Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Proiecte si informatii Autovehicule rutiere (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/71144-proiecte-informatii-autovehicule-rutiere.html)

Cristy65 20-03-09 19:51

Re: Proiecte si informatii Autovehicule rutiere

eu sunt la cj la AR,anul 1.admiterea a fost 50 media la bac si 50 media la mate pe cei 4 ani.si sincer mie imi place,si daca ar fi sa mai aleg odata,tot aici m-as duce.ideea e ca daca vrei sa inveti,nu mai e ca in liceu ca trebuie,e ca inveti prima data pentru tine.nu stiu cum e in alta parte,in cluj e frumos.usor nu e,dar nici incredibil de greu.sunt materii la care chiar trebuie sa inveti pe rupte, dar la altele te lasa cu cartea si cursurile(alea is cele mai naspa,pe bune,ca nu stii de unde sa copiezi).dar,cu criza asta,e cu semnul intrebarii daca se merita sau nu.eu unul zic,ca da.

ZooM-ZooM 20-03-09 21:38

merge si cu chiul,dar nu cand ai laboratoare...ca nu mai intrii in examen daca nu ai proiectele si laboratoarele incheiate. deci nu merge sa lipsesti prea mult,din pacate.dar parerea mea e ca merita sacrificiul ;)

Cristy65 20-03-09 21:47

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 2168613)
merge si cu chiul,dar nu cand ai laboratoare...ca nu mai intrii in examen daca nu ai proiectele si laboratoarele incheiate. deci nu merge sa lipsesti prea mult,din pacate.dar parerea mea e ca merita sacrificiul ;)

merita,chiar merita.mai nou,nici de la cursuri nu prea.eu de exemplu am un profesor la materiale care are un coeficient de seriozitate si la examen face produsul intre nota obtinuta si acel coeficient,iar daca ai mai multe de 5 absente din 14 cursuri si daca ai luat 5 la examen nota finala va fi 4.si cursul e numai bine,vineri de la 12 la 2.

smc07 20-03-09 21:57

Quote:

Originally Posted by geo123 (Post 2168136)
treaba e ca nu ar fi doar un hobby. ar fi si o oarecare necesitate, adica la mine tocmai se vrea o "dezvoltare" (deschiderea pe langa dezmembrari si a unui service auto) si din cate stiu eu si la servica trebuie inginer(asta in cazu in care nu ajung pe afara... :evil_laug ) ,ica un motiv ar fi ca am stat si m-am gandit umpic si altceva chiar nu imi place ca altfel nu eram nebun sa ma gandesc la o facultate la care se baga mate si fizica la greu. eu ma gandeam mai mult daca se face treaba chiara asa de rau sau se mai poate baga si un chiul..sau ceva ... ca problema mai mare e ca nu prea as vrea sa stau in gazda mai bine as face naveta in medie de cam 3 ori pe sapt de cat sa stau acolo.
si cum nu ma mai satur sa pun intrebari....: cam cati sunt pe loc:D e concurenta mare??
va multumesc ca aveti timp sa ma lamuriti si pe mine:mrhappy:

Daca asa vrei tu ... sa faci naveta de 3 ori pe saptamana, atunci nu te obosi sa dai la AR la Bucuresti. Trebuie sa intelegi ca cere ceva mai mult decat mediocru.

Precum ti-am mai zis, nu de concurenta sau admitere trebuie sa iti faci probleme. Ci de ce te asteapta aici, dupa asta. Dupa ce s-a facut si a doua etapa de inmatriculari nu se ocupasera toate locurile la cu taxa. Si in cursul anului au urcat pe toti de la cu taxa la fara taxa, deoarece fff multi se retrasesera.

dexter_20 21-03-09 14:48

La AR sau Ingineria Transporturilor (in cazul meu) se intra usor, dar sa te mentii e greu. Cel putin primii doi ani sunt chin din cauza materiilor.

oldtudorhand 25-03-09 17:04

Cristi65, tu esti cumva la A.R. Cluj?!

Pardon, acuma am vazut ce-ai scris mai sus.........sa inteleg ca si voi il aveti pe Mr. Brandusan la T.M!! :lol:

Cristy65 26-03-09 22:26

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2182464)
Cristi65, tu esti cumva la A.R. Cluj?!

Pardon, acuma am vazut ce-ai scris mai sus.........sa inteleg ca si voi il aveti pe Mr. Brandusan la T.M!! :lol:

da...:cry: bine sau rau,inca nu stiu,deocamdata rau :-P
la ce esti?

dagosh88 27-03-09 14:33

La AR este si el. Doar ca anul 2.
Daca a trecut el iti dai seama ca nu e tocmai greu:lol:

oldtudorhand 27-03-09 20:30

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 2188669)
La AR este si el. Doar ca anul 2.
Daca a trecut el iti dai seama ca nu e tocmai greu:lol:

Tipic Dragosh :lol:, mersi esti un dulce!!:flower:

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2187041)
da...:cry: bine sau rau,inca nu stiu,deocamdata rau :-P
la ce esti?

Tot la A.R. sunt, anul 2.....nu pot sa-ti zic decat sa te duci la curs (si pe mine m-a ajutat mult de tot "coeficientul lui" :D;) si sa iti inveti la examen in special desenele, cel putin anul trecut a pus accent pe ele! Oricum, anul 1 e caca maca fata de anul 2, cel putin din punctul meu de vedere! :???:

Cristy65 27-03-09 22:05

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2189647)
Tipic Dragosh :lol:, mersi esti un dulce!!:flower:

Tot la A.R. sunt, anul 2.....nu pot sa-ti zic decat sa te duci la curs (si pe mine m-a ajutat mult de tot "coeficientul lui" :D;) si sa iti inveti la examen in special desenele, cel putin anul trecut a pus accent pe ele! Oricum, anul 1 e caca maca fata de anul 2, cel putin din punctul meu de vedere! :???:

cel putin semestrul 1!bun,deci prezenta la cursuri.pana acum am 4 prezente din 5 :D
mecanica banuiesc, ca ai facut cu Ispas.De el?

ZooM-ZooM 28-03-09 01:54

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2189891)
cel putin semestrul 1!bun,deci prezenta la cursuri.pana acum am 4 prezente din 5 :D
mecanica banuiesc, ca ai facut cu Ispas.De el?

vorbim de nicolae ispas ?

Cristy65 28-03-09 09:44

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 2190292)
vorbim de nicolae ispas ?

Ispas.Viorel Ispas.:lol::lol:
e profesor de mecanica la Cluj la AR

ZooM-ZooM 28-03-09 09:55

ah,potrivire de nume :)

oldtudorhand 28-03-09 16:36

Ispas, un profesor excelent dupa parerea mea! Si la el conteaza foarte mult prezenta......in sesiune e destul de exigent dar in restante o lasa mai moale! Anul 1 se bazeaza foarte mult pe prezente si pe impresia care le-o faci profesorilor! Oricum, sa nu iti faci iluzii ca daca te duci la examene doar cu prezenta si cu nimic in bibilica s-a rezolvat totul! Trebuie sa fi serios si sa iti si doresti sa inveti ceva(si in special sa iti doresti sa inveti pentru tine ca sa fii multumit ca stii ceva cand termini)ptr ca daca te doare-n cur de ea politehnica mai bine nu veneai. E destul de greu, dar devine din ce in ce mai frumos, cel putin eu asa vad lucrurile.

Cristy65 28-03-09 17:18

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2191229)
Ispas, un profesor excelent dupa parerea mea! Si la el conteaza foarte mult prezenta......in sesiune e destul de exigent dar in restante o lasa mai moale! Anul 1 se bazeaza foarte mult pe prezente si pe impresia care le-o faci profesorilor! Oricum, sa nu iti faci iluzii ca daca te duci la examene doar cu prezenta si cu nimic in bibilica s-a rezolvat totul! Trebuie sa fi serios si sa iti si doresti sa inveti ceva(si in special sa iti doresti sa inveti pentru tine ca sa fii multumit ca stii ceva cand termini)ptr ca daca te doare-n cur de ea politehnica mai bine nu veneai. E destul de greu, dar devine din ce in ce mai frumos, cel putin eu asa vad lucrurile.

cam 70% din ce ai zis tu am realizat si eu.prima data inveti pentru tine,orice ar fi, si apoi pentru nota sau bursa.daca asa cum e semestrul 2 va fi si de acum incolo,mie mi se pare ca va fi la fel de frumos pe cat este de greu.de pop vasile,la fizica,ce stii?:D.apropo,stai in camin in marasti?

oldtudorhand 28-03-09 19:16

Pop Vasile e de treaba, atata tot sa-ti corecteze el lucrarea la examen si nu tipul acela mai "plinut" de la seminar(asta in caz ca faceti cu el). Nu, nu stau in camin......dar daca tu stai acolo iti recomand sa intrebi colegii din anii mai mari cum stau lucrurile, au mai multa experienta ca si mine! ;) :-)

Blondy26 31-03-09 21:45

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2170085)
La AR sau Ingineria Transporturilor (in cazul meu) se intra usor, dar sa te mentii e greu. Cel putin primii doi ani sunt chin din cauza materiilor.

Si eu sunt studenta la Ingineria Transporturilor (anul I) si mi se pare waste of time. Cu alte cuvinte imi pare foarte rau ca nu am dat la AR:(...De la ingineria transporturilor iesi fara o specializare precisa, adica esti si cu transporturi rutiere, si navale, si feroviare si aeriene...Si e cam aiurea pentru ca exista facultati de unde ies ingineri in fiecare dintre domeniile astea si eu cred ca ar fi mai eficient sa angajezi un om care se pricepe bine-bine la un anumit lucru decat unul care stie cate ceva din fiecare.

Cristy65 01-04-09 12:48

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2200822)
Si eu sunt studenta la Ingineria Transporturilor (anul I) si mi se pare waste of time. Cu alte cuvinte imi pare foarte rau ca nu am dat la AR:(...De la ingineria transporturilor iesi fara o specializare precisa, adica esti si cu transporturi rutiere, si navale, si feroviare si aeriene...Si e cam aiurea pentru ca exista facultati de unde ies ingineri in fiecare dintre domeniile astea si eu cred ca ar fi mai eficient sa angajezi un om care se pricepe bine-bine la un anumit lucru decat unul care stie cate ceva din fiecare.

blondy26,si noi suntem tot la Ingineria Transporturilor, cu specializarea Autovehicule Rutiere.cred ca tot asa e si in cazul tau,poate ma insel.

turb0 01-04-09 21:59

Hello. Nu stiam de acest thread ! Foarte tare. Si eu sunt anul I , AR ( brasov ). Succes tuturor :D

Blondy26 01-04-09 22:17

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2202278)
blondy26,si noi suntem tot la Ingineria Transporturilor, cu specializarea Autovehicule Rutiere.cred ca tot asa e si in cazul tau,poate ma insel.

Nu, eu sunt studenta la Ingieria economica a transporturilor. este sectie de sine statatoare...bine, am uitat sa mentionez, eu sunt din si in Constanta.

dagosh88 01-04-09 23:32

Are si specializarea asta avantajele ei. Pierzi intr-o parte castigii in alta, n-are de ce sa iti para rau.

Cristy65 01-04-09 23:35

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2204182)
Nu, eu sunt studenta la Ingieria economica a transporturilor. este sectie de sine statatoare...bine, am uitat sa mentionez, eu sunt din si in Constanta.

pacat :lol::lol:.la cluj sigur iti placea :-P

turb0 02-04-09 12:41

Ce medii de admitere au fost la Bucuresti-Poli ?!

dagosh88 02-04-09 15:54

Anul trecut din cate stiu a fost peste 8 ultima medie, iar acum 2 ani pe undeva pe la 6.

Blondy26 02-04-09 19:19

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 2204472)
Are si specializarea asta avantajele ei. Pierzi intr-o parte castigii in alta, n-are de ce sa iti para rau.

Astept sa le descopar:D:lol:...deocamdata nu au idee ce diploma sa ne dea...dupa cum ti-am spus, suntem Inginerie economica in transporturi, or ingineria si economia n-au nici o traba. Ei ar trebui sa ne dea diploma de economisti dar nu se poate pentru ca universitatea este de profil tehnic, iar profilul acestei facultati este de asemenea tehnic. Cat priveste a ne da diploma de inginer, atunci de ce am mai fii facut atata economie in facultate, economie pe care se pune de altel mult prea mult accent. Eu am venit aici pentru ca este Inginerie in transporturi (partea economica era o chestie secundara, inainte de orice aceasta facultate are profil tehnic!) dar pare-se ca s-a cam uitat acest lucru si se pune mult accent pe economie.In fine...nu mai zic pentru ca imi fac sange rau...

turb0 04-04-09 17:37

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 2206100)
Anul trecut din cate stiu a fost peste 8 ultima medie, iar acum 2 ani pe undeva pe la 6.

6 ... bun ! Oricum acolo cica e 'rupere' , poate detaliaza cineva de acolo cum e :rolleyes2

emil_t 03-05-09 13:58

zicea cineva pe threadul acesta, cine doreste cursuri. vreau si eu sa dau in cluj, si sunt curios cam care e treaba,

nu pot sa zic ca imi place matematica, poate daca profii sunt calumea si exista laboratoare in care chiar inveti tehnologii noi m-as apuca serios.

chiar specalizarile sunt separat, gen motoare/sasiu/eletrica ?

speranta de cariera e Dacia Service, sau uzina (din vest?), nu neapart uzina dar sa aiba legatura cu industria
mersi.

http://www.clujeanul.ro/galerie/cluj...-2788812#video

andu_car 03-05-09 14:47

Salutare la toata lumea! Ca si Emil am aceeasi rugaminte... Poate trimite careva cursurile din anul I de la AR? Sunt din Focsani, clasa a 12-a la mate-info si vreau sa dau admitere la poli dar depun dosar si la Brasov. Eu sunt pe principiul ca ma duc acolo unde intru. Intru la ambele, atunci mai vedem. Daca vrei, banuiesc ca poti sa inveti la fel de bine atat la Bucuresti cat si la Brasov. Mai degraba ar fi vorba de oportunitatile dupa ce termini facultatea. Stie careva despre cum sta AR Brasov la capitolul burse? Am observat ca s-a redus numarul de locuri bugetate la 100. Multumesc!

bogda90 19-07-09 23:02

salut...cu media de admitere pt AR 8,46 ar trebui sa-mi fac vreo grija ca nu intru in cei 100?....am vazut ca s-au inscris destul de multi si nu stiu care a fost cea mai mica medie din anii trecuti...are cineva idee?:-)...app...e vorba de brasov

turb0 20-07-09 00:01

Quote:

Originally Posted by bogda90 (Post 2497847)
salut...cu media de admitere pt AR 8,46 ar trebui sa-mi fac vreo grija ca nu intru in cei 100?....am vazut ca s-au inscris destul de multi si nu stiu care a fost cea mai mica medie din anii trecuti...are cineva idee?:-)...app...e vorba de brasov

Stai linistit, cu media asta prinzi camin ( automat ) si loc bugetat. ( Eu am intrat anul trecut cu o medie mai mica decat a ta pe locurile bugetate, adevarat insa ca vor fi reduse la 100 anul acesta, dar vei fi printre acei 100. ) Succes.

topser 18-09-09 21:35

pls , need help pana maine dim....
aveti careva vreun referat ptr practica , pentru anul 2...??

BV_88_SIK 30-10-09 12:25

salut,,,sunt si eu student in Brasov la A.R anul2 :D inca nu am invatat nimic legat de masini,multa matematica(restanta)!! se zice ca din sem 2 se schimba situatia! oricum interesant thread-ul!

dexter_20 01-11-09 13:59

Pai nici nu vei invata mare lucru despre masini asa repede. Din semestrul 2 vei face chestii care vor "mirosi a masini" ca sa zic asa, urmand ca din anul 3 sa intri in paine

autocad 17-01-10 19:30

Buna tuturor! Sunt student anul I la Academia de Politie din Bucuresti insa inainte am facut 1 an la AR cluj dupa crae mi-am inghetat. As vrea ca de la anul sa reiau AR-ul la Bucuresti dar sa continui si Academia in acelasi timp. Sunt constient cam cum merg treburile la Politehnica si chiar vreau sa invat dar imi fac probleme din cauza programului. Ce parere aveti, pot sa le fac pe ambele la zi? Cum sunt profii? Ar intelege situatia mea? As putea avea ceva clementa in ceea ce priveste orarul? Se poate lipsi la cursuri? Cate labortoare sunt?

Mi-as dori sa-mi raspunda un student de Bucuresti...si daca se poate un ID de mess sa mai vorbim si in privat, ar fi perfect...

smc07 18-01-10 19:47

Quote:

Originally Posted by autocad (Post 2986887)
Buna tuturor! Sunt student anul I la Academia de Politie din Bucuresti insa inainte am facut 1 an la AR cluj dupa crae mi-am inghetat. As vrea ca de la anul sa reiau AR-ul la Bucuresti dar sa continui si Academia in acelasi timp. Sunt constient cam cum merg treburile la Politehnica si chiar vreau sa invat dar imi fac probleme din cauza programului. Ce parere aveti, pot sa le fac pe ambele la zi? Cum sunt profii? Ar intelege situatia mea? As putea avea ceva clementa in ceea ce priveste orarul? Se poate lipsi la cursuri? Cate labortoare sunt?

Mi-as dori sa-mi raspunda un student de Bucuresti...si daca se poate un ID de mess sa mai vorbim si in privat, ar fi perfect...

Cred ca nu stii in ce te bagi. Lasa frumos AR-ul acolo inghetat si termina una. Nu te da mare si tare ca nu le mai termini pe niciuna dupa aia. Nici cei de la ASE nu se pot tine si de Poli. Daramite Academia, care are si-asa reguli mult mai severe. Stai calm. Daca iti placea asa tare AR-ul ramaneai si in anul II. La Poli nu merge cu job, nu merge cu alta facultate la zi... daca vrei sa faci ceva la o facultate buna trebuie sa fii cat de cat focalizat pe ea. Poate cine stie in anii mai mari sa ai timp si de un job part-time.

Sunt anul II la AR, dar am vazut multe. Am vazut studenti cu 15 restante in anul III, care pana atunci au lucrat, iar atunci s-au lasat de munca. Spre ex. grupa mea, din anul I si pana acum a "pierdut" cam 7-8 studenti din 28 cati eram initial. Asta pana acum, fiindca banuiesc ca o sa se mai lase si altii de ea.

Poti sa lipsesti la cursuri, dar pierzi puncte valoroase, care altfel trebuie sa le recuperezi prin studiu. La laboratoare nu ai cum sa lipsesti. Unele materii au posibilitatea de a le recupera, ori cu alte grupe ( in max 1-2 sapt. de la ora la care ai lipsit) ori la sfarsitul semestrului 1 sau 2 laboratoare.

Parearea mea? Termina Academia si ai sa vezi ca o sa fii bazat. Atunci ia decizia daca mai dezgheti Politehnica, desi cred ca atunci o sa fii obligat sa lucrezi pt Minister, pentru acoperirea cheltuielilor din cursul facultatii. Eram si eu la Academie acum daca nu aveam o problema medicala.

laur1705 19-01-10 22:58

Salut! In curand o sa termin clasa a 12-a si m-am hotarat sa dau la AR. Stiu ca e grea facultatea si trebuie sa fiu serios dar marea mea problema e ca nu stiu unde sa ma duc.
Am vorbit cu cativa studenti la AR si fiecare mi-a spus ca facultatea unde e el e cea mai buna asa ca va cer si parerea voastra. Mentionez ca distanta nu e o problema.
Multumesc anticipat!

valib 19-01-10 23:45

ca dotari, din cate stiu, Bucuresti e pe primul loc, dupa aia Timisoara.
Nu stiu cum e la Bucuresti...dar mie imi place la TM:)

campus2 19-01-10 23:53

salut sunt in cls a 12a si vreau sa dau la AR in CJ.sunteti careva din cj si ma puteti informa cat de cat despre facultate?ultima medie de intrare,dificultatea facultatii ?

laur1705 21-02-10 20:15

salut! eu din nou..
sper sa nu stresez pe nimeni dar am si eu o nelamurire.
am mai spus ca vreau sa dau la AR la Bucuresti (se pare) dar am si eu o intrebare.
daca sunt persoane care au terminat AR sau care sunt in cunostinta de cauza, as vrea sa stiu daca se gasesc locuri de munca in domeniu pentru ca nu as vrea sa fac 4 ani de facultate si apoi sa lucrez in alt domeniu sau si mai rau sa nu imi gasesc un job.
sunt asa stresat pentru ca vreau foarte mult sa am o cariera in domeniul acesta si alteva nu vad ce ar mai fi.
va multumsesc anticipat si scuze de deranj!

4x4Grig 24-05-10 09:37

Sunt din Iasi si vreau sa ma inscriu la AR din cadrul facultatii de Mecanica Gh. Asachi.

Mai este cineva pe forum care este student acolo? Imi puteti spune va rog care a fost ultima medie la fara taxa?

Deocamdata am media 9,4 dar la BAC cred ca scot de maxim 8, nu am invatat nimic :oops:.

Am sanse? Putem fi colegi? :D

Ce alte impresii puteti imparti despre fuckultate?

All times are GMT +2. The time now is 00:54.

- Copyright 2026 4Tuning