![]() |
Re: Grupele pt VTM 24 februarie
Quote:
Asa am ales si noi grupele ... dar si pt benzina si pt diesel , cu specificarea de mai sus pt turbo benzina ! |
Un diesel nu poti pune in nici intr-u grup.
Are turbo deci intra intr-o grup unde n-are sanse, daca nu consideri de a fi turbo atuncea e prea puternic. Peste tot diesel are o grupa separata. |
Quote:
Si in ce grupa se dadea Puiu Rus in VTM cu Golf 3 TDI? |
Quote:
Nu poti sa compari un 1,9-2,0 TDI / PD ( care mai mult de 300 cai nu prea scoti pentru cursa, e drept ca are multi Nm de la o turatie mica ) cu un 2,0 benzina, la care usor scoti si cu restructor 400-500cai si peste cu hibride... Daca tu zici ca astea 2 sa intre intr-o clasa...ma rog, am si eu parerea mea. La fel, daca pui dieselul in clasa aspirat sub 2,0...nu are nimic de a vafe acolo, un aspirat pentru munte este de max 270-290 cai si putere la turatii mari, cand dieselul e mult mai puternic peste tot...deci tot nu e echilibrat. Numai bine, succes la concurs. |
Quote:
Deci sfatul tau este urmatorul ... ACEST VTM trebuia facut doar pt masinile pe benzina ! Deoarece avem 3 grupe .... , dieselu nu mai are loc .. asa ca just petrol ! |
Quote:
|
Quote:
Am facut comanda de 3 cupe pe grupa , 3 premii pe grupa .... nu putem sa facem alta comanda pt cupe ! |
Quote:
in rest, sper ca ai prins cam ce am vrut sa spun su grupele, cred ca in acel fel e cel mai echilibrat...sau relativ echilibrat |
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning