Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Hiroshima 20-06-05 18:52

Re:

LOL.pai aia care vrea asa ceva nu se poate numi cu adevarat femeie(din pct meu de vedere).o femeie adevarata este una puternica ,independenta,care nu trebuie sa stea la cheremul barbatului si sa se milogeasca de acesta sa-i dea bani sa mearga la cumparaturi ,saloane etc etc...Parerea mea :) o femeie adevarata trebuie sa-si castige sg existenta ,nu sa depinda de barbat,parintzi bunici etc. :)[/quote]

iubito....suntem pe aceeasi lungime de unda:)

Hiroshima 20-06-05 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
aha, si cand dai si nu primesti ? ce plm faci ? intrebare de baraj

cand dai si nu primesti...inseamna ca nu ai ales persoana potrivita!mai incearca.

blowwind 20-06-05 19:00

santos... NEEEXT :))

EvLSant0S 20-06-05 21:45

HO ! ca nu era vba de mine , intrebam in general / de curiozitate
;)

HyPnOsE_EyE 20-06-05 22:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
yo vreau liniste...iubire...si suport moral...... :)

mai sunt baietzi care cauta asa ceva...??se pare ca da... :) lucru care ma bucura...si vb lui hiroshima...ca sa primiti trebuie sa daruiti...dar mare grija si cui daruiesti...pt ca in ziua de azi nu se mai tine cont de sentimente si risti sa-ti fie calcat sufletul in picioare si toate lucrurile mentionate mai sus...nu-ti lasa dacat un gol imens in suflet...si te trezesti ca nu mai ai incredere in nimeni si nimic si in felul acesta te pedepsesti pe tine insuti... :cry:

iasi_drifter 20-06-05 22:48

pai si eu vreau lucrurile astea intr-o relatie si in ultima mea relatie de 1 an de zile care tocmai s-a terminat am primit asta dar ce sa fac daca e posesiva si sufocanta? :(
is la o varsta la care vreau sa-mi traiesc viata. cand m-oi satura de femei o sa ma linistesc dar acu nu-s omu sa umble cu o singura femeie asa ca mai bine o las sa-si gaseasca fericirea in alta parte pt. ca mi-a zis o data plangand ca ii e foarte naspa sa stie ca nu pot fi numai al ei. :(
si eu chiar tin la ea si vreau sa fie fericita doar ca momentan nu is pregatit sa ma linistesc si sa traiesc cu una pana la adanci batraneti. :roll:
va veni insa o zi cand ma voi linisti si atunci o sa vreau si eu ce a zis blowwind. nici nu concep o relatie fara ce a zis el.
daca va fi ultima mea prietena sau alta ramane de vazut.
numai ca nu chiar acum...

Hiroshima 23-06-05 21:14

Re:

sa stii ca fete ca fosta ta prietena nu gasesti peste tot..si poate atunci cand o sa vrei sa te \"linistesti\" no sa ai cu cine....si o sa-ti para rau ca ai pierdut-o.

Psycho 23-06-05 21:53

io un unu vreau neaparat femei ... de ce totu se rezuma la bani ...

vreau sa ma dau cu un MIG ... k m`am dat cu motoru .. vreau sa am o casa cu piscina .. vreau o mashina rea de tot .. si binentzeles bani .. si F F F F F F F F F F F F F multa SANATATE ... in rest numa bine

si daca le am pe astea .. sa moare dushmanii mei :P

blowwind 23-06-05 23:40

citez : \"ideaulul meu in viata e femeia cu mustata\"
P.S. nu ascult parazitzii :)

SpeedeR 24-06-05 14:37

domnule blowwind ...tie iti cam plac raritatile :lol: :lol: :lol:

iasi_drifter 24-06-05 21:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
citez : \"ideaulul meu in viata e femeia cu mustata\"
P.S. nu ascult parazitzii :)

este o femeie de servici aici perfecta pt. tine
a intrebat unde stai sa vina sa va cunoasteti ca cica a facut baie luna asta si nu se mai simte miros de transpiratie si apa statuta la mai mult de 2m.
si in ultimele 2 saptamani nu i-a mai cazut nici un dinte. doar 2 mai negri cica stau sa cada insa mustata e in cea mai buna forma. are tot timpul o perie la ea.
a zis ca te asteapta si are pregatita pt. tine alte 2 buze, de data asta cu plete fiecare.
cine stie dragostea ar putea lovi cand te astepti mai putin...

LEXUS 24-06-05 22:16

cati baieti cu bani multi au prietene care stau cu ei doar pentru suport??
aproape toti!!!....pana la urma e tot un fel de joaca gen soarecele si pisica...
asta...k se aduce vba..de fete..
in rest cum a zis psycho..si eu vreau alte lucruri cu totu' diferite de femei:))
dar..banu-nvarte lumea.. :twisted: :twisted: :twisted:

needBrain 29-06-05 21:05

barbatul normal vrea un singur lucru
cei de pe forum vor doua lucruri:femei(stiti voi....)si o masina mai puternica decat cea pe care o au deja
korekt,nu?

LEXUS 29-06-05 21:13

pai..chiar ca :lol:

needBrain 29-06-05 21:20

si in plus,o masina dupa care intoarce lumea kpu pe strada inseamna si o femeie
ar trebui astia sa bage in dictionarul de sinonime \"automobil=femei=sex=implinire sufleteasca
asa ca.........doriti-va masini scumpe

LEXUS 29-06-05 21:21

deci pana la urma..toti isi doresc bani...si putere....

needBrain 29-06-05 21:23

daca ai bani ai si putere,nu?in orice caz,banu' face legea

LEXUS 29-06-05 21:40

gresit :lol: :lol: :lol: banu face lumea sa se-nvarta

needBrain 29-06-05 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
gresit :lol: :lol: :lol: banu face lumea sa se-nvarta

si femeia sa geama de placere :lol: :lol: :lol:

LEXUS 29-06-05 22:21

pai doar d-aia P*** are alt gust in bmw.. :roll:

valib 05-07-05 20:50

hai sa va povestesc ce am vazut in oradea...cam cu 1 luna in urma....
la o intersectie...un tip finutz, la costum, cam 24ani, intr-o skoda octavia....loveste o tipa blonda, sani mari, intr-un mertzan ultimu` tip(nu retin exact modelul), culoare neagra, masina mare de tot.
tipa zbiera...suna pe cineva...da cu telefonu` de scaun...iese din masina...tranteste usa...
incepe sa tipe la tip..
tipul...domnisoara...nu va crizati, se rezolva, am asigurare, se repara, e doar masina
pe cand ea...: ba...tu stii cata p*** am luat io pentru mertzanu asta?!
va spun sincer...toata strada a auzit...
si eram pe jos de ras

needBrain 05-07-05 21:17

e veche faza

LEXUS 06-07-05 08:48

eu am vazut o asemenea trb in buc la Apaca, o tipa intr-un slk model anterior si unu c-o dacie..

Adriana 06-07-05 18:11

e basm chestia asta si ffff veche.am auzit-o si in Craiova si in Slatina.

SpeedeR 06-07-05 21:12

asta e un mit urban :D :D :D

needBrain 07-07-05 21:07

ar trebui sa-i chemam p-aia de la \"mythbusters\" :lol:

orlando 07-07-05 21:50

e bine ca era fata sincera...nu se fofila ca lucreaza la birou sau astea a zis-o direct si eu am mai auzit kestii dinastea...

ffocus 08-07-05 12:41

off-topic

azi, veneam la birou..caut sa parchez..observ o tipa cu un a3 vroia sa dea cu spatele sa iasa...ii fac semn sa iasa...da cu spatele..si da...si da...si poc in bara mea...da a dat sanatos...am avut un reflex sa bag marsarier dar mi-a alunecat mana pe schimbator :lol: ...noroc ca am luat piciorul de pe frana...in fine

coboara...arata super bine tipa...o bluza transparenta...si incepe strategia...se tot apleca...se uita la bara mea...si cu o privire de motan parasit zicea \"da..te-am lovit rau nu?\"...zic \"na...rau...nu prea\"...incepe sa ma roage...ca o omoara sotul...ca e prima oara cand i-a dat masina...dupa lungi certuri :lol:...in fine cert este ca m-a facut

abia cand am urcat in birou...ma gandeam asa...ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita :lol: :lol:

Mr.Nice 08-07-05 13:01

Quote:

ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita

+ INSURAT

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

ffocus 08-07-05 13:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Quote:

ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita

+ INSURAT

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

ma pana nu iei tu cuvantul...dracosule :hahano:

aleks 08-07-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Depinde si de varsta...Oricum eu vreau cineva care sa ma inteleaga...

si dak are si x3 argintiu, si e blondutza,si e si frumusica, si arata si bine, cu atat mai bine,nu?
cred si eu ca stii ce vor barbatii
:lol: :lol:

aleks 08-07-05 13:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
hai sa va povestesc ce am vazut in oradea...cam cu 1 luna in urma....
la o intersectie...un tip finutz, la costum, cam 24ani, intr-o skoda octavia....loveste o tipa blonda, sani mari, intr-un mertzan ultimu` tip(nu retin exact modelul), culoare neagra, masina mare de tot.
tipa zbiera...suna pe cineva...da cu telefonu` de scaun...iese din masina...tranteste usa...
incepe sa tipe la tip..
tipul...domnisoara...nu va crizati, se rezolva, am asigurare, se repara, e doar masina
pe cand ea...: ba...tu stii cata p*** am luat io pentru mertzanu asta?!
va spun sincer...toata strada a auzit...
si eram pe jos de ras

asta si in bacau e rasuflata, kiar mit urban :lol:

EvLSant0S 08-07-05 19:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
off-topic

azi, veneam la birou..caut sa parchez..observ o tipa cu un a3 vroia sa dea cu spatele sa iasa...ii fac semn sa iasa...da cu spatele..si da...si da...si poc in bara mea...da a dat sanatos...am avut un reflex sa bag marsarier dar mi-a alunecat mana pe schimbator :lol: ...noroc ca am luat piciorul de pe frana...in fine

coboara...arata super bine tipa...o bluza transparenta...si incepe strategia...se tot apleca...se uita la bara mea...si cu o privire de motan parasit zicea \"da..te-am lovit rau nu?\"...zic \"na...rau...nu prea\"...incepe sa ma roage...ca o omoara sotul...ca e prima oara cand i-a dat masina...dupa lungi certuri :lol:...in fine cert este ca m-a facut

abia cand am urcat in birou...ma gandeam asa...ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita :lol: :lol:

vai doamne :)
=))
chiar ca te-ai ars..

iasi_drifter 08-07-05 20:56

1 Attachment(s)
oooooooooooof...

remusrm 15-08-05 07:00

frumoasa, desteapta, modela cand se poarta cu lumea, curva in pat, moderna in viata(nu femeie de casa) si sa fie far inhibitii..

needBrain 15-08-05 18:44

mdeah,copilaroasa si cu mana mik :D

aleks 16-08-05 10:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

mori dak nu-i completezi tu pe oameni :twisted: :twisted:

EvlSantoS 16-08-05 21:44

Re:

Quote:

nu's bune de nimic astea copilaroase cu maini mici ma =))))
trust me ..
0 satisfactie =)))

needBrain 18-08-05 15:18

haaa,ce vrei mah alks,am o slabiciune :lol:
cat despre mana mik...........hmz,pe mine nu m-ar deranja :lol:

aleks 19-08-05 08:58

Re:

Quote:

haaa,ce vrei mah alks,am o slabiciune :lol:
cat despre mana mik...........hmz,pe mine nu m-ar deranja :lol:

dak ii mana mica si apuca de la baza, ramane mai multa de acoperit cu cavitatea bucala, if you know what i mean :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning