![]() |
Re: Noul copilot si “baietii rai” ai lui DANIEL ONORIU la 4TUNING FESTIVAL
dk nu m insel io si sincer nu o fak k am o memorie d elefant la menopauza onoriu a fst ku un evo 9 anu trecut la 4tuning days la cerkuletze si le a aratat baietilor de la konkurs ce inseamna un cerkuletz sau o gogoasa kum mai spun tzaranii... ideea e alta impretza wrx e de vanzare si am vazut o knd a dat rusine p 400m unui gallardo galben dk imi spuneti vreunu kt kosta sunteti jmekeri
edit by admin: sa stii ca pot da un ban, nu in sensul monetar, pentru oboseala asta ortografica... imagineaza-ti cum ar fi sa scrie toata lumea asa... |
am postat clasamentu de la rally iasi
|
17 41 Daniel Onoriu/Sorin Ene Mitsubishi Lancer EVO 9 - H 01:38:45.1 00:12:17.9....
inceputul unei noi ERE....multa bafta ONO + HAI. |
Copilotul meu la aceasta etapa a fost Gabi Tiura, castigatorul uneia din cele doua etape a chalenge cup pe Dacia Logan, am vrut sa merg cu Hai dar din pacate nu am putut concura impreuna din diferite motive.
PS. Nasu: Eu concurez la grupa H si nu ma intereseaza alte clasamente, am terminat pe locul 2 in spatele unei masini WRC in grupa mea iar asta e cel mai important. Am avut multe probleme tehnice si sunt multumit ca am terminat acest raliu ce a fost foarte dur iar locul 2 (pentru mine!) chiar inseamna performanta. Bafta tuturor! |
Quote:
Stiu, Ono...am luat doar rezultatele de grupa H de acolo si am vazut ce si cum...Am auzit de la multi cat de grea este etapa de la Iasi, ma oftic ca nu am putut ajunge si eu si...Felicitari pentru rezultat si pentru tot !!! Ne auzim cat de curand... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning