![]() |
Re: CHIPTUNING cu UNICHIP pe Nissan 350Z Kompressor by MasterTuner
deci cartotasii ciocu mic si joc de glezne sa intelegem :lol:
|
Quote:
|
hai suna-ma pe fix ;) :lol:
|
Florine? am si eu o intrebare.. Masina avea internele skimbate? Biele pistone?
cu ce presiune ai scos 420 cai? thnx!! |
Salut,
Avea motorul stock intern, avea kit compresor Procharger si Unichip. Mai avea si traseu made by MasterTuner cu tot cu galerii si catalizatoare Nismo. |
si la ce presiune mergea ?
0.4-0.5 bar ? |
Quote:
Act Flywell , Heavy Duty Act clutch , Stillen USa Pulleys ,K&N Cold air Intake ,Plenum Spacer , UNICHIP, Invidia Test Pipes, Invidia Cat-Back , Strup Headers (clonele lui Nismo) ,Pompa de ulei RevUp Oem (:twisted:) Bujii Denso Iridium, Bielle Cosworth , Cuzineti ALC si ma gandesc intens daca sa iau Pistoane de turbo... sau sa tin pistoanele Stock ... ce zici ? Vin la tine sa imi montezi turbo sau supercharged...zi-mi c fac cu pistoneleee :D! thnx Florine! Baietii de la CLub Nissan mi-au zis ca scoatem 500 cu vortech daca am internele skimabte..bagam presiune mare mare si o fulie mai mare!! P.S OOOOPS am uitat lambo doors ! ahhahahahaha :D:D:D |
Okay!! Pistoane Arias!! 8;8:1 !! e bine :P ? :D:D
|
Sunt perfecte pentru turbo sau compresor. Eu tot incerc sa te conving de kitul turbo de la APS, dar te lasi greu... Compresoare au deja trei Nissan-uri in Romania.
|
Quote:
Da Florine , dar pe al meu mi-l faci cel mai smeker!! e ca am cumparat galerii de 1000 parai... :???::???: Compressor si nos? ce zici ? :?: :D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:59. |
- Copyright 2026 4Tuning