Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Depasiti pe linia de tramvai sau coloana la semafor?? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/90759-depasiti-linia-tramvai-coloana-semafor.html)

alexGTI 10-11-08 10:03

Re: Depasiti pe linia de tramvai sau coloana la semafor??

turmentatu, imi pare rau sa aud asta. era cumva un logan rosu ?

cioaca 19-01-09 23:20

la mine depinde extraordinar de mult de starea de spirit din momentul respectiv...daca sunt bine dispus mai scap cate unu in fata mea...dar de obicei prefer sa ii enervez mergand paralel pana intra pe contrasens sau se opresc si se milogesc la ala din spate sa'i lase :twisted: daca incurca circulatia si am posibilitatea de a degaja traficul lasand pe vreunul sa intre in fata mea...il las...

Dodo_998 20-01-09 07:14

de cate ori am ocazia depasesc pe linia de tramvai, eventual pe a 2-a.. de multe ori mi s-a intamplat sa mai iasa cate unu din coloana si eu sa fiu in forta pe linia de tramvai.. cand e sa ma bag inapoi in banda, ori apelez la tupeu, ori fac semne astea.. mai e cate un specimen de nici nu se uita.. le dau claxoane, nimic.. oricum am un talent fantastic sa ma bag inapoi.. :) pana acum nu m-a felicitat nici un gabor si sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau :) adevarul e ca multi dorm la volan cand e aglomeratie rau.. abia pleaca de pe loc, hmm au o lene.. eu sincer de fiecare data ma grabesc. precizez ca nu am pana acum nici un accident din vina mea si nu am avut niciodata permisul suspendat :)

Mustang 20-01-09 07:26

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1845066)
N-ai mai mers demult cu tramvaiu daca stpui ca nu are o plecare asa rapida, dar sustin ce ai spus, eu pe mosilor cand e aglomeratie o tin cap coada pe sina de tramvai inclusiv refugii pentru ca pe banda 1 sunt masini parcate, si nu stau sa le ocolesc tot timpul, iar cand ajung in dreptul refugiului nu ma lasa nimeni sa ma bag. Asa ca o iau si ma fac tramvai.

Deobicei la nesimtire se raspunde tot cu nesimtire. ;)

Quote:

Originally Posted by turmentatu (Post 1846853)
ieri la p-ta muncii...am depasit tramvaiul pe linia cealalta....permisul retinut o luna...jegosul nu a vrut sa "cadem la pace" :))

Foarte bine...

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 1851948)
2 pagini in care toata lumea ii injura pe cei care depasesc pe linia de tramvai. Vine monk, va aduce aminte ce inseamna dunga aia intrerupta si acum liniste.

Nu zice nimeni ca este ilegal, ci este o dovada de nesimtire imensa. Unii pot avea bun simt sa mearga normal, iar altii se cred zmei. Pe langa asta au pretentia sa fie lasati de parca ar fi dreptul lor, de parca ar avea girofar si sirena... Cand schimbati benzile dati semnal si asteptati sa va lase cineva sa va bagati, pentru ca, in general nu prea va lasa nimeni?
Asa si aici: nu va mai vaitati ca nu va lasa nimeni sa va bagati in secunda 2 pentru ca e la aprecierea celui de pe banda inferioara - doar el are prioritate.

dbx40 07-05-09 10:02

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 1756152)
Nu fac asta...dar pe cei care fac asta am razboi...vor sa se bage inapoi pe banda...si merg pana aproape sa ma loveasca...si atunci se opresc pentru ca nu le dau voie NICIODATA...nu am jena ;)

Bravo! Daca p.. aaa militia nu face nimic macar noi sa incercam sa combatem bizonii. Majoritatea ne grabim, dar uitativa la fetele lor de "jmecheri" , cam ce urgente ar avea ei? Propun un thread cu poze (filmulete) in care apar aceste situatii, si aici ne pot ajuta cei care au vedere de la locuinta ori job in intersectii renumite.

Dimitris 07-05-09 19:11

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1995062)
Deobicei la nesimtire se raspunde tot cu nesimtire. ;)

Foarte bine...

Nu zice nimeni ca este ilegal, ci este o dovada de nesimtire imensa. Unii pot avea bun simt sa mearga normal, iar altii se cred zmei. Pe langa asta au pretentia sa fie lasati de parca ar fi dreptul lor, de parca ar avea girofar si sirena... Cand schimbati benzile dati semnal si asteptati sa va lase cineva sa va bagati, pentru ca, in general nu prea va lasa nimeni?
Asa si aici: nu va mai vaitati ca nu va lasa nimeni sa va bagati in secunda 2 pentru ca e la aprecierea celui de pe banda inferioara - doar el are prioritate.

Pai stai putin... daca nu e ilegal, de ce e anormal?

Iar legat de prioritate, astepti pana te lasa cineva. ca sunt nesimtiti care se baga aiurea nu are legatura cu mersul pe linia de tramvai. Nu cred ca s-a vaitat nimeni ca nu e lasat sa se bage inapoi in coloana...

cris.cristi 04-02-10 12:03

Eu am asigurarea la Carpatica.. ma lasa totzi sa ma bag :)))

Dimitris 04-02-10 20:23

:))) foarte tare asta... :))))

JunKer_hP 04-02-10 22:26

am fost si eu smcher o data , si am intrat in fata la toti la semafor pe verde si unu din dreapta o trecut pe rosu si pac de atunci m-am cam invatat minte , numa din cand in cand mai fac si ma asigur:D

Renzor 04-02-10 23:10

Depasesc pe linia de tramvai daca nu e coloana de masini oprite.La coloana de semafor stau pe banda mea si nu las pe nimeni sa intre.

plictisit 06-02-10 19:45

depinde de ce stare am :D

r0n1n 12-03-10 16:24

Cateodata, cand este legal sau sunt extrem de grabit/nervos.

mayky 12-03-10 16:42

mda....cel putin in drum spre munca sigur depasesc pe linia de tramvai;))mereu sunt in intarziere...:P

All times are GMT +2. The time now is 05:01.

- Copyright 2026 4Tuning