![]() |
va rog sa nu comentati prea mult atitudinea rautacioasa a ziarelor locale,pentru ca am eu presimtirea ca or sa si-o schimbe!(in bine)
|
this... we can call it a change....
|
covei rulezzzzzzz!
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma aparu omu pe prima pagina a ziarelor ?..hai sa va vad si pe voi :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ti-e frica sa nu te dezbrace si pe tine??!! |
Iti recomand topicul cu \"Mesaje tampite, aiurea si inutile\"!
|
Re:
Quote:
esti topit... Eu zic sa te abtii de la comentarii de prost gust pe viitor ca nu e bine ! :roll: |
iar incepetzi???
|
Re:
Quote:
|
:pelvic_th :pelvic_th :D :lol: :lol: :lol:
|
deci......baietzii de la INSANE,rulez! adica ei sunt cei mai buni.adica za best,adica tari domne'!Sa te tii la amenzi de azi inainte! :chainsaw:
|
ce-ai bah, cum sa se dea amenzi, pt ce ? ca baietii au toti extinctoru la indemana si trusa medicala la vedere.... ne plimbam cu SMURDu' :lol: :lol: :D :D
|
buey!! :lol: SMURDu ii la segmentat :P asha ca slabe sanse! ;)
|
ce bine ca nu merge masina....si in week-end nu schimb carbunii la electromotor ! asa ca nu iau amenda ca voi :P :P :P :P :P :P
|
AL3XIUS,ce se mai aude cu \"legala\" voastra?nu spuneti nimic?tineti secret de stat?
|
rabdare :P
merge treaba ca pe roate(195/55/15 au roatele dimensiunea :lol: )! :wink: |
haideti,dezvaluiti-ne ceva!orice e binevenit!.....glumesc! vreau sa vorbesc cu voi ceva foarte important!.....legat de cursa!
|
te sun maine.. sa vorbim mai multe ;) oricum.. ce e de jtiut este faptul ca am mai amanat o saptamana pentru ca pe acea data mai era un concurs de SOUND.. la bucuresti..in fine.. vb. maine.. :lol:
|
bai dj16xxs asta este nr tau de la masina sau de la ce vine acest nr ? :lol: :lol: multe mai vrei tu sa discuti cu alt club :P (glumeam)te salut si ai grija ce vb sa fie bine :lol:
|
deci,yo e piticu'..da deci xxs=piticu' adica yo!e klar!(si yo glumesc)!.....mergi la ranca week-end-ul viitor?
|
da merg si dami si mie id-ul tau
|
1 Attachment(s)
cateva poze funny!
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
asta se intampla numai la noi in Romania nu mai avem comentarii :lol:
|
eu am o vorba ...cica : TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUl....!
|
Quote:
|
kadule si de unde stii ca nu sunt prieten cu el si a luat el vorba de la mine?
|
Pai asta nu o mai stiu.Inseamna ca ai ai pile tari tati.
|
poi da!!!
|
1 Attachment(s)
mi-am luat o tricicleta
|
Re:
Quote:
cu NOS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
BA ce marfa ne intalnim noi(FLA,JGR,SRE,COK,JJS,STN...si altii ca facui scurta la mana cu literele:) ) la FRANOLTA si ne jucam cu mieunitoarea pe acolo.Prietenii stiu de ce!
|
BA ce marfa ne intalnim noi(FLA,JGR,SRE,COK,JJS,STN...si altii ca facui scurta la mana cu literele:) ) la FRANOLTA si ne jucam cu mieunitoarea pe acolo.Prietenii stiu de ce!
|
Re:
Quote:
Fetelor va place bre ? :lol: Va simteti bine ? :P :P :P |
Haideti mah ca mieune alea la Franolta ca le auzii io astazi cand trecui pe acolo :lol:
|
Poate bagam diseara ceva... aaaaaaaaaaaaa stai ca ma diseara e UEFA CUP. Sorry ... asta e.Va vedeti voi si imi spuneti cum a fost:)
|
GASHCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...ne vdm diseara!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning