![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Quote:
|
nu am vb chiar fff serios
dar sincer nu am auzit proprietari de logan care sa se planga cat se plang cei de vw si fff multi au renuntat la masinile vw imi cer scuze daca am deranjat dar eu am zis ce am vazut si auzit de la prieteni f buni |
Pai daca e sa o luam la "egalitate"... o bucata masina logan NOUA si o bucata masina VW noua... propietarii nu prea au de ce sa se planga la ele... daca mai adaugam la ele 100,000 + km acum apar ceva probleme... la Vw piesele sunt ceva mai scumpe( dar mai fiabile.. sa zicem) pe cand la logan sunt relativ ieftine, in comparatie cu cele de vw.. eu zic ca asta ar fi un punct de "plangere" plauzibil. la altceva nu vad de ce s-ar plange propietarii de vw.... sau ar mai fii reviziile care poate ca sunt mai scumpe cu 100-200 ron in plus.
|
Am condus eu zeci de golfuri, si sunt inferioare multor masini din clasa lor. Nu-l mai lauda atat, nu e cu nimic mai speciala decat modelele asemanatoare.
Cat despre comparatia Golf-Logan, as inclina spre Logan ca si alegere, consider ca in Romania este mai indicat sa ai Logan. |
****** cum sa compari logan cu vw?
poate logan cu jetta, sau DACIA CU VW, dar niciodata nu poti compara UN MODEL CU O MARCA!!! ca din ce ati spus reiese ca LOGAN e mai tare ca touareg, phaeton , passat si toate jafurile astea de la VW ai dracu prosti ca nu sunt in stare sa faca o masina peste logan :lol: ****** PS: nu am logan, insa ESTE EXCELENTA MASINA si foarte convenabila PENTRU UN ROMAN! exemplu puteti compara loganul cu multe din clasa lui, LA MUNTE pe denivelari ;) si o sa vedeti cat de superior este ... |
Quote:
De ce e mai indicat? Simplu: e mai usor de intretinut. Piesele sunt mai ieftine, gasesti mai multi "mecanici" care iti pot rezolva unele probleme minore daca nu te pricepi, portbagajul mult mai mare, consum mic etc. |
Quote:
|
da..m-am prins ca se refereau la GOLF , dar totusi PARCA AU ZIS DE PREA MULTE ORI VW .. rar am vazut "golf" :D
|
Quote:
portbagajul e chiar bine proportionat, consumul mic o are motorizarea diesel. Mecanici putem fi amandoi sau un service calumea plin de indolenti care te rup de bani. ****** Sa nu ma intelegi gresit, nu face parte Logan din alegerile mele de viitor, doar ca nu as lua golf 4 in detrimentul unui logan. |
Quote:
Fii mai explicit cand afirmi ceva, ca nu e posibil sa fie asa scumpa intretinerea.... |
Quote:
Daca citeai posturile anterioare ai fi vazut ca am zis si repet ca am avut masina de serviciu Logan si Diesel si Benzina. ****** |
Quote:
|
Quote:
|
stop astra g 250 ron, janta astra g 700 ron bucata, stop logan - 150 ron :) vrei sa continui?
|
Quote:
|
la dti stiu sigur ca e 350 euro :)
|
******fratilor****** v-ati abatut de la subiect.
Loganul asta este o masina uzata moral din faza de proiect, ii lipsesc o gramada de dotari de siguranta care afara sunt obligatorii, nu mai vorbesc de confort.Si nu ****** sunt piesele scumpe la VW: o curea de distributie e 75RON, un intinzator este 150RON, un radiator 450RON****** |
eu ****** spun ca loganul nu bate la siguranta pe golf4 :)
|
here we go again.....logan vs nemtesti => frantuzestile sunt nashpa si ne cumparam biciclete.....
PS: Logan 3 stele, Golf 3 stele ;) |
Quote:
Numai bine. Quote:
|
Quote:
|
1.7 dti - cel mai des se duce" calculator injectie" care ..ori te tepuiesc in service de 300 de euro si iti merge 2 luni, ori dai la un electrician bun 1 milion si merge brici!
2.0 dti - cel mai des se duce pompa de injectie care costa intotdeauna 350 euro ( cel putin in romania ) - lucruri PATITE ! |
Quote:
|
Quote:
|
****** AM SCRIS DE 10 ORI ca o pompa costa 350 EURO !****** APROPOS: eu nu am avut 2.0 dti, am avut 1.7, insa un prieten f bun avea 2.0 si schimba pompa din 3 in 3 luni ! ;)
|
Uite Dolb sa nu zici ca vorbesc prostii:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=44 Uite si unul spaniol: http://www.clubvectrab.com/modules.p...ewtopic&t=3574 Deduci si tu unde vezi reparacion si preturi (in jur de 1200) si vezi care e treaba.......daca era 350 de Euro ma apucam de afaceri....in fine nici sa o repari nu costa asa putin.... Numai bine. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
garantia aia e facuta ca timp de 7 ani sa fi obligat sa faci reviziile la ei in service, deci timp de 7 ani din 30 000km in 30 000km tu te duci ****** si dai o gramada de bani la ei..... |
Quote:
nu mi se pare normal ca dupa 40-60.000 sa ai deja mari pb la motor cu schimbat turbine (la cine are) sau injectoare si multe altele eu am logan am deja aproape 140.000 km cu el si nu am bagat mai nimic in el deci consider ca e o masina fff buna pt banii care ii dai pe ea |
Bey ce ziceti de noul logan pick-up?? Cum e? eu nu am avut inca ocazia sa conduc unul... dar am mers cu logan van si se simtea ca esti intr-o cutie de conserve. Scaunul nu ai cum sa il dai prea in spate ca lovesti chestia aia de plastic care "cica" desparte partea din fata a masinii de partea din spate. Am vazut ca noul pick-up e ridicat de cur rau de tot. oare are capacitatea de carare mai mare? a si una buna... au facut si ei pana la urma suspensiile pe arcuri sau pe foi? cred ca tot pe arcuri, ca doar imparte aceeasi minunata platforma cu restul gamei dacia. deci cine a condus un logan pick- up sa impartaseasca si cu noi experienta :D
|
Pickup-ul e asa de inteligent facut, incat nu iti intra o bicicleta in bena:)
|
Quote:
|
noul pick-up esti foarte frumos si cred k il prinde mai bine la aspect decat un logan berlina.
|
Eu nu vad cum sa bagi in "noul" pick up ce bagau taranii in vechiul pick up.... eu cred ca au mers mai mult pe design decat pe utilitate.
Si pana la urma are foi sau arcuri???????????????????????????????????? ca asta e unul dintre cele mai importante lucruri... dar avand in vedere ca e copiat dupa minunata platforma a loganului......... probabil arcuri :| |
Quote:
|
cred ca discutiile aste nu is au rostul, o sa vedem in timp care e mai bun
|
Cit despre Logan papuc carosat nu am trait sa vad,poate am eu orbul gainilor .Din cite stiu este echipat cu motor pe la 85 CP deci mai puternic ca un ARO(care stiu ca tragea si cu fata si cu spatele) dar nici prin gind sa il deranjeze sa duca macar 1/2 cit ducea batrinul ARO .Poate a fost gindita sa care lina si pufuleti,din slabele mele cunostinte stiu ca are un maaaaare succes de casa au fost vindute cam cite Dacia 1100 mai sunt in circulatie si lumea se bate pe ele . |
nush exact ce ai vrut sa zici cu succesul de casa dar in timisoara e plin de ele, iar in privinta motorizarii nu se compara cu vechiul papuc, avantajele papucului vechi sunt tractiunea 4x4 si versiunea drop-side care chiar era buna de carat orice
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning