![]() |
Re:
LOL.pai aia care vrea asa ceva nu se poate numi cu adevarat femeie(din pct meu de vedere).o femeie adevarata este una puternica ,independenta,care nu trebuie sa stea la cheremul barbatului si sa se milogeasca de acesta sa-i dea bani sa mearga la cumparaturi ,saloane etc etc...Parerea mea :) o femeie adevarata trebuie sa-si castige sg existenta ,nu sa depinda de barbat,parintzi bunici etc. :)[/quote]
iubito....suntem pe aceeasi lungime de unda:) |
Re:
Quote:
|
santos... NEEEXT :))
|
HO ! ca nu era vba de mine , intrebam in general / de curiozitate
;) |
Re:
Quote:
|
pai si eu vreau lucrurile astea intr-o relatie si in ultima mea relatie de 1 an de zile care tocmai s-a terminat am primit asta dar ce sa fac daca e posesiva si sufocanta? :(
is la o varsta la care vreau sa-mi traiesc viata. cand m-oi satura de femei o sa ma linistesc dar acu nu-s omu sa umble cu o singura femeie asa ca mai bine o las sa-si gaseasca fericirea in alta parte pt. ca mi-a zis o data plangand ca ii e foarte naspa sa stie ca nu pot fi numai al ei. :( si eu chiar tin la ea si vreau sa fie fericita doar ca momentan nu is pregatit sa ma linistesc si sa traiesc cu una pana la adanci batraneti. :roll: va veni insa o zi cand ma voi linisti si atunci o sa vreau si eu ce a zis blowwind. nici nu concep o relatie fara ce a zis el. daca va fi ultima mea prietena sau alta ramane de vazut. numai ca nu chiar acum... |
Re:
sa stii ca fete ca fosta ta prietena nu gasesti peste tot..si poate atunci cand o sa vrei sa te \"linistesti\" no sa ai cu cine....si o sa-ti para rau ca ai pierdut-o.
|
io un unu vreau neaparat femei ... de ce totu se rezuma la bani ...
vreau sa ma dau cu un MIG ... k m`am dat cu motoru .. vreau sa am o casa cu piscina .. vreau o mashina rea de tot .. si binentzeles bani .. si F F F F F F F F F F F F F multa SANATATE ... in rest numa bine si daca le am pe astea .. sa moare dushmanii mei :P |
citez : \"ideaulul meu in viata e femeia cu mustata\"
P.S. nu ascult parazitzii :) |
domnule blowwind ...tie iti cam plac raritatile :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
a intrebat unde stai sa vina sa va cunoasteti ca cica a facut baie luna asta si nu se mai simte miros de transpiratie si apa statuta la mai mult de 2m. si in ultimele 2 saptamani nu i-a mai cazut nici un dinte. doar 2 mai negri cica stau sa cada insa mustata e in cea mai buna forma. are tot timpul o perie la ea. a zis ca te asteapta si are pregatita pt. tine alte 2 buze, de data asta cu plete fiecare. cine stie dragostea ar putea lovi cand te astepti mai putin... |
cati baieti cu bani multi au prietene care stau cu ei doar pentru suport??
aproape toti!!!....pana la urma e tot un fel de joaca gen soarecele si pisica... asta...k se aduce vba..de fete.. in rest cum a zis psycho..si eu vreau alte lucruri cu totu' diferite de femei:)) dar..banu-nvarte lumea.. :twisted: :twisted: :twisted: |
barbatul normal vrea un singur lucru
cei de pe forum vor doua lucruri:femei(stiti voi....)si o masina mai puternica decat cea pe care o au deja korekt,nu? |
pai..chiar ca :lol:
|
si in plus,o masina dupa care intoarce lumea kpu pe strada inseamna si o femeie
ar trebui astia sa bage in dictionarul de sinonime \"automobil=femei=sex=implinire sufleteasca asa ca.........doriti-va masini scumpe |
deci pana la urma..toti isi doresc bani...si putere....
|
daca ai bani ai si putere,nu?in orice caz,banu' face legea
|
gresit :lol: :lol: :lol: banu face lumea sa se-nvarta
|
Re:
Quote:
|
pai doar d-aia P*** are alt gust in bmw.. :roll:
|
hai sa va povestesc ce am vazut in oradea...cam cu 1 luna in urma....
la o intersectie...un tip finutz, la costum, cam 24ani, intr-o skoda octavia....loveste o tipa blonda, sani mari, intr-un mertzan ultimu` tip(nu retin exact modelul), culoare neagra, masina mare de tot. tipa zbiera...suna pe cineva...da cu telefonu` de scaun...iese din masina...tranteste usa... incepe sa tipe la tip.. tipul...domnisoara...nu va crizati, se rezolva, am asigurare, se repara, e doar masina pe cand ea...: ba...tu stii cata p*** am luat io pentru mertzanu asta?! va spun sincer...toata strada a auzit... si eram pe jos de ras |
e veche faza
|
eu am vazut o asemenea trb in buc la Apaca, o tipa intr-un slk model anterior si unu c-o dacie..
|
e basm chestia asta si ffff veche.am auzit-o si in Craiova si in Slatina.
|
asta e un mit urban :D :D :D
|
ar trebui sa-i chemam p-aia de la \"mythbusters\" :lol:
|
e bine ca era fata sincera...nu se fofila ca lucreaza la birou sau astea a zis-o direct si eu am mai auzit kestii dinastea...
|
off-topic
azi, veneam la birou..caut sa parchez..observ o tipa cu un a3 vroia sa dea cu spatele sa iasa...ii fac semn sa iasa...da cu spatele..si da...si da...si poc in bara mea...da a dat sanatos...am avut un reflex sa bag marsarier dar mi-a alunecat mana pe schimbator :lol: ...noroc ca am luat piciorul de pe frana...in fine coboara...arata super bine tipa...o bluza transparenta...si incepe strategia...se tot apleca...se uita la bara mea...si cu o privire de motan parasit zicea \"da..te-am lovit rau nu?\"...zic \"na...rau...nu prea\"...incepe sa ma roage...ca o omoara sotul...ca e prima oara cand i-a dat masina...dupa lungi certuri :lol:...in fine cert este ca m-a facut abia cand am urcat in birou...ma gandeam asa...ba da prost mai sunt si cu \"buza\" umflata si cu masina busita :lol: :lol: |
Quote:
+ INSURAT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cred si eu ca stii ce vor barbatii :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
=)) chiar ca te-ai ars.. |
1 Attachment(s)
oooooooooooof...
|
frumoasa, desteapta, modela cand se poarta cu lumea, curva in pat, moderna in viata(nu femeie de casa) si sa fie far inhibitii..
|
mdeah,copilaroasa si cu mana mik :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
trust me .. 0 satisfactie =))) |
haaa,ce vrei mah alks,am o slabiciune :lol:
cat despre mana mik...........hmz,pe mine nu m-ar deranja :lol: |
Re: