![]() |
Re: Ce urasti cel mai mult dimineata??
Urasc sa ma trezesc si sa fie apa oprita .. cel mai nasol ..
si urasc si telefoanele lui frate-miu .. eu imi dau tel`u pe vibratii .. deci nu am treaba .. dar ale lui .. incep de la 6 si ceva dimineata sa sune .. eu am timp liber pana pe la 12 - 1 si ma trezesc la 6 - 7 :rolleyes2 Si mai urasc muncitorii astia care toata ziua freaca menta .. da fac o galagie .. asa de dimineata.. zici ca e sfarsitu lumii.. |
Starea de mahmureala de dimineata + durerea de cap,asta urasc eu dimineata
|
Quote:
|
Quote:
:lemon::lemon::lemon::lemon: |
Cine se scoala tarziu nu e obosit, e patron, nu munceste si e fericit ;):hug: :p
|
Quote:
|
Quote:
cum spune-am: Trezirea de dimineata iti ia cate un an din viata:rolleyes2:evil: |
...eu nu reusesc sa ma trezesc nicodata dimineata odihnit cum trebuie sa ma duc la munca .....si cel mai stresant lucru ....cand dormi mai bine tre sa te trezeasca cineva !!!....de obicei ma culc ff tarzaiu ...si cand vin de la munca miar prinde bine un somn ....dar nu domne ca pierd ziua dormind......
|
Quote:
|
nu o mai treaca nu stiu cat timp..si atunci sigur o sa te aprob si eu,dar la u acasa, sau cand o sami aduc aminte:D :-P
|
mai nou ma trezeste mama pe la 17:00... sa mananc.. :) am inceput sa am un program foarte ciudat.. ma culc la 06:00-07:00 ... si dorm pana la 17 cand ma trezeste mama.. huh.. nu prea am mai vazut lumina zilei.. :(
|
Eu cel mai mult urasc sa ma trezeasca bormasinile vecinilor,am un handilau de dentist (care are o carca de bani si face ce vrea) si isi deschide cabinet la noi in bloc,la parter,si de dimineata incepe cu bormasini & alte alea...bun,toate bune si frumoase,a terminat el,dar tot la parter,un alt vecin,de data asta un moldovean care s-a mutat din chisinau,si care nu saluta pe nimeni,si nu il suport,isi renoveaza apartamentul...deci..."same shit,another toilet"...
|
cel mai urat imi este, sa fiu trezit dupa o noapte de betie, dupa o noapte de petrecut...
se mai trezeste vreun idiot..sa vina la mine ..si sa mi spuna .. - da ce faci ma ..ce faceai aseara ? -da ce ai facut frate cu urata aia, alta nu ti ai gasit ? -mai bei ma de acu.. ? -hai sa ti aduca niste muraturi... -mai mananci mici din noroi ? :lol: si tu defapt sa nu ti aduci aminte absolut nimic... in momente din astea, nu vreau decat liniste..sa fiu singur sa dorm vreo 2 zile, sa mi revin |
=))) mici din noroi =))) asta e tare
|
mai nou o urasc pe maica`mea care e obsedata de curatenie si se apuca sa dea cu aspiratorul la 8 dimineata.:cry2::omfg::bat:
|
Cel mai urat lucru dimineatza ii sa "MA TREZESC"...Omu ar mai dormi 2-3 ore dar are parinti ce le merge trompeta
|
Quote:
cunosc senzatia. cand se apuca tata de vorbit, mai ales la telefon, duduie tot blocu. (e ardelean si asta explica tot :lol: ) iar cand ma vede k m am trezit, ma mai ia si la misto : " da dc n ai mai dormit. te am trezit eu cumva ? " |
cel mai mult urasc dimineaza ambulantele....ma duc si io in ultimu timp ca omu de dimineaza la facultate...si ma duc pe jos ca fac mai putin decat cu masina....daca nu-mi iau castile sau ceva cu muzica ma dispera....iuliu maniu fiind un bulevard aglomerat...alea piuie pana intru in facultate...in urechile mele la ora 8 :((( si urasc cand vreau si io sa dorm si se trezesc astia din casa mai devreme....ca io dorm in sufragerie...ca aici e baza....mancare muzica bautura nu deranjez pe nimeni....long story
|
Quote:
Tata ii copie Xerox ca si tatal tau:lol::lol: |
Il urasc pe vecinul meu manelist care ma trezeste in fiecare duminica la 7 dimineata cu muzica .
Cel mai mult urasc SA MA TREZESC! Lasa-ma frate sa dooooooooooooorm!!! |
dimineata sunt irascibil mai tot timpul , chiar asa fara motiv... ma urasc pe mine ca mai uit sa-mi las telefonul pe silent si de la 8 incolo toti imi ciuruie'n cap
|
vecinii, clar. aia de deaspura mea reamenajeaza la fiecare cateva sapt.
sau poate numai le place sa dea gauri in pereti....la 7 dimineata. dintre toti muncitorii lenesi din tara asta, fix deasupra mea vin aia cu chef de munca la 7 :lol: |
masina de gunoi care face o galagie de se aude si prin termopane
|
mai bine zis cand trece masina de gunoi sau oricare alta de mai mare tonaj... se zguduie blocul :))
|
Cel mai mult urasc TREZITUL DIMINEATA !!! :lol:
Cu cat e mai spre pranz, cu atat mai bine :P In rest totul e ok, ma simt excelent dimineata :D |
Quote:
|
Vecinu' : brrrrrrrrmmmm...bbrrrmmm....vrrrammmm...poccc...po cccc.
NONE : ba daca vin dau gauri in pereti cu capul tau ! LINISTE ! Vecinu' : ba daca cine **** mea esti de imi zici tu mie ? ma ridic din pat ma duc pana la el si se rezolva tot ! l-am invatat sa dea gauri cu agrafe ! :evil: si mai e o pitzipoanca la etajul 1 :( dimineatza la 7-8 ea face curat cu muzica la maxim [manele] rezist pana la 9-10...ma duc imi beau cafeaua cu nervii la maxim... ma imbrac....ma duc la masina...ma duc la benzinarie...vin inapoi... bag masina chiar in fata scarii blocului si o ambalez pana ies dracii din tot blocu... sunt multe nimicuri care ma enerveaza pe mne... vara trecuta era sa ma bat cu unu cu un tir ca clanxonat si eu abia adormisem...venisem de la arad :( arad - cernavoda...e ceva de mers...si acasa discoteca alea alea...somn de voie frate :D |
Cel mai mult urasc trezitul de dimineata buna, numai daca are un motiv important atunci este de trezit, daca nu lasa omul sa doarma.
Apoi mai sunt unii vecini care confunda blocul cu discoteca si dau muzica tare, iar eu le ''raspund'' inapoi sa vada ca am si eu sistem |
Cel mai mult ma DISPERA cand ma trezeste T.V'u! Bineinteles cand se trezeste tata de dimineata buna si inainte sa mearga la lucru, da televizorul la maxim la stiri sau stiu eu, la ce porcarii se mai uita.Bine ca se muta din dormitor in bucatarie,ca sa nu cumva sa o trezeasca pe maica'mea, dar nu se gandeste ca si eu dorm si pe langa asta camera mea e exact langa bucatarie:anger:
In rest nu am probleme cu vecinii sau cu cine stie ce zgomote:-) |
Urasc cand ma trezeste maicamea!!!
Urasc cand ma trezeste maicamea dupa ce n-am dormit o noapte pt. ca vecinu sparge nuci cu ciocanu', bate cuie, da gauri in perete(face taicamio scandal!) sau face sex(nu glumesc!!!) cu sotia lui sau cu mai cine stie(cred ca e ninfoman). Taicamio o izolat peretele din camera mare tocmai din cauzele astea da' eu in camera mea aud tot! Sau am patit o data ca i s-a blocat unuia alarma de la o msina peste drum! A piuit 1 ora incontinuu! |
Ma trezesc in fiecare dimineata la 7 si jumatate de luni pana vineri sa plec la cursuri, ma duc pana la baie, ma spal pe ochi, si gata nu imi mai este dor de somn etc :) trece repede la mine somnul, si nu ma supar cand altul ma trezeste cu cine stie ce ...
|
Nici eu nu ma supar daca ma trezeste cineva pentru un lucru serios, dar daca ma trezeste numai ca sa`mi arate o faza la tv sau ca ploua afara sau mai stiu eu ce motiv,atunci normal ca nu`mi convine
|
eu sincer azi m-am trezit la 17.30... acum 10 minute am intrat in casa.. :) mama deja stie ca nu are voie sa ma deranjeze pana la 16-17 :)
|
aoleu...deci tu la ce ora te culci de te scoli la 5 dupa-amiaza ???
:O eu chiar daca ma culc la 3 dimineata,am ora mea la care ma trezesc,intre 6:30 si 7 :D |
trafy astept inregistrarea cu vecinu tau cu dacia.
enigma...daca dormi 12 ore ii bine frate... te odihnesti nu gluma. de la 5 la 17...au viata ce-as da si eu sa pot dormi mai mult de 6-7 ore pe noapte. indiferent la ce ora ma pun sa dorm...la 7 si 15 7 si 20 dimineata este cineva care-mi da cate-o limba/laba peste fata si incepe apoi sa latre in fata usii ce vrea afara. si bineinteles ma trezesc, ma spal, ma imbrac si ma duc afara. culmea culmiiiiilorrrrrrrrrrr...cand revenim in casa, ma pun sa mananc...iar domnul caine adorame asa de ciuda mi pe el...ca eu ma duc la lucru iar porcu sta si doarme toata ziua. eu vin de la lucru...el tocmai se trezeste si se intinde, apoi mergem iar afara...cand venim...el iar doarme :( si eu eu iar nu pot dormii.... si dimineata iar vine, povestea iar se repeta...zi de zi :d eu am rezolvat simplu treaba cu vecinu din perete...acum 3 saptamani incepe idiotu dracului sa sparga apartamentul de la 7 fara vreo 20 dimineata pana seara la 11 poate si pe urma. pana i-am zis ca daca o data mai incepe sa sparga inainte de ora 8 dimineata si dupa 22 seara nu va dormi deloc in noaptea aia.... el o lua in gluma...dar noaptea urmatoare...pe la 3 am inceput sa-i dau bipuri pe fix ba sa-i bat la usa... ba sa-i sun la interfon ba sa dau 2-3 ciocane in teava de incalzire ... ba sa-i bat cu matura in geam... dupa noaptea aia..niciodata inainte de 9 nu s-o apucat sa mai gaureasca, nici dupa 8 seara... si culmea si restul care o renovat o invatat lectia. o noapte nedormita...dar apoi te trezesti ca omu odihnit la 7 jumate-8 dimineata |
pai...intru in casa de obicei dupa ora 03:00 .. mai fac eu ceva prin casa se face 5,6... si cand e vorba de dormit.. nu prea ma intrece nimeni.. mai bine e ca nu aud nimic in jurul meu.. imi suna telefoanele, am niste vecini care construiesc prin curte pe acolo.. nu ma deranjeaza nimic :) mai nasol e ca abia mai prind lumina zilei.. poate daca am noroc dimineata :)
|
culmea, eu am sindromul Gilbert...dar tot la fiecare zgomot ma trezesc.
poate`l ai si tu :P Ps: Sindromul Gilbert se manifesta prin somn mult, cand te pui in pat adormi aproape instant, te trezesti obosit, tot timpul ai starea de somn...si poti traii pana la 100 de ani fara nici o problema. cam 10% din oameni il au :P |
Si eu ... mai mereu "dorm" pe mine la munca ...
Se trateaza cu 1-2-3-4-5-6-7 de redbull. :lol: Eu sunt enervat de tonul pt trezirea de dimineata ca sa o tund la munca ... |
eu nu`s cu treburile astea, red bull are acelasi efect ca si cafeaua, te trezeste xx minute, ore, pe urma cand te prinde somnul se amplifica starea de somnolenta.ca sa te trezesti...coboara pe scari, nu folosi liftul.
|
bormasina vecinilor clar . nu stiu la altii cum e dar eu am vreo 2 vecini care renoveaza an de an ceva prin casa ,eu daca dadeam gauri cat au dat aia in ultimi ani nu mai aveam pereti ...cred ca si-au facut pereti stil cascaval lol. ce e mai stresant ca se apuca dimineatza pana la ora 10-11 maxim apoi gata nu mai fac galagie :) ; si mai ciudat e ca tot ei mai vin la mine la usa dupamasa sa dau muzica incet ca e ora de liniste.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning