![]() |
Re: RAR vrea pista de testare in valoare de 30 milioane euro
@ mobiles_de
foarte de acord cu tine dar pīna la un punct. Gīndestete ca acesti bani ce se īncaseaza sīnt doar o picatura de apa rece pe o piatra fierbinte īntr-un stat "īnca corupt" cam 60% unde interlopii mafiei īsi iau gītul reciproc, vin ulterior la īnmormīntare iar politiei īi e frica sa se apropie, interlopi care conduc practic din "background" si nimeni nu are ce sa le faca. Explica-mi de ex. de ce un cioflingar ca Becali se rīde si cu curul de justitia romāna, explica-mi de ce metrul patrat de teren "Grundstück cum zice neamtzul" costa īn Bucuresti 6000 EURO etc, etc, etc. Crezi ca statul Romān face preturile astea? Eu nu cred. Statul Romān este doar o marioneta īntr-un circ obscur si fi convins ca īncearca sa "supravietuiasca" asa cum poate. Uita-te de ex. la Herr Basescu. Unde "mama lui proces verbal" ai mai vazut tu SEF DE STAT sa mearga öa Metro la cumparaturi cu o cīrja de Golf, Pe munte cu noul lui LOGAN si sa faca poze la Predeal NESTINGHERIT cu turisti? Daca Basescu n-ar fi o asa MARIONETA cum este ci un adevarat presedinte de stat, nu si-ar permite chiestii din astea LIBERTINE ca n-ar avea curajul ;) Hai s-o vad pe TANTI MERKEL asa care nu iese nici sa se pise fara bodyguard's si umbla cu un mertzan blindat de frica sa nu-i gaureasca careva scafarlia. Tu crezi ca un Bernie Ecclestone īn Ungaria cīnd iese de pe Hungaro Ring wede ceva mai bun ca īn RO? Sa nu crezi. Tot asta vad si.....acesti asa zisi cīntareti ca Iglesias (Senior si Junior) si altii URLATORI de muzica ce tin concerte prin RO, oare ce vad cīnd iese pe strada? Crezi ca la astia le pasa ? Hai sa fim seriosi. Astia vin, īsi fac treaba si dau cu coltzu exact asa cum si RASFATATII de turisti nemti merg īn TAILANDA sa f**a copii si īn alte tari sarace precum KENIA sa faca concedii fara sa l-e pese ca la 150 metri līnga hotel moare un copil de foame cu o burta ca o femeie gravida īn luna a 8-a. Tu zici ca n-ai mai fost īn RO de 25 de ani. Ei bine eu am fost īn 1999 - 2000 timp de 6 luni īn Resita unde am adoptat un copil iar ultima data am fost īn 2003 si ce am putut sa vad īn anumite parti ale tarii, mi-a cam ajuns. 80% din populatia romāna este pur si simplu de compatimit pt. conditiile de trai pe care le au. Pīna una alta, īti recomand sa te uiti la postul TV ANTENA 1 - īnregistrari WEB CAST si la streaming-ul LIVE la stirile Observator sa vezi si tu ce se mai īntīmpla īn tara. Sa sti ca eu cel putin sīnt mīndru de fiecare realizare ce se face īn RO indiferent daca cu sau fara ajutor extern, motiv si de ce pe pīnga masinile "de colectie" pe care le am, am si o DACIA SANDERO (chit ca e īnmatriculata pe fiul meu) cu care merg ZILNIC si-mi face placere s-o conduc deoarece stiu ca e din tara unde m-am nascut si de unde am plecat acum 20 de ani iar banii care ia-m dat pe ea chit ca ajung īn buzunarul Dacia / Renault, cel putin "simbolic" poate o fi ajuns 2% din iei īn salariile angajatilor Dacia, salarii care sīnt cu 50 EURO mai mici ca ajutorul de somaj HARTZ 4 ce se plateste īn DE. |
Quote:
Din pacate si tu ai drept de vot retardule.... |
Quote:
Tot de-aia in Chelsea metrul de teren e 17 mii de lire sterline.... Pupa-te |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning