![]() |
Re: 10 sec 400m , masini din RO
este chiar cel mai complex proiect 9ff ;)
|
Quote:
|
Timpul exact nu il cunosc, insa:
9ff Porsche: 0-300km/h-16s, RWD, ~1350kg; Bugatti Veyron: 0-300km/h-18.2s, AWD, 1888kg, 400m-10.2s. Raportul greutate/putere este de 1.421kg/CP pt Porsche, fiind o cifra mai buna decat cea a Koenigsegg CCR care pe 400m a scos 9s. |
Quote:
|
cica...
https://www.youtube.com/watch?v=Jf8aAsdngf8 cam atat face |
Nu cred ca exista masini in Romania care sa atinga 10 secunde pe sfertul de mila, altele decat 9ff-ul care l-am avut langa mine si pot spune ca e rapid, foarte rapid.
Exista totusi o problema , pistele de drag au in portiunea de start acel cauciuc stropit, solutie pt aderenta, cred ca ei o denumesc VHT, care solicita foarte foarte tare transmisia la plecare dar fara de care nu prea se pot obtine acele 10 secunde! Asta ar putea fi o problema la puterile despre care vorbim. Cea mai rapida ..., gresit! Cel mai rapid timp oficial al unei masini romanesti cred ca este al meu , 11,7 sec cu viteza terminala 197 km/h. La King of Europe 2008 in Ungaria, unde masina a ajuns pe roti, impreuna cu alte masini care au fost si ele foarte rapide : EVO 9 SKN Ducu 11,8 sec, Audi S3 SKN Nadir 12,6 sec , Audi RS4 Paul 12,4 sec, Seat Ibiza Cupra Meme 13,0 sec , VIP-ul, Pustiu', Face ... niste nebuni. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Na7IN...eature=related |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai incurcat grav borcanele...
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=9tj9RpESTKE |
nu prea are legatura cu discutiile astea dar uitati aici o masina de sub 10sec
http://www.dpccars.com/car-videos-08...tte-C6-Z06.htm |
si unde scrie amice undeva ceva de descalificat la koe dupa timpul respectiv? ai luat-o razna?
|
Quote:
de unde sa aiba el la 17ani si din herculane atatea cunostinte si masina de 14 sec si a auzit el in clip zoltan care inseamna descalificat :)) |
scrie ca are 29 de ani si 17 posturi :)
|
Quote:
http://www.timeslip.hu/download/King..._720p_XviD.avi la 19:25, aparea breakout, initial am crezut ca a fost descalificata masina respectiva, dk e vb de aceasi masina. Acu sincer voi luati totul prea in serios ? Iar legat de locatie, nu vad ce legatura are, apropo nu sunt din Herculane, sunt dintr-un sat de langa, deci ar tb sa nu am habar de mai nika :sad: ? On topic, 10,33 cea mai rapida masina RO, cronometrata oficial ? PS What is "Break-Out" and/or "Red Light"? Should a driver go quicker than his/her predetermined "dial-in" it is a "break-out," and grounds for disqualification. In the case of both vehicles making their runs under their dial-ins, the win goes to the driver who breaks out the least. Another form of disqualification is a foul start (or "red light"). This happens when the driver reacts to the "Christmas Tree" too quickly and drives his car away from the starting line before the green "go" signal. When dual infactions occur, say a red light and then a break out, the red light takes precedent over the break-out |
atatea intrigi...care mai de care...si cand apare cineva nou chiar daca este cine pretinde a fi sare toata lumea!multumim TUTUROR celor care au contribuit la starea aceasta generala de ura, invidie si paranoia !HUOOOOOO !
|
asa e yoda. trist e ca nu ia nimeni atitudine... sa fie neglijati acesti guru de garaj si sa nu-i mai bage lumea in seama
on topic: cea mai rapida masina cronometrata este subaru lui andrei. PUNCT vorbim de oameni care au ceva in comun cu fenomenul liniute,nu de nu stiu ce seici care au doar bani si-si fac masini de mii de cai...sa vina la legale, la competitii internationale...nu basme! |
ba ia nu mai insinuati voi ca aia care merg in Germania de cand noi nu aveam buletin sunt in vreun fel responsabili de creerea situatiilor suspicioase!!!!!
|
Quote:
10 sec / 400 m.....dovediti sau inchipuiti? |
Ce amuzant!!!!!
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe 4tuning....na .... munca asta!#$@#$%%$#@@?!! Dar e atit de amuzant... Basme cu masini , clone, certuri... GENIAL!!! :) |
eu spun mai bine sa veniti la Tulcea pe data de 12 octombrie!!!!
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/92424-12-octombrie-2008-cursa-accelerare-delta-speedline-challenge-tulcea.html |
de ce ? cronometrati?
|
nu cred ca se va cronometra da ar fi interesant sa ne masuram puterile cu masini care au fost cronometrate in alte parti :)
|
in Germania =))))))))))))))))
|
se pare ca 9ff-ul face sub 10sec 400m !
"yesterday that car did a 9.50@160 on that same Birburg airfield..." |
https://www.youtube.com/watch?v=nXzvPWMuuTM - plecarea face toata diferenta fata de rezultatul anterior :D
|
Quote:
|
Da. Asta e atunci. Daca au aparut masini sub 10 secunde in Romania eu renunt.
Vand TOT. PM me. |
Quote:
|
Noi avem in Polonia masini, care scot pe areoport timpi gen 8.xx, dar cu VHT pe jos. Fara VHT fac 9 sec fara probleme ;) (vezi stingray 4x4)
|
Quote:
|
Da, un GMC :) Face tot 9 si un pic ...
|
Eu ce va pot spune si va garantez ca este 100% real..este timpul scos de Baldescu cu Ecortul Cosworth acum vreo 2 ani la etapa de VTM de la Poiana Brasov,timp masurat pe 402m de catre FRAK si a fost undeva la 10.3 cel mai bun.
CEEA CE E CU ADEVARAT INTERESANT SUNT URMATORII FACTORI: -ASFALT RECE,TIMPI S-AU CRONOMETRAT DIMINEATA -SI INCA UN AMANUNT...DUPA CUM BINE STITI...STARTUL LA POIANA SE FACE IN ...URCARE!!!!!!!!!! UGA |
sint cel putin 2 masini care scot sub 10 sec pe 400 m - masini de CRR - focusul actual al luiv baldescu si lancia lui p andronic; startul la vtm este in urcare deci probabil scoate mai bun pe drept.
PS: dar cum spuneam, masini de CRR care au peste 500 de cai, integrale, 1100 kg si piloti experimentati care cunosc bine masinile |
Fara indoiala ca se poate, si mult mai usor daca luam in calcul o masina usurata, preparata de curse, cu ALS, cu benzina de 110, cu o turbina uriasa etc. Curiozitatea mea ar fi cate masini DE STRADA de 10 secunde ar fi la noi. De strada insemnand inmatriculata, circulata zilnic, cu numarul de locuri prevazut in talon, cu 2 faruri, cu geamuri si caroseria de fabrica - intelegeti ce vreau sa zic. Sigur 9ff intra in aceasta categorie, mai departe nu stiu.
|
Quote:
|
Are TUV, e complet functionala, e de strada - IMHO iarasi. Dar hai sa nu ne agatam de detalii... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning