![]() |
Sunteti de acord ca sa lasam PISTA sa faca departajarile? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
de 3 ori :mrhappy: |
Re:
Quote:
Acus ii un an de cand ne dam si numai eu am castigat pina acum. :wink: Savureaza-ti victoria ca vine revansa (in scurt timp) si iar o sa fii trist :cry: |
Re:
Quote:
invincibilule ce esti si hai sa ne banghim d-acia ca acusi ne scoate afar dom presedinte |
Re:
Quote:
hahahaha shi nici nu o facusem intentZionat!!! ce suspicios devii domnule gratian ... pacat !!!!! |
pai o fost ceva de genu asta
sambata – calificari duminica ‘neata – incalzire duminica dupa amiaza - finale categorii: street – toate masinile care nu scot mai bine de 12,51s pe ¼ mile, daca masina scoate sub 12.51 in calificari, atunci trece la superstreet; daca scoate sub 12,51 in finale, va fi descalificata superstreet FWD – toate masinile FWD care nu se incadreaza la street superstreet RWD - toate masinile RWD care nu se incadreaza la street superstreet 4WD – toate masinile 4WD care nu se incadreaza la street www.kingofeurope.net |
certuri
Nu credeti ca orgolile sunt nejustificat de mari si asta genereaza tensiuni? Credeti ca se poate trece peste asta? |
Re:
Quote:
|
deci cum zici la NOS sa fie?
|
Re: certuri
Quote:
|
A ... si acolo NOS avea aprope fiecare masina :)
|
ok...deshi cam tarziu...vin shi eu cu o propunere de grupe...dupa parerea mea impartzirea in acest mod e mai buna pt toata lumea...am adaugat o grupa intermediara....acum doi ani cand au fost curse pe aeroport in timi af fost multe dacii shi bmw-uri dar au fost shi golfuri passaturi shi japoneze...deci nu cred sa fie problema numarul de concurentzi...
A1 75cp A 76cp-100cp B 101cp-125cp C 126cp-150cp D 151cp-180cp E 181cp-215cp F 216cp-250cp G 251cp-300cp H 301cp-350cp I 351cp-xxxcp |
prea multe grupe frate, asa se duce toata distractia naibi, cu cat mai putine, cu atat mai bine, si mai lucrati-va masinile, cel mai bun exemplu a fost cielo care a mucit si masinile din grupele de varf. La arad civic-ul de 200cp a facut si masini intre 250 si 300cp, asta zic eu ca este cursele. :wink:
|
ar fi o idee
|
da..sunt multe grupe...insa ai sa vezi ca majoritatea mashinilor se incadreaza in primele 4-5 grupe...shi asha cei cu mashinile modificate vor avea shanse foarte bune...iar cei cu mai putzine modificari..sau fara...se vor bucura de o lupta stransa intre ei....asta in cazul in care se da fiecare cu fiecare...sau intr-un sistem care-tzi permite sa te dai de mai multe ori indiferent de rezultate.
Offtopic() { HondaCBR....care civic de 200 de cai ? akimoto ? cine era de 250 sau peste de cai shi s-a dat cu el...shi shi-a luat-o ? } |
bmw 530 (nou), mb cls 350 (nou), fiat coupe turbo (care cica ar avea 300cp) ...etc :lol:
|
BMW-urile se stie ca sunt slabe...degeba au cai...dar cu fiatu nu a cashtigat honda...parca asha tzin minte...in fine...offtopic...dead subject
|
Asa e BMW-ul e masina lenta...
|
nu am intervenit pana acum ca nu avea rost sa ma bag pana nu am o masina cu care macar sa vin la curse...
grupele sunt bine facute, parerea mea, ba chiar s=-ar putea micsora numarul lor. Si la Arad din cate tin eu minte (si tin) a castigat si civicu, care are 230 de cai, nu 250, si fiatul, care are in jur de 300... la timpi doar in ultima cursa pee noapte a scos akimoto timpi mai buni ca Streetshark. In rest, suprematia fost a lui Vali. Dar, se vede ca au muncit in fiecare etapa SR sa isi imbunatateasca performantele, si au si reusit. Ideal ar fi sa fie curse cat mai des, mai ales in partea asta a tarii, ca ar avea destui participanti si fiecare ar incerca sa fie tot mai bine la fiecare particpare, putand sa isi verifice modificarile mai des... ramane de vazut ce va fi sambata , si pe viitor. bafta participantilor, si ne vdm sambata (sambata e 30, parca...:)) :wink: |
Re:
Quote:
Masina va veni si ea daca ti-o doresti cu adevarat. Sugerez la toata lumea gandire pozitiva. |
o amarata e dacie am, nu am ajuns din pacate. s-a zis ca a fost destul de naspa, dar, noi suntem obisnuiti cu Speedracing. Poate se vrea prea mult, si nu se pot face toate. daca a iesit prost, lasa ca iese bine data viitoare :wink:
|
Re:
Quote:
A iesit bine din punctul de vedere al participantilor. Public a fost putin si la 38grd celsius e de asteptat. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning