve, dar nici neprihanite nu sunt.

Cum ele pot manca ce dejecteaza despre noi, putem fi si noi badarani.
Ele cum sunt daca noi suntem badarani, porci misogini, etc?

Oricum, ne abatem rau de tot de la subiect si asta nu e scopul.

Sasha 13-02-09 13:33

Re: Cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?

ne abatem sau nu... dar stii cum e treaba..cand se generalizeaza...ajungi sa explodezi...
revenind... nu cred ca exista o "explicatie" logica pt sentimentul cand esti high stiind pur si simplu ca ti-ai gasit jumatatea...:yes::roll:

11KPO 03-03-09 02:05

nu ai cum sa-ti dai seama :shock:

ioana308 04-03-09 17:23

atunci cand iti dai seama ca persoana pe care ai gasit-o te face fericit si te implineste, cand nu iti imaginezi viata fara acea persoana, cand exista respect, intelegere si comunicare.Din pacate in ziua de azi mai greu cu respectul si comunicarea:rolleyes2

gbry_el_05-RSG 07-03-09 23:54

si cand iti dai seama ca ai gasit-o,realizezi ca te-ai inselat. sincer am incetat sa mai sper...nu mai pot sa visez. e deajuns sa ai parte de o experienta neplacuta si apoi sa iti piara toata pofta de viata. nu mai am incredere in persoane, si nici in mine. toate trec....dar raman urme!

All times are GMT +2. The time now is 19:03.

- Copyright 2026 4Tuning