![]() |
Re: Se cauta proprietari Corrado,Scirroco
Quote:
|
Scirocco 2 GTX, Kamei X1, motor 1.8 8V K-Jetronic cod motor DX, 83KW, 112 cai la baza. Axa cu came schimbata, evacuare directa cu finala SuperSprint, Suspensii sport Koni, Jante Artec 4x100 7J 15" aliaj, ceasuri bord suplimentare VDO. Cam asta-i tot ce conteaza. Am cumparat masina acum 3 luni, cand am luat-o era cu vaca total (avans dereglat, distributie dereglata, sonde lipsa), omul nici nu stia ce masina vindea (o luase pentru ca ii placuse cum arata). Dupa ceva timp mi-a spus ca o luase de la un neamt care o folosea la curse dar ca dupa ceva timp de la aducerea in tara a fost pe la fel de fel de mecanici si au reglat-o toti dupa ureche. La o luna dupa ce am luat-o am schimbat garnitura de chiuloasa, dupa ce-mi picase termocupla. Dupa ce am pus distributia la punct, am avut un soc. Acum masina scoate ~7s suta si viteza maxima cu care am mers eu e undeva in jur de 195-200.
https://i105.photobucket.com/albums/m...o/IM000513.jpg https://i105.photobucket.com/albums/m...o/IM000343.jpg https://i105.photobucket.com/albums/m...o/IM000336.jpg https://i105.photobucket.com/albums/m...o/IM000332.jpg https://i105.photobucket.com/albums/m...o/IM000341.jpg |
arata bine :D ,nu ai cumva o poza cu motorul si interiorul masini??
poze noi cu a mea ,doar ca ieri i am indoit aripa putin:cry: |
Inca nu am, da' nu-i greu sa fac. Interiorul e absolut standard, cu exceptia ceasurilor aditionale in locul aerisitoarelor centrale si a volanului. Motorul arata si el absolut standard, fara filtre conice si strut bar sau altceva.
|
2 Attachment(s)
nu pot pune poze ...:oops: merge ff greu
|
4 Attachment(s)
..inca cateva
|
Faina tare masina. Tot respectu'. Giugiaro n-a facut treaba degeaba...
|
..da masina arata impecabil si se comporta destul de bine,plus ca 99% din masina este originala ,are doar 200 000, in romania este rulata din '92 doar 50 000km, e dar acum apar problemele la ea ,tre sa i schimb discul de ambreiaj ca mi cam patineaza si sa mi fac franele pt ca duminica am patit o si am intrat cu ea intr o reclama indoindu i aripa:sad: ,dar bine ca nu a fost mai rau.Am mai avut scirocco si am observat ca toate au ''boala'' sa le fuga spatele in viraje, a voastre cum se comporta ???
|
Quote:
|
ei eu aveam vreo 120, am franat si am tras de volan brusc sa ocolesc un dobitoc ,si ma m invartit pe 4 benzi de numa numa ,noroc ca nu a venit masini din fata ca ma luau pe sus
|
hm interesant cu fugitul de spate:( mie nu prea mi s-a intamplat, voi aveti bara de torsiune pe puntea spate? puntea fara bara este foarte moale si probabil de asta vi se intampla, la mine a venit standard cu bara de torsiune si nu am probleme:) bine am si amortizoare kw bobby circuit reglabile pe inaltime si este lasata foarte jos
|
Schimbati arcurile cu unele de garda mai joasa si mai tari :)
|
Problema nu se pune de ruliu in viraje. Si eu am suspensii Koni sport fata/spate si bare de torsiune intarite fata/spate. De fugit in curbe fuge pentru ca e foarte usoara de spate iar eleronul cel putin la mine e doar de figuratie.
|
Daca stiti pe cineva care vinde un motor sau chiuloasa de VW injectie benzina de la 1.6 in sus, da-ti-mi va rog un mail pe [email protected]. Mersi fain.
|
3 Attachment(s)
sciroccogt 2 1988 motor 1.8cmc
|
6 Attachment(s)
salutare! vreau sa achizitionez un corrado g60 dar nu prea is in tema cu ele am auzit ca astea pe compresor is mult mai sensibile fata de VR6. daca ma puteti ajuta la ce tre sa fiu atent cand cumpar masina care is punctele slabe ale masini daca chiar mananca atatia bani cum scria cineva mai sus. orice ce imi poate fii de folos! si acum sa vedeti si masina :) Va multumesc!!!
|
frumoasa masina desi painturile alea parca nu isi au locul:) pana una alta clantele am auzit ca sunt de belea la ele si una este noua 5mil, sa nu ai ghinionul sa o lovesti fiindca partile de caroserie sunt exorbitant de scumpe noi, la mana a 2-a sunt accesibile, tuning merge facat din plin, motorul g60 din cate stiu este mai pretentios mai ales la compresor, incearca sa cauti pe net ce compresie are acest motor si ia-i compresia inainte de achiziotionare sa vezi daca este in mintile lui sau nu. rugina nu prea ar trebui sa aiba avand tabla galvanizata, dar aripile sunt mai sensibile fiind umflate din fabrica si sunt sanse sa fi fost atinse dar cel mai bine ciocaneste caroseria sa vezi unde suna a chit, in spate totusi mi se pare ca nu este ceva in regula cu linia caroseriei si a haionului dar poate mi se pare:) pana una alta multa bafta sunt niste masini foarte frumoase si cu putin tuning de bun gust ar arata prea bine
|
tru astra ....ms pt ajutor si si eu sper ca pana la urma sa fie bine...clantele le-as elimina as pune telecomanda in rest toata masina ar fi total schimbata, paint-u asa cum zici galbenu ala e cam ciudat dar nu ar ramane asa. Daca ajung acolo sa-l achizitionez o sa verific compresoru ms ca m-ai atentionat percis ca una noua costa :( si ma cam supara ca asa de scumpe is piesele de schimb.
alte probleme mai stie cineva? |
Quote:
|
Quote:
! succes |
daca ma primiti si pe mine, vineri imi iau un corrado 1.8 16v, deja am facut un topic despre el.
daca mai citeste cineva din valcea topicul sa-mi spuna si mie de unde pot lua neaparat pana vineri 5 prezoane la roti. |
wob...ai dreptate....am vazut si eu masina aia prin cluj ...foarte des ...si nici nu suna bine si nici nu era intretinuta bine... si si-a cam schimbat proprietarii ..asha ca...cel care vrea sa o cumpere....fii atent la toate cand o cumperi
|
baieti am renuntat la masina.......am aflat ca umbla din service in sevice cu ea compresoru nu mai e bun de nimic si si motoru e mort.....va sfatuiesc pe toti sa va feriti de ea daca o zariti...in rest va multumesc! sunt in cautarea alteia.
|
daca te tine buzunarul am un prieten care are una de vanzare full fara aer si piele, ultima editie 1994 adusa in tara anul trecut prin recarosare deci impecabila la tabla tot ce vrei, 2l 16v...daca te int iti dau detalii pe pm
|
Quote:
|
De bine ce am rezolvat cu chiuloasa, acum a intervenit alta problema. Poate am noroc si ma ajutati voi. Caut un geam la portiera de la sofer. Acum cateva zile a incercat cineva sa intre in masina spargand geamul, si a fugit cand a inceput sa tipe alarma. Daca stiti pe cineva, please share
|
Quote:
da intradevar, m-am convins si eu ieri cand am fost la un din asta de dezmembrari dupa niste prezoane, aveau aia acolo sute de jenti. dar nu am intrebat un pret. |
tru_astra nu iti garantez ca mi-l tre da niste detalii ma intereseaza eventual daca imi pozti trim niste poze. buzunarul nush depinde cat cere pe el, da-mi niste detalii te rog si vedem. MS! Pa
|
Quote:
Sunt 98% sigur ca aia e masina:) |
apropo stie careva un pret aproximativ la un set motor la un vw scorocco '79,ca i cam place uleiu la a mea :sad:
|
suna la augsburg sau karma si vezi cam ce preturi au ei si meteor de altfel chiar daca sunt din bucuresti asa iti vei face o idee... dar depinde ce motor ai...
|
Totusi nu stie nimeni unde pot gasi un geam lateral de la sofer pentru un Scirocco 2 ? Come on, people...
|
salut la toti sunt si eu un posesor de scirocco 2 din 85.mai am ceva de lucru la el , adica sa-l asamblez la loc si atunci sa vedeti cum arata o masina tunata. ieri mi-am luat un motoras de 115 cp asa doar sa am cu ce trece iarna si la primavara vreau sa-i pun un vr6 si sa-i schimb si tamburii pe spate sa pun tot discuri de frana.
astept sugestii pt cum as putea sa cresc puterea motorului, e 2.0 gti simplu de pe golf 3. |
1 Attachment(s)
am si eu un scirocco 2 si mar interesa un vr6 ce pret ar avea
|
Salut baieti!
Cam slaba activitatea in threadul asta. Hai ca vin si eu cu voi. La urma urmei, am avut si un Scirocco, iar acum am un Corrado. https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/13201-corrado-vrts-vr6turbosyncro.html Si as vrea sa reiterez si sa completez buna idee a acestui thread (care a fost a lui "corrado-VR6" din BV): Poate facem totusi, pe forumul asta, si un club virtual al posesorilor de Scirocco si Corrado. "Scirrado Club" sau "Corrocco Club". Hmm, ce spuneti! |
Avem pina acum:
corrado-vr6 -- Brasov -- Corrado VR6 scirocco -- Cluj -- Scirocco I VW29VR6 -- Bucuresti -- Corrado VR6 secera76 -- Vilcea -- Corrado VR6 tristan -- Bucuresti -- Corrado G60 ralu k852000 -- Bucuresti -- Corrado G60 spp -- Bucuresti -- Corrado G60 r383l -- Iasi -- Scirocco II DanS22 -- Oradea -- Sirocco II tru astra -- Oradea -- Scirocco II BLACKMENMOTO -- ? -- Scirocco II mm83vlp -- oradea -- Scirocco II cubby -- Stei -- Scirocco II corraptor_evo -- Iasi -- Corrado G60 Poate ne mai adunam... Bafta la toata lumea! |
Eu sunt cu totul pentru. Prietenii stiu de ce...
|
Quote:
|
Quote:
|
OK!
Reeditam si corectam! corrado-vr6 -- Brasov -- Corrado VR6 scirocco -- Cluj -- Scirocco I VW29VR6 -- Bucuresti -- Corrado VR6 secera76 -- Vilcea -- Corrado VR6 tristan -- Arad -- Corrado G60 ralu k852000 -- Bucuresti -- Corrado G60 spp -- Bucuresti -- Corrado G60 r383l -- Iasi -- Scirocco II DanS22 -- Oradea -- Sirocco II tru astra -- Oradea -- Scirocco II BLACKMENMOTO -- ? -- Scirocco II mm83vlp -- oradea -- Scirocco II cubby -- Stei -- Scirocco II corraptor_evo -- Iasi -- Corrado G60 Bun asa? Scirrado Club sau Club Corrocco? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning