![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
Trafy.............si n`a fost la puterea maxima ;) O sa revenit asupra faptului.....
|
7 Attachment(s)
Asa cum am spus la inceput (cum ca o sa vin cu poze cu pisicute ale prietenilor), am revenit cu un 318is coupe.
Il las la aprecierea voastra :shock: |
Quote:
|
Doamne.....aveti ce`aveti toti cu nasu`negru ;)
|
Las sa vina comentariile pt ca.......mai am o gramada de chestii de aratat !!!
|
6 Attachment(s)
nene, am fost sa vad pisica aia de a adus`o ....arata cam asa:
singuru lucru care nu`mi place e ca are interioru de 2 feluri, fatza scaune de catifea, spate piele verde:D Inca nu stiu ce sa fac pt ca nush ce acte tre sa aiba la el:( |
Quote:
e ciudata rau :lol: |
e ciudata rau de tot. Banketa e luata de la Fartat de pe una care avea tot interioru verde + plafonul. Are distributie pe curea, pe stanga o sa trebuiask kit.....De banketa n`ar fi problema k te duc eu la unu si o iei de plush la fel, si in stare fff buna, tot cu cotiera......dar kitul care o sa fie in usi ?
O parere despre pisicuta postata mai sus ? |
e definitzia bmw-ului......daca nu e nasu negru sau carbon e manelistic....gutza style sau ceva in genu asta e parerea mea...si pisiicutza tovarashului e frumoasa....dar stai sa bagi tu ceva bani in a ta sa vezi ce bine o sa arate...;)
|
pisica de mai sus e ciudata rau nush daca mere ceva...sa n-aibe motoru dus.....uitati-va mai atent la ea ca de restu cu interioru se rezolva si cu usile mai bine le schimba decat cu chit
|
stiu pisica de pe care au fost luate scaunele si nu reprezinta o problema deocamdata, kitu s e rezolva. Am mai gasit un 316 urs cu motor de pisica din 90 full full si super ingrjiit, intai ma duc sa vad ursu si dupaia ma duc iara la elvis ( pisica de mai sus ), ma intereseaza sa mearga motoru bine, nu a vrut sa`mi spuna cati km are...:D
tu nu poti sa afli ceva? macar de acte:), mi`a zis doar ca nu stie daca se poate inscrie si sa ma itneresez ce acte trebuie sa aiba...:D P.S: te`am vazut la 16:30 la Cornel la service ( pe strada cu spalatoriile ), ce facusi pe acolo ? aveai geamu deschis la masina, telefonu in masina...:))) |
Mi se aprinsa becu`la ABS si nu vrea sa se mai stinga. Nu stiu ce dreaq are. Lasai tot in masina pt 2-3min kt dura k s`o bagt inauntru. Dadui cu spray-contact la toti 4 senzorii si degeaba, tot sta aprins. Acum trebuie sa`l gasesc pe cel kre e dus k sa`l inlocuiesc. imi zisa Cornel (meknicu) k e in jur de 100euro un senzor, dar trebuie sa se uite in clc.
Ref.la pisicuta lui Elvis.......adevaru`k el nu prea a avut niciodata masini cu TOATE actele in regula, numai sa`l intreb face to face despres ea. La km, ma pot uita eu si`ti spun kre sunt cei REALI. |
3 Attachment(s)
Alte cateva poze :-P
|
am vb cu el...:)
cand ne mai vedem ? |
2 Attachment(s)
Putin in forta cu Pisy si o kestie ffff interesanta
|
super tare ideea cu fli-flop mirrors......asta chiar merge ii da clasa ca la series 7....:D
|
Quote:
|
cu toate ca nu te cunosc personal...
cand ma dai si pe mine o tura? moartea mea e36 :dribble::love: |
Oricand, de luni incolo k azi nu pot.......offfff.....nunti, nunti si iar nunti.....keep in touch ;)
|
6 Attachment(s)
:rolleyes2 sapuneala si splendoare in raze de soare :rolleyes2
|
ne`am abonat toti la ture cu BJP :))
ai scoate un ban tzava:D, sper ca de maine in colo facem un bmw e36 316 meeting:)) |
te rog macar fa ceva cu narile alea ...vopsestele mat daca nu le schimbi plsss.ca da un aer de gutza style pe bune:lol:
|
si eu sunt fan e36 de cand ma dadeam cu carucioru hot rod...dar e o investitzie destul de mare chiar daca mashina in sine nu costa mult...si asa ca m-am pricopsit cu o amarata de kia.....scz de offtopic
|
1 Attachment(s)
paint rullzzzz
|
Quote:
|
Quote:
Masina sa stii k sta in bani kiar destui, sa`ti dau exemple de investitiile mai mari si kre`mi vin acum in minte si mai recente: Jenti - 600euro Triple pe leduri - 250euro Angel eyes - 100euro Parbriz - 150euro Caseta directie - 300euro Toba finala Borla - 200euro........si lista continuaaaaaaaaaaaaa :-P |
4 Attachment(s)
ai spus la inceput ca vrei sfaturi, lumea ti le da si nu vb in necunostinta de cauza, sunt oameni pe forumul asta care se pricep, ai face bine daca i-ai asculta!
P.S. capota e mata?e proaspat vopsita? da-i un polish! iti pun nishte poze cu o pisik(dvd-u), aceeasi culoare cu nasu' negru sa-ti faci o idee, eu zic ca e mult mai agresiva |
Da tata asa este. Si am si spus ca o sa se ia in considerare sfaturile, dar asta nu inseamna k o sa fac absolut tot, k pana la urma o fac sa si imi placa mie nu neaparat sa placa la lume, k nu ma plimb cu lumea in masina sau k se plimba lumea cu masina mea......la capota....da....o sai dau un polish kt de curand.
|
aaaaa.......mersi mult pt poze
|
3 Attachment(s)
Somebody said that the exhaust is to out of the body car.
Look the pics and you will see that is not like you said :pistoles: |
2 Attachment(s)
.........nari.........;)
|
4 Attachment(s)
:shock:........some visual........:shock:
|
Quote:
|
Nu tata, cand am deskis threadu`aveam aceeasi toba (BORLA) si nu i`am facut absolut nimic. Cea care e in primele poze e si in ultima, fara nici o modificare.
|
8 Attachment(s)
Revin dupa o absenta.......cu un 323i extraordinar de frumos.....parerea mea :yikes:
Il las la parerile voastre !!!! |
nene ti`am vazut ieri masina la intrare in dragasani :) am fost la slatina sa vad un pisic, te`am claxonat la dus, la intors n`am mai avut chef ca eram dezamagit:)) azi pe la 1 juma ai timp sa mergi si cu mine sa vad un urs ?stima:D
|
Quote:
e si hidramat :shock: asta e din VL? nu l`am vazut live niciodata :| |
ce mai mare prostie,. bmw hidramat si 2.3:)
|
e frumos da husa aia e ca nuca in perete:)...nu se potriveste nici cu cromul de la interior.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning