![]() |
Re: Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!
nu sunt de acord cu legea asta,pentru noi care preferam 4 roti si am avea tobe sport si s-ar da aceasta lege oare cum o sa reactionam?la fel ca motociclistii
|
Quote:
|
tot inainte.. sa le infundam urechile la mosi cu tobe la 2 noaptea.. numai de al draq o tin in limitare:)) si domnu tataie.. care nu poate sa doarma.. poate evacuarea asta a costat mai mult decat iti poti tu imagina.... nu e doar o tzeava..si nu cred ca am trecut de 10 ori prin acelasi loc pe langa geamu tau. fac eu pomana d niste vata pt urechi.. ca sa nu mai transpiri asa cand auzi ca trec.
|
Masura asta nu numai ca este abuziva, insa eu cred ca nu se va aplica.
Pe de o parte ii inteleg pe cei care zic ca nu pot dormi din cauza tobelor zgomotoase, insa o masura legala ar fi intetirea controalelor nu interzicerea motoarelor. |
Alex 30 tu chiar esti in no speed limit ?:)) nu crd k dai impresia de tataie k vai nu dorm noaptea de la zgomot =)) io stau cu geamu deschis sa aud motoarele si tu imi spui k nu poti sa dormi poi la tara ii mai liniste muta te acolo k poate iti plac manelele la blana :))
|
nu cred ca aici e vorba doar de batranii pe care unii nu-i lasa sa doarma, pt ca oricum nu au somn, e vorba si de parintii care au copii mici, si dupa ce nu prea apuca sa dorma, cand in sfarsit atipesti, dupa lupte colosale cu ce mic, vine un nesimtit in fata blocului cu motorul sau masina,ca carei poate evacuarea asta a costat mai mult decat iti poti tu imagina, si o ambaleaza la maxim, normal ca te apuca dracii.
|
o lege de cacao pt o tzara de cacao....ce vina are frate omu ca motorul lui depaseste limita de 60 sau cati mm decibeli sunt...daca aia asa l-au facut el ce poate sa ii mai faca...sa schimbe evacuarea ..poi de ce...nu frate omu nu are bani de asa ceva el isi lasa motorul stock...peste 1-2 luni se trezesc sa interzica si Ferrari-urile si Lambo-urile ca si alea fac galagie...motociclisti nu va lasati....miting tata...:nospam::chainsaw:....cu toate ca unii din voi au dreptate la faza ca unii prea le tureaza asa fara motiv....daca vor sa faca ceva util sa stea sa ii amendeze numai p aia...:lol:...(daca e posibil)
|
Am si eu o intrebare,in ce alta tara europeana,asiatica sau de pe orice alt continent s'a interzis circulatia motoarelor ?...Si la noi "tara lu papura voda" se interzice sau "urmeaza", ca mosii si babele care dorm ziua si noaptea fac treaba ca se tarifeaza altfel curentu[1600 lei vechi kv parca] sunt deranjati de zgomotul motoarelor,etc,....Ar trebui sa se faca si un demers pt interzicerea folosirii masinilor de spalat dupa ora 24:00....Ma scuzati ca sunt sarcastic ,dar ....[la faza cu curentu cine intelege bine ,cine nu,nu ]:)
|
sincer nu ma deranjeaza dar nu ii inteleg pe unii domne nu imi plac evacuarile sport nu imi plac motoarele nu imi plac turele mari nu imi plac masinile :O poi c cauti frate pe 4 tuning sa postezi k nu poti tu sa dormi oare de la motoare nu poti tu dormi ?? ?? ma indoiesc si totusi io's din pitesti si imi plac motoarele care urla noaptea io numai am ca am avut si eu dar in masina nu ma ploua :)) si totusi ce poate fi mai frum coupe ture mari si evacuare de urla ?? ?? ?? hai ziceti voi cv mai frumos ??....??...
|
sper sa nu se intample asa ceva, mi se pare o prostie sa iei o parte din libertatea motociclistilor
|
sa lase frate oamenii in pace atat timp cat au motoare si masini stock,daca au tobe de urla ca dracu,sa le interzica ...k doar nu interzice ferrari sau lambo k fac "zgomot",adika muzica..unii exagereaza cu motoarele si masinile asa k mi se pare normal sa se ia masuri...dar ar putea sa le dea amenzi pana ii determina sa revina la configurantia din fabrica,mi se pare cam radicala masura de a le interzice in totalitate
|
dak tot vor sa interzik motoarele si poate mai apoi masinile modificate, sa ii amendeze si p aia kre dau maneaua la maxim p timp d noapte de' nici motoarele nu se mai aud
|
AM ATATIA NERVI INCAT NICI NU STIU CE SA SCRIU SI CE CUVINTE SA LE ADRESEZ ACESTOR OAMENI CARE AU VENIT CU IDEA ASTA.IN FINE HAIDETI SA FACEM CEVA SA NE STRANGEM CU MASINI SI MOTOARE SA SCOATEM TOTI TOBELE DIRECT DE LA MOTOR SI SA O LUAM DE NEBUNI PAN ORAS.
DE CAND LE-A DAT LOGANuri LA GABORI NU MAI CU ELE UMBLA NICI NU MAI POTI SA TE PLIMBI CU MASINA, CA DACA TE-AU VAZUT GATA TE-Au SI TRAS PE DREAPTA PRAFUl SA ALEAGA DA eI SI De TOTI POLITICIENI ASTIA CA NIMIC NU FAC PENTRU NOI IN STRINATATE NICI NU VEZI GABORI PA SOSELE NUMAI LA NOI ZICI CA SUNTEM IN CECENIA ===================== usor cu limbajul, si incearca sa scrii in limba romana-aleks |
eu din cate stiu asta inseamna discriminare si se pot da in judecta la curtea suprema de justitie!!!!!!!!!
motocicletele sunt vehicule inmatriculabile pt care se platesc impozite si si asigurari la fel ca pt orice alt vehicul. fatilor cea mai buna solutie o vad prin a se contesta orice amenda/suspendare de permis in instanta iar cei care pot sa mearga oricat de sus trebe. nebuni politicieni astia. ar trebui pusi toti pe o barca de carton cu o piatra de picior si lasati sa "pluteasca" pe mare sau mai bine pe ocean, dar neaparat barca sa fie de carton. |
penibil... de-a dreptul jenibil... nu sunt din bucuresti dar mi se pare o tampenie... mai ales partea aia cu interzisul de ATV-uri /:) ... hai ma terminati cu prostiile si vedetiva de guvernare ca tara in loc sa mearga-n sus sa ajungem o tara "europeana", ajungem imediat la comunism:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
nu sunt de acord cu interzicerea lor dar sa nu "se mai dea" nici ei asa mult la ele.
|
e o mare, mare, mare prostie.... de ce nu se gandesc si la masini care sunt tunate sau care nu au toba... se gandesc doar la motociclete!!! X(
|
Mie unul aceasta masura este foarte drastica si in aceeasi masura si discriminatorie !!!
|
super tare ideea :))
|
Na democratie.
Pai daca interzic astia sa circule noaptea motoarele atunci sa le reduca si impozitele cu 50% ,ca doar deasta le platesti sa poti circula . Si cica atv-urile(all teren vehicle) sunt doar pt teren accidentat :) , atat timp cat respecta toate normele nu inteleg care e problema ...sa interzica si toate masinile de teren ale bastanilor ca si alea sunt facute pt teren accidentat lol. Si d c sa le interzica pe toate ? sunt si masini care scot peste 60db , interzic si masinile noaptea? Legi deamp**** ca la noi mai rar. |
sincer si tobele astea isi au rostul lor.....si zgomotul asta pana la urma o parte buna....ca mai dai de cate un tataitza pe care il cauta moartea acasa si el se plimba cu masina......scuzati-ma dar tobele astea sunt pt unii ca sa se rupa in figuri dar sunt si altii care le pun ca sa se faca auziti in trafic.....sincer e de toata jena.....sunt niste fosile care nu pot sa doarma noaptea iar in timpul zilei o comit prin trafic....sa zic asa probabil e invidia aia ca te strecori mai repede....iar la semafor nu stai ca batman-ul la coada.....
|
Quote:
|
Cred ca interzise nu , este cam drastic . Dar sa numai depaseasca acel nivel de zgomot si treaba asta sa fie valabila si pentru masini. Asta pot sa o faca posesorii. Este stresant sa locuiesti langa o strada cu 4 benzi si sa auzi in fiecare noapte cum urla motoarele alea. Imi place viteza , imi place zgomotul dar trebuie sa existe o limita undeva. Eu nu il deranjez cu nik pe el , el de ce sa ma deranjeze pe mine?
|
Quote:
|
io zic sa nu facem prea mare tam tam p problema asta pt ca sunt convins ca asta isi doresc pt a ne putea da exemplu ca suntem iresponsabili.
nu au cum sa interzica motoarele noaptea sau atv-urile atat timp cat nu exista asa o reglementare nicaieri in lume. e trasa de par din multe motive si este la fel ca legea votata cu stirile tv. cat despre evacuarile modficate majoritatea se incadreaza in limitele normale kiar daca unora li se par cam zgomotoase. asfalt uscat... |
Quote:
|
Quote:
respect bafta ;) |
Quote:
Vrei zgomot...adrenalina ,Ture peste 7000 ...du te pe circuit si te satisface ...nu ne strasa cu parturile tale.....are tatu' bani ...mars la el in ograda sau in dormitor si freacai creierii....si daca ai si Atv baga l in Living si aratai mamei tale ce poate baietelul....fa i varza mileurile. Daca n are tatuca bani sa te mai trimta pe circuit sau la munte ....e simplu...Mars la Munca!!!:-P |
Multe motoare au evacuarea schimbata din diverse motive: un castig de cp, zgomot, plictiseala, prea multi bani etc. Un motor stock "urla", dar "urla" cat scrie pe cadru, cu cat l-a proiectat constructorul.
Nici eu nu sunt de acord cu interzicerea lor dar... toti cei pe care ii auzim noapte de noapte pe strazile principale nu privesc motorul ca pe un mijloc de transport, ci ca pe o "smecherie", ceva cu care sa se dea mari. Si mie imi place sunetul lor, imi plac motoarele in general, dar ma deranjeaza noaptea. Cum au mai zis altii, unii mai si muncesc si trebuie sa se odihneasca... nu-mi spuneti voi ca aia care alearga motoarele turate la maxim pe bulevard, la ora 1-2-3 noapte, se trezesc la 6-7 dimineata sa plece la munca. Multi dintre ei se "ocupa" cu altele, nu cu munca sau, cel putin, nu cu munca la un program normal. Acelasi lucru e valabil si pt masinile modificate, cu evacuari care costa N-spe milioane... si eu am evacuare sport (inca nu e montata), dar are ambele tobe si nu urla ca una YED sau ca o teava cap-coada. Pt baiatul cu Manta: fara rautate ti-o spun, daca o masina ar face foarte mult zgomot si m-ar deranja intr-atat incat sa nu pot sa dorm, te-ai trezi cu esapamentul infundat sau cu o "atentionare" scrisa cu cheia. Eu nu sunt de acord cu interzicerea motoarelor si a masinilor cu evacuari zgomotoase, dar totusi sa avem un pic de respect si pt cei din jur, daca tot ne dam tara "in curs de dezvoltare" si ne suparam atat de rau cand se iau masuri drastice. Ar trebui reevaluate normele de poluare fonica, fiindca am cam ramas la decibelii batranei Dacii din 1900 toamna, dar vremurile s-au schimbat... daca 10 producatori mari de autoturisme scot modele cu 70db (dau exemplu) inseamna ca nu sunt chiar atat de zgomotoase si Romania nu ar trebui sa fie "mai cu mot" fata de restul Europei sau a lumii in general si ar trebui sa se alinieze la standardele actuale. Daca pe motorul X scrie ca are nivelul maxim de N db, atunci ar trebui sa fie in regula... daca ii depaseste, amenda! Il prinde iar, iar amenda... si tot asa pana o sa il coste pe respectivul o distractie mai mult decat tot motorul. |
Quote:
|
Quote:
|
ce lege nasoala ...de ce nu interzic si lantu la bicicleta
|
Quote:
|
cat despre mine nu kred ca am trecut pe la ore mai mari de 12 noaptea.. maxim 12.. ducanduma spre casa.. si na eu asa merg.. la fiecare interesectie o dau d cur.. si intra in limitare..dar am trecut odata.. si nu in fiecare seara.. prea sare lumea d cur.. gata a vazuto rosie si ea e de vina..
|
pana o sa introduca legea asta va agitati degeaba.....drogatii cu tobe din targ care scot 3000 de decibeli tot o sa ne deranjeze somnu noaptea asa ca......tot noi ne facem dreptatea cu pumnu.....stati linistiti ca ati umplut 5 pagini degeaba
|
:-o:-o:-o:-o frate au inebunit cum sa scoata ATV-ul si motoarele ... in viitorul app vreau sa imi iau atv si ce fac daca stau pe Decebal imping la el ...hmm nuj ce sa zic decat sper sa nu se aprobe asa cva
|
marea majoritate a celor care au postat ca sunt contra legii sunt tineri pana in 24 ani si se legau de mosi si babe. stati linistiti ca o sa ajungeti si voi babalici si sa vedem atunci cum se intoarce roata. toti avem placerea de a asculta un motor mai turat, dar asta sa se intample la ore rezonabile, nu la 1-2 noaptea, pt ca multi au copii,au un program de lucru, nu timp berechet sa bata strazile in cautare de senzatii tari.
adevarul e ca, in ultimul timp chiar a devenit suparator fenomenul motoarelor turate. multi faceau comparatie cu alte capitale europene pt ca acolo nu sa interzis asa ceva. dar, oare cati dintre voi ati auzit noaptea galagie sau motoare la limitare pe acolo? nu cred ca exista prin alte orase sau capitale europene acest gen de distractie. sau nu o sa vezi pe acolo sa se tureze in halul ala un motor chiar si in timpul zilei. nu o sa vezi, pt ca acolo exista cei 7 ani, exista oameni mai civilizati care nu arunca mucurile de tigari sau alte gunoaie afara pe geam sau vad o distractie in a deranja oameni,batrani sau copii in ore tarzi din noapte. sau nu o sa vezi pe vreun propietar de ferrari sau lambo sa tureze motorul sa capteze atentia si asta ca sa arate lumii ce bijuterie are. vrei senzatie....du-te pe autostrada sau afara din localitate si da-i gaz pana sar pistoanele prin bloc. |
Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!
numai in Romania .... cata imbecilitate ........ :oops:
|
Quote:
|
Mai , pe mine unu nu ma deranjeaza sa fiu trezit in zgomot de masina turata sau motocicleta (imi este indiferent ). Ba chiar este o placere. Si sa fim seriosi , asta este o porcarie de lege. In loc sa-i oblige pe scuteristi sa aibe cateva ore de legislatie , ca si asa merg ca un c*r , lor le arde de prostii. Am luat-o rau de tot pe aratura si ca la noi nu-i la nimeni!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning