Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau sa imi cumpar o masina de pana in 20000 RON (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/78945-vreau-cumpar-masina-pana-20000-ron.html)

ionut_cluj 21-07-08 23:25

Re: Vreau sa imi cumpar o masina de pana in 20000 RON

Bun, ideea e ca nu compari 2 masini prin prisma farurilor sau a jantelor. A doua chestiune: Logan 1,6 e benzinar, deci fara turbo, e logic sa fie o idee mai lent si mai lenes.
A treia chestiune: tdi-ul se aude la fel de tare la passat in interior ca si in exterior, daca n-ai realizat asta o sa vezi curand.
A patra chestiune: tinand cont ca in curand faci 20 de ani, la ce d-zeu vrei un dinozaur ca passatul? pt ca e vw? sau de ce? Cum mama naibii bre, numai eu vroiam honda crx sau fiat coupe la 20 de ani? toti vreti masini de familie?
Si ultima chestiune: poti s-o intorci pe cate parti vrei, Sandero este superior passatului din 97-00, pentru ca e o generatie mult mai noua, e noua, are garantie, pare si mai sigura. Si-n plus, cu tot cu faruri schimbate (sa vad cum le omologhezi alea ;) ) si jante pe 18, tot mai bine arata Sandero.

adystar2007 24-07-08 16:11

Vreau o masina mare pt k plec aproape saptamanal la gratre si in excursii si d`asta vreau masina mare.Am mers cu mai multe masini da` nici una nu m-a impresinat k passatu`.Zi-mi o masina la 6500 cu totu` kre s-ar incadra la ce as vrea eu k tot m-am gandit si la alte variante.Si Sandero sincer nu imi place deloc mai degraba Logan face lift ma repet.Sincer nu se aude in interior k in exterior.

extasy_cristU 25-07-08 20:31

Quote:

Originally Posted by adystar2007 (Post 1660229)
Vreau o masina mare pt k plec aproape saptamanal la gratre si in excursii si d`asta vreau masina mare.Am mers cu mai multe masini da` nici una nu m-a impresinat k passatu`.Zi-mi o masina la 6500 cu totu` kre s-ar incadra la ce as vrea eu k tot m-am gandit si la alte variante.Si Sandero sincer nu imi place deloc mai degraba Logan face lift ma repet.Sincer nu se aude in interior k in exterior.

La mine in logan este in permanenta gratarul,4 scaune si masa(de plastic d'aia care scoti picioarele) si crede-ma ca mai e loc.cu dci-ul scot consum mic.nu-ti face probleme ca in logan ai spatiu garla pentru gratare.REPET: cele mai sus mentionate sunt in masina in permanenta.
salut

adystar2007 25-07-08 20:38

Singura problema e k nu sufar deloc loganu`.Imi place asta nou asa din cate am apucat sa il vad.

extasy_cristU 25-07-08 23:40

nu ma intelege gresit.nu iti bag logan pe gat doar am incercat sa te luminez la capitolul spatiu portbagaj.asta nou arata mai bine,bordul mi se pare ca e bicolor ceea ce ii da un plus si cateva mici detalii imprumutate de la megane.
la masinile second trebuie sa ai mare grija ce alegi,trebuie multa rabdare ca sa nu iei teapa.
multa bafta:).

ANM 26-07-08 00:12

ideea este k la masinile second pune-le pe tester...crede-ma k stiu ce zic....iar k masina noua...chiar nu-ti recomand logan sau sandero la 20 de ani....ia-ti ceva mai sigur....mai stabil...la 20 de ani...te mananca piciorul.....iar cu logan sau sandero...nu prea le vad io asa sigure...de ce nu incerci un golf 4?? un opel astra?

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning