Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

Alex_55 18-10-08 23:53

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1815106)
foarte tare- ce sa zic - daca stau sa ma gandesc si la cearta cu porche cred se ocupa concurenta sa denigreze masina ca vorba aia e si mai ieftina si e si mai buna. oricum din cate am citit eu a fost un singur caz si acolo nu se stie daca nu cumva e si vina proprietarului. ce pot spune este ca si vdc-ul scos daca fortezi prea mult o treapta de viteza si nu schimbi la timp intra in protectie - sincer cred ca ala de a reusit sa rupa cutia ori e platit de porche ori a facut el ceva si nu vrea sa ne spuna.:D8)

hai ca nu am chef sa intru intr-o polemica cu tine si nu are rost sa mai discutam, eu sper din tot sufletul sa nu ai nicio problema la masina !

ps. nu o mai umfla asa ca nu are rost !

ps2. P O R S C H E nu "porche" !

georgerg 19-10-08 00:24

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1815159)
hai ca nu am chef sa intru intr-o polemica cu tine si nu are rost sa mai discutam, eu sper din tot sufletul sa nu ai nicio problema la masina !

ps. nu o mai umfla asa ca nu are rost !

ps2. P O R S C H E nu "porche" !

hai sa lasam subiectul odata - lasa-o dracului de transmisie - eu sper mai mult ca tine sa nu am probleme - daca e sa fie o schimb cu una de la PORSCHE - e bine!?! :evil_laug:peace:

ps o desumflu daca tu zici - masina e nasoala - mai bine imi luam PORSCHE
ce sa fac mai face omu si alegeri proaste deh nu toti au masini bune:lol:

ps hai sa nu ne mai contram pe tema asta - incepand de luna asta in tara vor fi cel putin 6 GTR-uri de care stiu eu - daca au probleme toate dau eu de baut - daca nu au nici una dai tu - daca e bara bara bem nemteste si facem baie cu sampanie

Calimero2003 19-10-08 01:26

Eu nu inteleg o chestie ... poate imi explica si mie cineva ... DGH e o masina ff buna in cursele de drag? .... adica 0-402 m cu start de pe loc ? ... eu nu cred ca poate(DGH) sa bata GT-R`ul intr-o adsfel de cursa ..... pot sa spun ca sunt sigur ca bate GT-R`ul.
Ma repet ... DGH nu este o masina de drag ... este o masina care are performante ff bune pe o plaje de acceleratie ... dar nu are nici o treaba cu ,cursele de drag ....

zGb 19-10-08 04:46

poate n-are nici o treaba cu cursele de drag la noi in tara...intr-o adevarata cursa de drag pe o pista de drag si pregatita cum trebuie, masina ar face senzatie!

Miker 19-10-08 04:48

@georgerg - Cu reviziile cum stai cati KM ai ? Daca nu se superi...

georgerg 19-10-08 10:23

Quote:

Originally Posted by Miker (Post 1815329)
@georgerg - Cu reviziile cum stai cati KM ai ? Daca nu se superi...

o duc la prima revizie azi

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1815239)
Eu nu inteleg o chestie ... poate imi explica si mie cineva ... DGH e o masina ff buna in cursele de drag? .... adica 0-402 m cu start de pe loc ? ... eu nu cred ca poate(DGH) sa bata GT-R`ul intr-o adsfel de cursa ..... pot sa spun ca sunt sigur ca bate GT-R`ul.
Ma repet ... DGH nu este o masina de drag ... este o masina care are performante ff bune pe o plaje de acceleratie ... dar nu are nici o treaba cu ,cursele de drag ....

stai cuminte ca face treaba DGH cu un cauciuc adevarat pe pista - evident asta e valabil la toate masinile

deci carcotasilor eu azi plec la revizie in germania cu GTR-ul. va rog sa carcotiti pana ma intorc si sa speram ca avem vreme buna de iesit la plimbare sa rupem putin strazile - mi-ar face placere sa apara si grecu cu ala negru ca sa fie meniul complet :peace:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1224367550

GTR la 4TuningFESTIVAL - daca nu a avut bani de intrare - a stat afara:lol:

D G H 20-10-08 05:14

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1815239)

urmatoarea cursa o sa fie si pe 402m si o sa vedem cine o sa castige:D.inca nu avem noi in tara o pista de drag ca sa ne pregatim masinile pt astfel de conditii,bafta carcotasilor!

AlecsM 21-10-08 16:15

incredibil ....... n am cuvinte

un singur lucur iti zic ...daca te deranjeaza bine ...daca nu nu !

daca plecai de jos nu mai sufereai asa de tine si faza ca ai condus u dacia 1310 ...era inevitabil ...la un momentdat nu exista alta varianta :)))) !!!!

CZR 21-10-08 16:50

sper ca la prima legala sa imi oferi deosebita onoare sa te am alaturi la start
sa o stapanesti sanatos

ducu 21-10-08 19:33

Imi aduc aminte de cineva care o ardea cu "grade".
Dar vad ca unii se nasc generali...
Se pare ca vor cadea tresele foarte curind!!! :) :)

cata4 25-10-08 10:36

Vreau si eu sa fac o incercare !
Am un RS6 Avant.

76BPR 25-10-08 14:24

Quote:

Originally Posted by cata4 (Post 1825880)
Am un RS6 Avant.

iar vi frate cu masina dasta ieftina,aici e vorba de GTR masina foarte scumpa.
a ta e de familie frate,e si break, ce dracu mai cataline

blazeyblaze 25-10-08 19:01

nu inteleg care e problema ta? daca lui Catalin ii place sa care mortu cu 300 la ora si acceleratii rapide....care e problema? :D

georgerg 28-10-08 02:41

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1818596)
sper ca la prima legala sa imi oferi deosebita onoare sa te am alaturi la start
sa o stapanesti sanatos

mersi. oricand cu placere

georgerg 28-10-08 02:46

Quote:

Originally Posted by ducu (Post 1818862)
Imi aduc aminte de cineva care o ardea cu "grade".
Dar vad ca unii se nasc generali...
Se pare ca vor cadea tresele foarte curind!!! :) :)

sa traiti - sunt si eu un biban - ce sa fac incerc si eu sa ma ridic - poate ca o sa si invat sa merg pe strada cu masina - ca ultima data m-a facut o bunicutza pe traseu de coasta - dar ma straduiesc - astept sfaturi

Quote:

Originally Posted by cata4 (Post 1825880)
Am un RS6 Avant.

oricand cu placere - astept un PM cu detalii - de vineri sunt disponibil

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 1818535)
incredibil ....... n am cuvinte

un singur lucur iti zic ...daca te deranjeaza bine ...daca nu nu !

daca plecai de jos nu mai sufereai asa de tine si faza ca ai condus u dacia 1310 ...era inevitabil ...la un momentdat nu exista alta varianta :)))) !!!!

poti sa spui ce vrei tu ca nu deranjezi - daca tu crezi ca ma cunosti si ai pareri avizate e ok - te contrazic totusi mai existau si trambi, skoda, fiat, olcit - oricum aici nu sufera nimeni de nimic stai linistit

B|shOp-VR6 29-10-08 09:09

Atata vorba.. dar fapte? :))

baubau racing 29-10-08 19:32

Vii la Braila pe 15 noiembrie? Asta ar fi cea mai recenta legala si probabil si ultima pe anul asta.

TheMendacious 30-10-08 16:32

SI PANA LA URMA SA DAT GEORGEG ASTA CU CAREVA SAU DOAR VORBESTE ?

D G H 31-10-08 03:37

Quote:

Originally Posted by TheMendacious (Post 1835178)
SI PANA LA URMA SA DAT GEORGEG ASTA CU CAREVA SAU DOAR VORBESTE ?

mai facem ceva,ca se strica vremea?:D

aicicaimulti 31-10-08 07:30

Mai draga GTR,atunci cand te hotarasti sa te alergi sa-mi dai si mie un semn,iar pentru DGH,vremea nu ar trebui sa te inspaimante;o masina este masina si pe ud si pe uscat,asta daca vorbim de masina,nu de cai pusi pe o tabla intr-un garaj pe dreapta.Pana la prima cursa a GTR-ului am sa-mi pun si eu un cal ca sa pot fi sigur ca voi invinge.Si as puncta urmatorul lucru:daca GTR propune multora sa se dea cu el pe circuit,sincer sa fiu nu stiu cati ar reusi sa termine (multora le vor pocni motoarele,pt ca stim toti ce "profesionisti"le-au dichisit),eu sigur il voi termina,dar dupa el.Ce-mi place la ceea ce am citit pana acum este ca toti ati luat foc si-l acuzati de ingamfare,dar eu cred ca cel mai mult v-a deranjat faptul ca a mai aparut un ingamfat printre voi.Cu calm vom vedea care pe care.Cred ca nu luati in calcul,ca si la echipele de moto,fabrica e fabrica,iar particularii....

baubau racing 31-10-08 07:56

Vii sau nu la Braila????

D G H 31-10-08 11:21

Quote:

Originally Posted by aicicaimulti (Post 1836118)
Mai draga GTR,atunci cand te hotarasti sa te alergi sa-mi dai si mie un semn,iar pentru DGH,vremea nu ar trebui sa te inspaimante;o masina este masina si pe ud si pe uscat,asta daca vorbim de masina,nu de cai pusi pe o tabla intr-un garaj pe dreapta.Pana la prima cursa a GTR-ului am sa-mi pun si eu un cal ca sa pot fi sigur ca voi invinge.Si as puncta urmatorul lucru:daca GTR propune multora sa se dea cu el pe circuit,sincer sa fiu nu stiu cati ar reusi sa termine (multora le vor pocni motoarele,pt ca stim toti ce "profesionisti"le-au dichisit),eu sigur il voi termina,dar dupa el.Ce-mi place la ceea ce am citit pana acum este ca toti ati luat foc si-l acuzati de ingamfare,dar eu cred ca cel mai mult v-a deranjat faptul ca a mai aparut un ingamfat printre voi.Cu calm vom vedea care pe care.Cred ca nu luati in calcul,ca si la echipele de moto,fabrica e fabrica,iar particularii....

a mai aparut un "cursant" care vb de masini din povesti

ps:am trecut de mult de nivelulde 100de cai ca sa nu mai avem probleme pe ploaie,nu inteleg ce comentati atat....cand o sa avem circuit si pista de drag o sa pregatesct si eu masina pt asa ceva pana atunci mult noroc...:D

U_TUNING 31-10-08 12:05

hai la braila domnilor!!!! de ce nu vreti sa va prezentati la start intr-o atmosfera legala si prietenoasa???

TheMendacious 01-11-08 01:34

Quote:

GEORGEG TU CHIAR NU ITI DAI SEAMA CA DEVII PENIBIL ?

76BPR 01-11-08 08:06

Quote:

foarte tare ,eu unul nu am stiut ca o masina merge si pe ud si pe uscat.
eu credeam ca merge numai pe uscat.
credeam ca numai cu barca mergi pe ud.

mare om, mare caracter

blazeyblaze 01-11-08 16:03

nu ai inteles nimic bpr-ule.....nu ai vazut frate james bond cu masini amfibie? unde mai pui ca are si multi cai si e si PRIMA DIN ROMANIA ;) catzash talentu tau omu meu a facut inventaru la RAR si prin alte orase/judete....

AlecsM 01-11-08 17:10

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1830674)
... aici nu sufera nimeni de nimic stai linistit

ma bucur :)

szilarddobre 01-11-08 21:44

am risipit 10 min din viata mea citind 6 pagini de balarii... nasol frate.. mutati-va cu post-urile astea la sectiunea barfe sau mai stiu eu unde... tot credeam ca o sa aflu si eu cine a castigat.. GTR sau DGH?? nici o cursa in 6 pagini la provocari...
PS: ca un parerist cu acte in regula ce sunt zic si eu: banii mei pe D G H!!

blazeyblaze 02-11-08 14:56

ai risipit pe dreq.....FRATE......citesti despre PRIMUL GETERE din ROMANIA

ontopic : DGH is where my money goes also

alygator2000 02-11-08 17:54

...nici o cursa? :(

B|shOp-VR6 02-11-08 22:42

E omul in Germania la revizie... dureaza vreo 6 luni sa i-o faca.. doar e Getere :))

szilarddobre 02-11-08 23:19

hai frate cu cursa aia ca deja nu o sa mai fie stock.. cresc caii putere..

D G H 03-11-08 03:45

cand a fost vb sa stabilim o cursa nu a mai raspuns la tel......as ruga pe cei ce au puterea sa faca ceva pe acest site sa inchida topicu asta suntem,satui de mincinosi si de povesti:D

blazeyblaze 03-11-08 11:38

daca nu zice nimic in cursul urmatoarelor zile o sa il inchidem ;)

22VIN 03-11-08 15:17

din nou mi se confirma parerea ca in romania majoritatea masinilor serioase pica pe mana cui nu trebuie

76BPR 03-11-08 22:56

a facut cateva tumbe,a observat ca noi nu suntem lingai sa fim inebuniti cand auzim de gtr, si sa retras omu.
uni cred ca daca au bani,gata sant mieji,dar in sportu asta mai trebuie sa ai si caracter,nu numai bani.

asa ca fir intins

georgerg 04-11-08 09:10

foarte tare. mai aveti multe. asa e cand tot ce ai de facut e sa stai la barfa pe forum. unii mai au si altceva de facut. aia "cu bani" la care banii nu cresc nici in copac nici pe forum. cu cine am zis ca ma dau ma dau adica cu rs6 cata si cu dgh - cand si cum e problema mea. azi o sa vb personal cu amandoi ca sa stati voi linistiti

blazeyblaze 04-11-08 11:11

frate iti multumesc mult de tot pentru ca mi-ai oferit un scop in viata....o sa caut copacii astia de care zici tu....oricum vorba multa saracia omului.....aici e un forum de automotive si te afli pe un thread de provocari....ai fost luat in baza pentru ca suferi exagerat de tare si deocamdata nu reprezinti ceva pentru cei care au aici o istorie deja cum ar fi unul din cei care te-a provocat (DGH).

georgerg 04-11-08 11:36

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1840361)
cand a fost vb sa stabilim o cursa nu a mai raspuns la tel......as ruga pe cei ce au puterea sa faca ceva pe acest site sa inchida topicu asta suntem,satui de mincinosi si de povesti:D

te-am sunat azi, ai si mesaj pe tel de la mine. probabil ca ai prea multe grade si nu reactionezi ai nr meu cauta-ma daca vrei daca nu nu

georgerg 04-11-08 11:46

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1842826)
frate iti multumesc mult de tot pentru ca mi-ai oferit un scop in viata....o sa caut copacii astia de care zici tu....oricum vorba multa saracia omului.....aici e un forum de automotive si te afli pe un thread de provocari....ai fost luat in baza pentru ca suferi exagerat de tare si deocamdata nu reprezinti ceva pentru cei care au aici o istorie deja cum ar fi unul din cei care te-a provocat (DGH).

nici pentru mine multi de aici nu reprezinta nimic - mai ales cei care au deja pareri "avizate" despre mine desi nici macar nu ma cunosc - sunt si baieti de treaba dar sunt si mai multe uscaturi - eu zic sa nu o mai lungim - inchide topicul si daca poti sterge si contul meu - oricum nu are sens sa ne mai plictisim reciproc cu replici aiurea - spor la copaci - eu ma duc sa vad e ai mei ca pe aici nu mai intru ever

All times are GMT +2. The time now is 03:13.

- Copyright 2026 4Tuning