Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Solutie Revolutionara De Spalare Si Lustruire Auto Fara Utilizarea Apei (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/69330-solutie-revolutionara-spalare-lustruire-auto-utilizarea-apei.html)

Alexis_turbo 01-09-08 15:15

Re: Solutie Revolutionara De Spalare Si Lustruire Auto Fara Utilizarea Apei

De curand mi-am luat un audi negru perlat! Cei de la reprezentanta mi-au spus k fara prosti dastea sau polisari! E o vopsea foarte pretentioasa! Ce sa fac? Inca mai am solutie si am fost foarte multumit de ea si pe vechea masina!

herea_costin 29-09-08 15:55

absolut inutila.
1. Se "spala" superficial, fara aripi... asa ca tot trebuie sa ajungi la apa.
2. Nu polisheaza... este o prostie afirmatia asta... aaaa ramane o pelicula de produs ... asta e altceva... polish nu are fizic cum sa faca.
3. Zgarie masina... tre sa fii absolut atent cu orice bucatzica mica de carpa curata si sa o folosesti cu morcovu in #%*@ pentru ca riscul este foarte mare. Nu folositi pe masini inchise la culoare sau strat de vopsea/lac proaspat.
4. Se termina repede... La murdaria de la noi bitum, praf, noroi, gainatz, etc. tre sa folositi o cantitate mare de produs...
5. Marketing american... In spatele produselor americane "bomba" exista un sambure de adevar, dar efectele secundare se mascheaza. Asadar nu se dau detalii despre produs (compozitie), se iau exemple de masini usor murdare dar cu efect (praf alb), se repeta halucinant ca este ecologic (apa este ecolologica, murdaria este ecologica praful pamantul gainatzul, nu un produs chimic)... ce mai scufitza rosie si alba ca zapada.

Rog pe Eleven One sa inteleaga ca pe un forum se pun intrebari se posteaza experiente si se discuta. Daca nu face fata intrebarilor tampite unele, sau pertinente de cele mai multe ori, sa nu-si mai roage "cunoscutii" sa posteze cu nickuri fantoma parerile lor.

Am testat produsul si vorbesc din proprie experienta. Este bun in a da praful jos dupa masina dar maaare grija sa nu o zgariati. Cea mai buna varianta pana in prezent ramane spalarea cu APA, apoi tratarea cu paint sealant sau cera... in felul asta murdaria nu mai adera de vopsea si praful poate fi inlaturat usor.

Daniel_Toa 30-09-08 12:03

Cum a mai spus cineva anterior aceasta solutie e buna pentru masinile care sunt expunse intr -un salon auto o expozitie de tuning etc. ca din cand in cand le mai stergi cu aceea solutie pentru a-i mai da un luci si a luat eventual gramul acela de praf care se va aseza pe toata masina, adica daca ai o masian noroita nu foarte noroita, nu o poti spala cu aceasta solutie, o poti dar folosesti litri intregi, ceea ce nu e rentabil, in conclizie e buna pentru expozitiile auto :)

Eleven One 06-10-08 17:57

Am obosit sa repet ce s-a mai zis de zeci de ori pe forumul acesta si pe alte forumuri . Toate informatiile le gasiti pe site-ul www.111.ro sau pe forum . Discutam aici ce probleme nu s-au discutat pana in prezent si care au evident legatura cu subiectul .

Produsele Eleven One au ajuns la mii de clienti din toata tara . Toti care folosesc produsul in mod curent sunt foarte incantati de performanta si rapiditatea cu care actioneaza. Nu am inregistrat pana in prezent nici o reclamatie de la vreun client. Singurii care fac comentarii total neinformate si rau intentionate sunt chibiti anonimi care posteaza pe forumuri. Ii gasiti din belsug si pe acesta .

Am lansat deja in cateva orase din tara spalatorii eco auto fara apa care functioneaza cu aceste produse in activitatea de zi cu zi. Pentru cei interesati, vom lansa in 2009 o franciza la nivel national .
Info franciza : http://www.observatorulfrancizei.ro/...?p=fiche&n=304

Americanii si australienii au inventat si dezvoltat conceptul de spalare waterless . Dar spalatorii de acest gen sunt peste tot in lume. Iata cum functioneaza :

https://www.youtube.com/watch?v=zbxVloFT6Wc
https://www.youtube.com/watch?v=KfBwz...eature=related

Catre Herea Costin : prietene, ai vreun interes in afacerea asta ?
Ne-ai solicitat ceva , nu ti-am dat si te-ai hotarat sa te razbuni ?
De unde ai tu habar de marketingul american ?
Cum iti poti imagina ca nu stim ce compusi contine Eleven One ?
Daca te intereseaza fisa de analiza chimica a componentilor , scrie-mi pe [email protected] .
Tu crezi ca ne lansam pe piata cu un produs neverificat si care are efecte secundare ? Noi lucram aici la o afacere pe termen lung . Daca conceptele ecologice ti se par halucinogene, iti propun sa nu te mai “intoxici“ pe viitor cu asa ceva.

Si esti un mare fraier daca consideri ca exista cineva pe acest forum pus de noi sa faca lobby produsului. Nici nu este nevoie. Sunt destui binevoitori. Scriu de bine toti cei care intr-adevar au utilizat produsul si care nu au shpan in creier in loc de circumvolutiuni cand cantaresc obiectiv toate avantajele utilizarii produsului .

Apropo, vorbea cineva pe forumul acesta (care probabil avea si el ceva interese) despre produsele Meguiars , ce tari sunt bla bla .

Au scos intr-adevar de curand si ei un produs de spalare waterles similar cu Eleven One produs de Freedom. Apare si pe you tube : https://www.youtube.com/watch?v=DKdYc...eature=related

Conform topului international, produsele Freedom sunt cele mai calitative produse la nivel mondial . Produsul similar a celor de la Meguiars nici nu apare in acest top . Deci pentru noi nu exista .

La comentariul lui Dan Toa nici nu stiu ce sa mai raspundem . Nu am inteles ce vrea . Prietene , ai 19 ani si peste 700 postari, dar comentariul tau nu este prea inteligent. Sau inteligibil . Mai ordoneaza-ti ideile, mai citeste materialul despre waterless car wash si poate mai discutam.
Sau poate ca nu .

Un anunt pentru toti prietenii nostrii :
Vom apare in curand la emisiunea Green Report a lui Marius Vintila pe TVR1 difuzata vinerea dupa amiaza cu alte informatii de actualitate despre SPALAREA ECOLOGICA FARA APA.

Salut tuturor !

Eleven One 06-10-08 18:07

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1784448)
Cum a mai spus cineva anterior aceasta solutie e buna pentru masinile care sunt expunse intr -un salon auto o expozitie de tuning etc. ca din cand in cand le mai stergi cu aceea solutie pentru a-i mai da un luci si a luat eventual gramul acela de praf care se va aseza pe toata masina, adica daca ai o masian noroita nu foarte noroita, nu o poti spala cu aceasta solutie, o poti dar folosesti litri intregi, ceea ce nu e rentabil, in conclizie e buna pentru expozitiile auto :)

Lui Daniel Toa :

Am gasit deabia acum mesajul de la tine :
“Salut, eu detin un site de muzica CU MANELE , cu 2000 de vizitatori pe zi , daca doresti reclama pe siteul meu, astept un raspuns de la tine, o zi buna in continuare “

Raspuns lui Daniel copilul-minune :
Nu ti-am raspuns deoarece nu am mai intrat de mult pe acest forum.
Ma grabesc acum sa-ti raspund : Nu ne intereseaza reclama pe site-ul tau . Sorry

PS Nu ti-am raspuns asa ca ai bagat comentariul ala stupid ?

Daniel_Toa 06-10-08 19:15

Doamne ... ma ocupam de siteuri acum 2 ani de zile, nu mai am nici o treaba cu ele, ma minunez cum apari acum si imi raspunzi la mesaj ...

Iar comentariul care l am postat pe 30-09-08 a fost pentru cei care tot postau parerea lor, nu am postat pentru a va face voua o reclama !!!

Alexis_turbo 08-10-08 07:28

Bine gogule! Rupe tot in loc sa faci publicitate pozitiva! E forum... fiecare poate sa-si dea cu parerea cum vrea! Si intrebarea mea! Am folosit pe golf albcandy-weiss 1 an solutie dasta... am fost multumit, chiar nu apar zgarieturi daca folosesti cum trebuie solutia! DDar acum am un Audi negru perlat! Astia de la reprezentanta mi-au spus sa nu folosesc asa ceva k are efect polish si nu e bine pt culoare! Tu ze imi recomanzi?

herea_costin 14-10-08 19:41

Nu am nici un interes cohones, de unde paranoia asta? Produsul asta nu este pentru cei ce isi iubesc masinile peste limita normala si nici pentru o romanie plina de noroi. Masina mea are mereu un strat de ceara de carnuba pe ea si iti dai seama ca nu am sa o ating vreodata cu "ecologiile" astea. Sa le foloseasca cine vrea si iti urez succese nebanuite in ramuri. Vrei totusi sa luam postul meu punctual si sa-imi demonstrezi cat de prost sunt? De marketingu "american" am invatat la scoala de vara a MLM-istilor fara perspertive. Inscrierile se fac gratuit, tre sa fii doar usor "optimist".
Ma rog, lasand gluma la o parte, Ileana Cosanzeana mi-a zis ca cei sapte pitici ascund faptul ca, daca masina este destul de murdara vei avea nevoie de multa solutie si multe lavete si ca daca insist totusi in prostie sa mananc marul fermecat ... ar trebui sa o spal superficial cu apa inainte de a aplica magia.

Ciuss si sper sa ne auzim... sa despicam firul in patru...

cristi_focus 22-04-09 11:19

Salut,

M-ar interesa si pe mine o solutie de asta, vreau sa stiu pretu mai exact, poti sa imi dai si pe pm pretu daca e nevoie. Merci si astept vesti.

Alexis_turbo 22-04-09 13:29

Lasa-l ma pe cirpian ala. Spala-ti masina la wap si du-o macar de 3 ori la polish si ceruire pe an. Lasa solutiine astea... ciprianul asta de 7 luni nu raspunde la o banala intrebare...

cristi_focus 22-04-09 23:08

am folosit o data solutie de asta si chiar face masina super misto, ii da un luciu frumos si curata tot, nu raman urme si nici nu mi-a zgariato...am gasit aici in Bacau ceva dar nenea care vinde asa ceva mi-a cerut 40 ron , ceea ce e foarte mult, avand in vedere ca merg o data pe luna la Bucuresti ma gandeam ca poate faceam rost mai ieftin ...dar daca nu mai raspunde nimeni :(

El3ctr0n 22-04-09 23:43

solutie de kka....oameni de kka

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning