![]() |
Re: E39 - INDIVIDUAL
Quote:
|
eu stiu jantele alea ca si mie mi-au placut pe vremea cind bintuiam pe net dupa jante
|
:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
andre98fug: nici nu ma refeream la cei de pe rubrica aceasta....sau de pe forumul asta. Ma refeream in general, ca nu imi place mie pur si simplu...am spus si mai sus ca este o chestie de gust. Anyway ms pt aprecierea la interior. sal!
|
masina este acum de vanzare :cry: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/93898-bmw-530d-individual.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nici nu stii cat imi doresc asta....sa rezolv fara sa o dau. sper sa pot face asta.
|
:dance::joy:masina nu mai este de vanzare...si voi continua cu planurile care le am pt viitor.:joy::dance:
|
azi am montat o camera pt marsarier. momentan nu am poze pt ca mai am de facut ceva la ea...nijte reglaje si mai imi trebe o interfata ca sa mearga si dvd(ca momentan functioneaza pe intrarea dvd-ului, acesta fiind scos). Revin zilele astea cu update si poze. :D :lol:
|
ma bucur din suflet ca masina a scapat si ca te poti bucura in continuare de ea - spor la modificari
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bravo mircea sa iti ajute doamne doamne sa te bucuri de ea mult timp de aici in colo (fara necazuri) si sa ii faci tot ce iti doresti la ea.:D:D:D :Dmircilica la munca:D:D
|
ms pisica...te-am sunat de cateva ori da probabil aveai treaba si nu ai putut sa raspunzi. "problema" e ca am ramas fara un stiker :D
|
iti dau altul no problem bine ca nu e ceva mai grav
|
10 Attachment(s)
a si sa imi mai fac si eu nitica rec...a care vreti
|
3 Attachment(s)
pozsele cu camera de reverse promise. scuzati claritatea...sunt facute cu tel-u.
|
2 Attachment(s)
poze facute acum 3 min. :X acum are jenti de iarna. pacat k nu am bani sa ii fac cate as vrea eu sa ii fac...:sad:
|
Quote:
|
frumos BMW ai mane:D...
|
Quote:
|
superr!!!ce an de fab este?curios pt ca am si eu unul 525tds din dec97,dar sincer almeu .este pisat pe langa.jucaria ta.bv spor la treaba!!mr 007.:)camera ai neagra este,ce mai vrei esti 007:))
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu caline. asa e viata. investim si bani si sentimente in niste fiare. dar asa suntem noi pasionatii. as vrea sa rezolv fara sa o dau si as avea cum dar e totul blocat. am niste terenuri care sunt destul de valoroase dar momentan nu merge absolut nimic si cu banca tre sa termin neaaparat. o sa mai incerc saptamana viitoare sa fac o refinantare sau ceva...poate poate oi reusii sa o pastrez dar nu e nimic sigur.
|
naspa dar in ro nu merge sa dai teren,in loc de ban,la banka?da in tradevar bagi bani si sentimente,dar vei vedea chear daca o dai,va veni una si mai tare,ai incredere in mine,eu asa am patit ,miam dat masinile si tot mai tari am avut,acuma gata trebuie sa stau pe ,diesel si pe masini de batranei,pt ca am bebe,dar eu miam facut danblaua cu masinile,am avut tot ce am vrut,:Dsper sa fi si u la fel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning