Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Insane Racers (https://forum.4tuning.ro/166-insane-racers.html)
-   -   Grupele pt VTM 24 februarie (https://forum.4tuning.ro/166-insane-racers/67194-grupele-pt-vtm-24-februarie.html)

Vialy 20-02-08 16:21

Re: Grupele pt VTM 24 februarie

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1370475)
In esenta eu vorbeam despre 4 grupe mari.
1. -->1600
2. 1601-2000
3. 2001-->
4. Diesel

Daca numarul participantilor permite puteti sa faceti si mai mutle grupe...aici puteti eventual clasa si pe tractiune.

Dar daca asculti la mine...faceti cum vreti;)

Cu respect
Hexer

Am inteles cele 3 grupe , dar ce cauta diesel la nr 4 ? ce inseamna ?

Asa am ales si noi grupele ... dar si pt benzina si pt diesel , cu specificarea de mai sus pt turbo benzina !

Hexer 20-02-08 20:29

Un diesel nu poti pune in nici intr-u grup.
Are turbo deci intra intr-o grup unde n-are sanse, daca nu consideri de a fi turbo atuncea e prea puternic.

Peste tot diesel are o grupa separata.

Calimero2003 20-02-08 23:21

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1372115)
Un diesel nu poti pune in nici intr-u grup.
Are turbo deci intra intr-o grup unde n-are sanse, daca nu consideri de a fi turbo atuncea e prea puternic.

Peste tot diesel are o grupa separata.

Pe cuvant?
Si in ce grupa se dadea Puiu Rus in VTM cu Golf 3 TDI?

Hexer 21-02-08 15:45

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1372684)
Pe cuvant?
S in ce grupa se dadea Puiu Rus in VTM cu Golf 3 TDI?

Nu vorbeam despre romania...unde totul e posibil si sunt putini care investesc zeci de mi de euro intr-un motor...

Nu poti sa compari un 1,9-2,0 TDI / PD ( care mai mult de 300 cai nu prea scoti pentru cursa, e drept ca are multi Nm de la o turatie mica ) cu un 2,0 benzina, la care usor scoti si cu restructor 400-500cai si peste cu hibride...
Daca tu zici ca astea 2 sa intre intr-o clasa...ma rog, am si eu parerea mea.
La fel, daca pui dieselul in clasa aspirat sub 2,0...nu are nimic de a vafe acolo, un aspirat pentru munte este de max 270-290 cai si putere la turatii mari, cand dieselul e mult mai puternic peste tot...deci tot nu e echilibrat.

Numai bine, succes la concurs.

Vialy 21-02-08 22:25

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1373894)
Nu vorbeam despre romania...unde totul e posibil si sunt putini care investesc zeci de mi de euro intr-un motor...

Nu poti sa compari un 1,9-2,0 TDI / PD ( care mai mult de 300 cai nu prea scoti pentru cursa, e drept ca are multi Nm de la o turatie mica ) cu un 2,0 benzina, la care usor scoti si cu restructor 400-500cai si peste cu hibride...
Daca tu zici ca astea 2 sa intre intr-o clasa...ma rog, am si eu parerea mea.
La fel, daca pui dieselul in clasa aspirat sub 2,0...nu are nimic de a vafe acolo, un aspirat pentru munte este de max 270-290 cai si putere la turatii mari, cand dieselul e mult mai puternic peste tot...deci tot nu e echilibrat.

Numai bine, succes la concurs.

Deci sfatul tau este urmatorul ... ACEST VTM trebuia facut doar pt masinile pe benzina !

Deoarece avem 3 grupe .... , dieselu nu mai are loc .. asa ca just petrol !

Hexer 22-02-08 14:39

Quote:

Originally Posted by Vialy (Post 1374913)
Deci sfatul tau este urmatorul ... ACEST VTM trebuia facut doar pt masinile pe benzina !

Deoarece avem 3 grupe .... , dieselu nu mai are loc .. asa ca just petrol !

Sunteti obligati sa facet exact 3 grupe? Altfel nu prea inteleg de ce esti asa impotriva...

Vialy 22-02-08 14:42

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1376132)
Sunteti obligati sa facet exact 3 grupe? Altfel nu prea inteleg de ce esti asa impotriva...

dap , din pacate dap , acum e prea tarziu pt a modifica !

Am facut comanda de 3 cupe pe grupa , 3 premii pe grupa .... nu putem sa facem alta comanda pt cupe !

Hexer 22-02-08 15:50

Quote:

Originally Posted by Vialy (Post 1376140)
dap , din pacate dap , acum e prea tarziu pt a modifica !

Am facut comanda de 3 cupe pe grupa , 3 premii pe grupa .... nu putem sa facem alta comanda pt cupe !

atunci incepe data viiotare cu asta...

in rest, sper ca ai prins cam ce am vrut sa spun su grupele, cred ca in acel fel e cel mai echilibrat...sau relativ echilibrat

All times are GMT +2. The time now is 10:41.

- Copyright 2026 4Tuning