![]() |
Re: NISSAN 200sx 1.8T
eu ii urasc pe toti...........cum sa fie non euro daca ai catalizator............ii urasc din tot sufletul meu!!!!!!!!!
|
Quote:
toate peste toate masina mea merge cu benzina fara plumb are catalizator dar cu toate astea e non euro noroc ca e inscrisa :D |
3 Attachment(s)
in sfarsit a fost achizitonata evacuarea mult dorita sistemul masurare o2 + egt , boost controoler cu funtctie over boost .se va monta impreuna cu Z32 Afm , injectoare 444cc......curand sper in 2 sapt sa fie gata :)
dupa acest upgrate sun convins ca o sa am nevoie de ambreaj si lsd ..... |
garniturile alea sunt bune sa decorezi prin casa cu ele, ar fi bien sa dai comanda de pe acuma de unele originale , aveau pe la alpadrino
|
4 Attachment(s)
dap stiu cum sunt alea o sa fac rost de garnituri OM parca la tine aia de la galerie tot asa am pus chiftea nu mai tin minte exact ......
inca ceva poze .....inainte de aranjarea estetica :D |
da la inceput a fost dasta "meseriasa" pana mi-au venit alea calumea, nu mai stiu daca am mai si apucat sa le schimbam
|
2 Attachment(s)
se pare ca va fi o iarna lunga :(
|
9 Attachment(s)
cateva din bunatatile care se vor monta iarna aceasta
|
mama ce de dulciuri :) o sa faca diabet saraca :p
PS serpii nu sunt ca la mine |
mai nou masina este de vanzare impreuna cu mai multe piese de rezerva inclusiv motor
|
Salut. Ptr ce e flexu ala ? o tai ? :lol:
Ce ti a venit de o vinzi ?:???: |
Quote:
flexu e pentru usurare :D am imbatranit si ......vreau un family shitt car , copi alea alea ....... |
Quote:
|
Mi-ai urmat sfatul si bagi banii in Nubira aia nebunule ? :lol:
|
Quote:
|
Cum mere treaba ? o vopsishi ? :D
|
10 Attachment(s)
dap e vopsita mai trebuie asamblata :((
tin sa spun ca nu merita (foarte multa munca !!!!) cateva poze cum a decurs treaba scuze calitate (facute cu telefonu ) :lol: |
Cum sa nu merite amice !?
Merita din plin ! :D |
Quote:
sunt curios cum merge cu injectoarele si afm schimbate ...:D |
Si ?merita pana la urma :D?sau nu ?
|
inca nu sunt montate taoate bunatatile :) mai japo daca erau nu crezi ca aflam si noi in partea asta de mahala :P
|
dap momentan salrmale cartabos piftie cate un vin fiert ....
masina este in atelierul in care vor fi efectuate modificarile ;mai sunt poze cu ea complecta dar mie lene sa descarc din telefon :) la sfarsitu luni ianuarie sper sa fie pe strazi oricum nu se poate merge cu ea iarna o sa incerc sa va tin la curent cu asamblarea bine inteles dak si interesaza pe cineva :lol: pana atunci doresc tuturor sarbatori fericite si un an nou mai bun !!!!!!!! |
se poate merge iarna, cum sa nu se poata? :twisted: e chiar foarte fun
|
6 Attachment(s)
stii cum se spune din batrani "vara iti faci sanie si iarna caruta :lol:"
asa ca io lucrez la caruta :) in anotimpul rece |
Ce bine arata chestiile alea stralucitoare, orice ar fi ele :D
|
dap pacat ca le-am invelit intro panza ca de sac asa :lol:
|
Salutare si La multi ani :rolleyes2....ce sa zic...arata bine...dar mai vrem poze...:D evacuarea alea alea...
|
5 Attachment(s)
inca in lucru si teste ....
|
Mi-ai furat filtrul de aer:P
|
si mie :), dar l-a curatat
|
ce nu face omu pentru un cal in plus :bat:
da nu spuneti ca v-ati luat dupa mine :suspiciou |
sal...scuze de off..stai cumva pe la bolintileanu? ca tiam vazut in trecut mas pe akolo???daca nu ma insel ne cunoastem.,,...culmea....
|
Quote:
este foarte posibil sa ne cunoastem :) |
mai baga si tu un film o poza cu asta mica :D
|
Quote:
|
cred ca cel mai curand o filmam la craiova...asta daca nu si-a schimbat proprietarul planurile:D
|
e hai k nu mai e mult :D
|
Man am citit si eu topicul de la inceput acum, ziceai la un momendat k o daci portocaliu cu negru iar in ultimele poze e rosu cu negru ? sau mi sa parut mie ? :)))) oricum sunt curios cum o sa traga si sa-mi zici si mie de cuzinetii aia dak sunt smecheri k sa fac si eu o treaba klumea, dar eu o sa fiu la cota 2 cu arborele :0
|
o sa vin la craiova nu mi-am schimbat planurile ......sper sa ajung vineri la intalnire
masina trebuia sa fie portocaliu cu negru dar din lipsa de fonduri nu este :D ieri am scoso pe strada cu noua configuratie .... 1 si 2 nu prea mari diferente in schimb treapta 3 este .......... sunetul evacuari este ceva de speriat eu unul nu am auzit ceva mai frumos vreo data va rog nu intlegeti gresit nu imi place sa ma laud ..... cuzineti sunt problema cea mai mare la ca18det (deci mare atentie unde rectificati vibrochenu ) io am cumparat acl racing biela si palier cota 1 si de atunci nu mai am probleme MC Mate suna-ma si iti explic mai multe la telefon legat de 200sx s13 crede-ma stiu destul de multe despre aceasta masina ; poti chiar sa vi sa o vezi la mine la garaj ca sa iti faci o idee |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning