![]() |
Re: 4tuning News Bacau
Scandal la Primaria Bacau
Ieri mai multi reprezentanti ai revolutionarilor au facut taraboi in Primaria Bacau. Revolutionarii spun ca au fost foarte calmi desi martorii sustin contrariul. Ieri, linistea din Primaria Bacau a fost spulberata de un scandal. Revolutionarii din Bacau in frunte cu liderul lor Iordache Ciuperca au mers la primarie sa ceara socoteala pentru respingerea unei hârtii. El sustine ca primarul i-a refuzat organizarea unui miting in fata Primariei Bacau. "Eu am vrut ca pe 17 ianuarie sa organizez un miting in fata Primariei Bacau. Am adus cerea si ea mi-a fost respinsa. Recunosc ca poate a fost si o greseala de redactare din partea noastra, dar aceste lucruri se puteau modifica pe loc. Am fost la primarie pentru a rezolva problema nu pentru a face scandal", ne-a explicat Iordache Ciuperca. Contrazis de primar Romeo Stavarache, primarul Bacaului, il contrazice pe Ciuperca. "Iordache Ciuperca, impreuna cu un grup format din trei persoane, insotit si de reprezentanti ai Trustului de Presa Desteptarea, a intrat in holul de acces din cadrul Primariei Municipiului Bacau, solicitând expres sa aiba o intrevedere cu mine. A facut scandal si a bruscat angajatii primariei", ne-a spus Romeo Stavarache. La solicitarile lui Ciuperca, agentii de paza, din cadrul Politiei Primariei Municipiului Bacau, i-au cerut acestuia sa astepte pâna vor anunta vizita neasteptata. Profitând de faptul ca unul dintre agenti a urcat la etajul 1 pentru a anunta Seful de Cabinet al Primarului, Ciuperca a fortat intrarea pe treptele de acces catre etajul 1, bruscând, fortând, impingând si injurând agentul de paza. "Iordache Ciuperca a venit suparat ca nu i s-a aprobat un miting. Nici nu prea avea cum sa i se aprobe pentru ca el a cerut aprobarea pe Legea 61 care nu reglementeaza asa ceva. I s-a spus ca trebuie refacuta cererea si a inceput scandalul. A amenintat pe toata lumea, a umblat cu intimidari si tonul folosit a fost unul jignitor", ne-a explicat Constantin Scripat, viceprimar Bacau. Cele spuse de viceprimar sunt sustinute si de Silvestru Dogaru, consilier judetean PNL. El era intâmplator prin primarie când a auzit harmalaia. "Nu este posibil ca oricine sa vina si sa faca scandal in primarie. Da, este o institutie publica si are oricine dreptul sa intre in ea. Dar sunt si niste reguli care trebuie respectate. Nu-mi vine sa cred ca cineva a putut face un asemenea scandal in Primarie", ne-a explicat Dogaru. Cererea nu va fi aprobata Cu tot scandalul, nici noua cerere depusa de Ciuperca nu va fi aprobata. Reprezentantii Primariei Bacau spun ca aceasta nu este in concordanta cu legea. "Nu pot sa aprob cererea noua pentru ca este cea veche modificata cu pixul. Si nu poate fi aprobata pentru ca exista un formular special cuprins in Legea 60. Acela trebuie completat si depus. Daca cererea nu cuprinde datele de acolo aceasta nu poate fi aprobata. Poate sa vina domnul Ciuperca sa faca cât scandal vrea, daca nu respecta legea, nu primeste aprobare", ne-a explicat Pavel Monoreanu, seful de cabinet al Primarului Bacaului. Premeditare Primarul Bacaului sustine ca acest scandal este facut cu premeditare si ca totul se datoreaza campaniei electorale. "Scopul acestui grup de persoane nu era altul decât acela de a tulbura si perturba functionarea activitatii aparatului de specialitate al primarului municipiului Bacau, cât si de a crea situatii tensionate, de a transmite informatii eronate si neadevarate cetatenilor prin Trustul de Presa Desteptarea. Prin acest incident a fost bulversata activitatea intregii institutii. Este o actiune premeditata, pentru ca Ciuperca a dat declaratii in presa in acest sens, fiind prezent si in ziua de sâmbata cu scopul de a tulbura activitatea Primariei Municipiului Bacau. Pentru restabilirea linistii si a ordinii publice a fost solicitat sprijinul Sectiei 2 a Politiei Municipiului Bacau si a Politiei Primariei Municipiului Bacau, institutii care au intervenit prompt in rezolvarea acestei situatii fara precedent. in mod oficial am solicitat organelor abilitate efectuarea de cercetari si sanctionarea celor vinovati pentru provocarea acestui conflict, precum si luarea de masuri pentru prevenirea unor astfel de acte huliganice", a incheiat Stavarache. |
mi se face rau cand citesc. un reprezentant al revolutionarilor din bacau.
prietene, ce anume faceai tu, ciuperca vietii mele, prin bacau, la revolutie? "achizitionai" de prin primarie si de prin palatul prefecturii cum s-a intamplat cu ceilalti de-au intrat ei la spart si la distrus pe 23-25 decembrie? sau ce anume ai facut tu si ceilalti din ceata ta la revolutie? ca in bacau nu s-a intamplat absolut nimic... era liniste deplina, nu s-a tras, nu s-a manifestat, numai putina japca prin sediile institutiilor publice, scandal pe la intreprinderi, si ceva vendete personale... ah, da, sa-mi amintesc de ce te dai revolutionar... ati primit certificate de revolutionar, care va dau niste scutiri(mari) de dari si taxe la stat, si inca o sumedenie de avantaje, pamanturi, etc? aha, mda.. mare revolutionar... mi-e sila.... |
Quote:
mai aleks ... vb lu badea ''Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul'' nu ai ce sa mai ceri sau pe cine sa mai acuzi ca plm mai e damaschin care acum e cu drepturile omului.. si prin 90 si ceva facea prostituie si multe altele si tot asa... vezi ca este si o continuare a articolului in ziar... |
1 Attachment(s)
Ciuperca, contestat de revolutionari
Iordache Ciuperca, seful Asociatiei Revolutionarilor Dreptate si Adevar din Bacau, este contestat de revolutionarii bacauani. Iordache Ciuperca, un pretins revolutionar, dupa câte se pare, cu acte in regula, deocamdata, este contestat de revolutionari. Ascociatia 22 Metrou Bucuresti Filiala 5 Bacau sustine ca Iordache Ciuperca nu este unul dintre cei care au luptat la Revolutia din decembrie '89. Ba mai mult, ei spun ca sub nicio forma nu recunosc actiunile pe care Ciuperca le intreprinde in numele revolutionarilor. "Asociatia nostra, impreuna cu alte 32 de asociatii din tara, a fost constituita in 1992 si este legala. Ce a facut Ciuperca in 2004 a fost o scapare a autoritatilor. El nu reprezinta revolutionarii. El a facut ascociatia doar pentru ca ii place titulatura de presedinte. Noi, revolutionarii din Bacau, cei care au fost publicati in Monitorul Oficial, nu vrem sa avem nimic cu el. Dar se pare ca are el cu noi, ne da in judecata si ne cheama la politie de parca am fi infractori. Ce a facut el la Primaria Bacau nu ajuta nimanui si ne dezicem total de aces gest", ne-a explicat Adrian Munteanu, revolutionar si profesor la Liceul Anghel Saligny. De aceeasi parere este si Nicu Dumitrache, presedintele Asociatiei bacauane Metrou Bucuresti. "Filiala de la Bacau a revolutionarilor este infiintata de mine. Iordache Ciuperca s-a rupt de noi pentru ca a vrut sa fie sef. Noi suntem prinsi in Monitorul Oficial ca revolutionari, nu ca simpatizanti, cum sunt altii. O perioada m-am retras din asociatie pentru ca mi-am vazut de afaceri dar acum, la cererea colegilor, am revenit in primele rânduri. Din câte am auzit, Ciuperca planuia de multa vreme sa faca scandal la Primaria Bacau. Sa faca, dar in numele lui nu al revolutionarilor. Pentru ca el nu ma reprezinta pe mine", ne-a spus suparat Dumitrache. Iesirea la rampa a revolutionarilor bacauani este prima de acest gen. Pâna acum au stat deoparte si au incercat sa-si rezolve problemele in liniste. Acuzatiile pe care le aduc lui Ciuperca, spun ei, pot fi dovedite cu acte si martori. Ei mai sustin ca niciodata nu l-au numit si nici acceptat pe Ciuperca ca fiind liderul lor. |
1 Attachment(s)
Bilant tragic pentru ITM Bacau
Bilant tragic în luna decembrie pentru inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca. Trei accidente mortale si douasprezece soldate cu incapacitate temporara de munca. Un angajator a fost amendat pentru ca n-a raportat un accident de munca petrecut în luna august a anului trecut. Din cei 115 agenti economici controlati de inspectorii ITM în luna decembrie, 12 au fost sanctionati în domeniul securitatii si sanatatii în munca. Valoarea amenzilor se ridica la 88,000 de lei. Din cele 15 accidente de munca, trei au fost mortale iar 12 s-au soldat cu incapacitate temporara de munca. A fost însa si un angajator care a raportat un asemenea eveniment dupa mai multe luni. „În luna august un sofer a spulberat doi muncitori care curatau pe marginea drumului la pensiunea de la Hanul lui Matei. Patronul a raportat doar accidentul de circulatie dar la noi a ajuns abia acum pentru ca ne-au sesizat cei de la Parchet. Acum îl vom amenda pe acesta cu 8,000 de lei”, a declarat Ioan Andrei, inspector sef adj ITM. Totodata inspectorii ITM au sistat activitatea la 60 de instalatii pentru neconformitati referitoare la legislatia securitatii si sanatatii în munca. |
1 Attachment(s)
Procesul lui Sechelariu a fost iar amânat Procesul fostului primar Dumitru Sechelariu a fost amânat din nou de catre instanta de judecata. Motivul amânarii este neprezentarea Primariei Bacau cu un avocat. Procesul a primit termen peste doua saptamâni, timp in care Primaria trebuie sa se prezinte cu un aparator. La iesirea din proces Sechelariu a acuzat Primaria ca vrea sa lungeasca la nesfârsit anchetarea sa. "Judecatorii vor sa termine repede procesul dar din cauza Primariei acest lucru nu este posibil. Sper ca la urmatorul termen sa se prezinte cu avocat si sa terminam bâlciul asta", ne-a explicat Sechelariu. Urmatorul termen al procesului este pe 29 ianuarie la ora 11.00. |
Guvernul vrea iar meditaţii pe taxa auto
Executivul doreşte să discute taxa auto cu comisarul european pentru impozite şi uniune vamală, Laszlo Kovacs. Pentru aceasta. se pregăteşte o delegaţie care va include un agent guvernamental, un secretar de stat din Ministerul Economiei şi Finanţelor şi unul de la Ministerul Mediului. Întâlnirea ar putea avea loc în cursul acestei săptămâni, a anunţat şeful Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE), Adrian Ciocănea. "Am solicitat reprezentanţei săptămâna trecută, mai precis l-am rugat pe domnul ambasador Lazăr Comănescu (şeful Reprezentanţei României la UE - n.r.) să ia legătura cu echipa domnului Laszlo Kovacs (foto) şi urmează o deplasare la Bruxelles din care cu siguranţă va face parte agentul guvernamental", a precizat Ciocănea. Oficialul DAE a menţionat că a fost transmisă toată documentaţia necesară clarificării acestui caz, "nu numai grila aceea care este foarte importantă, ci şi un proiect de ordonanţă de modificare a actului normativ". |
Taxa auto, perfectă dar modificabilă prin părţile esenţiale
Oficialii de la Bucureşti, şi îi includem aici pe ministrul mediului, Attila Korodi, dar şi pe Adrian Ciocănea, şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, se laudă că au bătut palma cu UE pe noua formulă a taxei de înmatriculare. Principiile de bază au fost acceptate în noua variantă, mai rămân 2-3 chestiuni de clarificat, au spus cei doi. Una din ele este motivarea grilei, după cum spunea Ciocănea. Şi atunci ne întrebăm: în virtutea cărei logici spunem că am trecut testul? Pentru că încă sunt dubii chiar în partea esenţială a problemei, fără să mai adăugăm partea de contestare sau chiar restituirea banilor încasaţi deja în baza unui act neconform principiilor comunitare. Oficialii de la Bucureşti se calcă pe picioare şi dau din pinteni să convingă Bruxelles-ul să oprească procedura de infrigement pe taxa de înmatriculare. Formula cea nouă care a ajuns într-un final la CE, despre care se poate spune că transformă o taxă de mediu într-una pro-poluare, a fost disecată de oficialii comunitari. Adrian Ciocănea, şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, nici nu a aşteptat să vadă concluziile oficiale că a şi ieşit cu declaraţii cum că situaţia e ca şi rezolvată. El afirmă că noua taxă e considerată în linie cu normele comunitare, strecurând la final de declaraţie şi faptul că "încă se mai analizează". Încercând să fie mai clar, oficialul român dă şi câteva detalii despre punctele aflate încă în discuţie. Primul evocat e deja veche cunoştinţă: "Prima corecţie necesară se referă la o mai bună clarificare a posibilităţilor de contestare - pentru cetăţeni". Până aici, nimic neobişnuit. Numai că vine şi bomba: "A doua corecţie se referă la o mai bună justificare a modului cum a fost gŚndită grila de procente". Păi această grilă este inima întregului edificiu! Dacă UE nu e convinsă că-i bună iar motivaţia încă nu stă în picioare, e foarte clar că sunt slabe speranţe să scăpăm de proces. În niciun caz această obiecţie nu poate fi considerată simplă "corecţie colaterală". Dacă scoatem din contextul legii grila, ce mai rămâne decât un amalgam de principii şi teorii puse de-a valma, fără aplicabilitate? Ce nu se spune însă după această recentă rundă de meditaţii este cum rămâne cu banii încasaţi deja în baza unei taxe abuzive, în dispreţ cu legislaţia comunitară. Sau încă mai sunt visători pe la Palatul Victoria care cred că banii nu vor fi restituiţi? Comisarul pentru taxe a spus în nenumărate rânduri că banii vor trebui returnaţi, aşa că sunt slabe speranţe ca ordonanţa ce trebuie dată până la 31 ianuarie să capete acceptul CE fără aceste prevederi. |
3 Attachment(s)
Accident mortal la Bogdan Voda
Un biciclist si-a pierdut viata ieri dimineta atunci când a vrut sa traverseze strada. El a iesit brusc din curte fara sa se asigure si a fost lovit in plin de un microbuz care nu l-a mai putut evita. Dat fiind manevra rapida efectuata de biciclist, soferul a fost depasit de situatie. Politistii din cadrul CDNE Bacau spun ca singurul vinovat de tragedie se face biciclistul. La controlul cu aparatul etilotest s-a dovedit ca soferul nu consumase alcool. Inca o tragedie s-a consumat ieri dimineata la ora 7.15 pe DN 2 de pe raza localitatii Bogdan Voda - comuna Saucesti. Este vorba despre accidentarea mortala a lui Ion Solomon, din localitate care s-a angajat pe bicicleta in traversarea neregulamentara a strazii dupa ce a iesit din curte. Acesta a efectuat brusc manevra de traversare a drumului national fara sa se asigure ca dinspre Roman vine vreo masina. Surprins de manevra biciclistului, manevra care s-a derulat cu o foarte mare viteza, soferul unei autospeciale marca Iveco, Neculai Cristian I. in vârsta de 34 de ani din Botosani, nu a mai putut face nimic sentru nefericitul biciclist. Chiar daca a incercat sa frâneze biciclistul a fost lovit in plin de microbuz. In urma impactului extrem de violent barbatul de pe bicicleta a murit pe loc. Tragicul eveniment a fost anuntat de participantii la trafic prin intermediul dispeceratului 112 iar la fata locului s-au deplasat ambulanta si politia. Trupul barbatului a fost târât pe o distanta de peste zece metri de la locul impactului si se afla sub partea din fata a masinii. Politistii si criminalistii sositi la fata locului au demarat cercetarile pentru a se afla cauzele care au dus la producerea a inca o tragedie pe drumurile judetului. La controlul cu aparatul etilotest acesta a indicat in cazul soferului de pe microbuz ca acesta nu consumase in prealabil alcool. Soferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat si doua probe de sânge iar cadavrul biciclistului a fost ridicat si transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei. Politistii de la CDNE Bacau au spus ca singurul vinovat de producerea tragediei se face biciclistul care a ales sa traverseze drumul national pe bicicleta fara sa se asigure in prealabil. |
plecam la iasi, si am trecut pe acolo exact cand ajunsese politia( radarul era la bogdan voda, si era deja la locul accidentului, eu am ajuns odata cu passatul)
mi-era mila de sofer, avea o figura de om terminat... |
1 Attachment(s)
Austrian batut si jefuit la Arena Mall
Un individ a fost, spune el, tâlharit de suma de 15.600 de Euro si era sa fie linsat in seara zilei de 27 ianuarie. Fapta s-a petrecut in parcarea de la Mall Arena, recent deschis. Paznicul de la Mall,. a alertat organele de politie. La sosirea politistilor s-a constatat ca un autoturism marca BMW a fost devastat, având toate geamurile sparte. Tiganii spun ca daca nu li se face dreptate iar atacatorul nu va fi arestat isi vor face singuri legea. O limuzina de lux a fost facuta praf si a ajuns sa aiba toate geamurile sparte de la o reglare de conturi. Cel care a incasat bataia si spune ca a fost tâlharit este cunoscut de politisti ca un cal breaz, un interlop din Bacau, Miorel Chiriac. Din spusele sale, el ar fi scapat cu viata datorita agentului de paza care l-a tras in interiorul cladirii si a blocat usa de la intrare scapându-i astfel viata. Cel care i-a dat in cap cu ranga a ales astfel sa se razbune pe masina tocmai pentru ca Chiriac a scapat cu fuga. Masina distrusa apartine lui Miorel Chiriac, nascut in anul 1974, din Bacau, fara ocupatie si fiind cunoscut de catre oamenii legii cu antecedente penale. Acesta a declarat ca a fost atacat de mai multi indivizi pe care nu-i cunoaste insa l-a recunoscut pe Claudiu P. nascut in anul 1984 in Bucuresti si cu domiciliul in Bacau, care i-a luat banii aflati pe bancheta din spate a masinii personale. Insa declaratiile date de Miorel nu prea coincid cu declaratiile date de catre martorii oculari care spun ca nici nu a fost vorba de vreo tâlharie. Cel agresat a ajuns intâi la spital unde i s-au acordat ingrijiri medicale fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral acut si o plaga contuza in zona occipitala dupa care a fost invitat la politie unde a dat cu subsemnatul. Fiind convinsi ca nu este vorba de vreo tâlharie asupra interlopului oamenii legii au inceput cercetarile pentru infractiunea de ultraj, distrugere, vatamare corporala, lovire si alte violente. Cercetarile in cazul acuzelor de tâlharie sau furt sunt in plina desfasurare. |
hai sa ne intelegem, 5-arul ala din 96 nu-i limuzina de lux :):)
|
:lol: :lol: cum pentru ei nu e?
|
ah, scuze, nu m-am gandit la asta :):)
|
Ei na...sti cum e ... cuvantul limuzina da bine la public :D
|
Quote:
|
Poate ne spune domnu Alex69 care au fost domnii ce au binevoit a face asta
|
cand vrei Boasa... cand vrei tu ....
|
Functioneaza cel mai mare showroom de tuning ,piese auto moto ,scutere si atv-uri + echipamente si accesorii , din Moldova.
Va asteptam pe Milcov 79 si in 2 sap si cu deschiderea oficiala. |
Pai sa chemi presa la lansare... sa bagam si la ziar si pe news aici .. astept pm
|
1 Attachment(s)
Interlopi arestati si acoperiti de politie
Un grup de patru interlopi a fost ieri arestat pe strada Alecu Russo, ieri in jurul orei 16.00. Cei patru au fost asteptati aproape o zi intreaga de politistii ascunsi prin masini sau prin desisuri. Ei au asteptat in apropierea unui autoturism Mercedes alb, care era parcat in zona si in care se presupunea ca ar fi "marfa". Filatii au fost saltati imediat ce au coborat dintr-o masina de teren si se indreptau spre Mercedes. "A fost politia toata ziua pe aici. S-au plmbat in civil. Am auzit la un moment dat cum au strigat politistii si au aparut toti. I-au luat, i-au bagat in dube si au plecat. Au luat si masina de teren cu care venisera baietii", ne-a spus Mihai Ghiurca. Desii actiunea a fost ziua in amiaza mare politistii ne-au spus ca nu a existat o astfel de arestare. Surse din interior ne-au declarat ca arestarea nu a adus roadele scontate. Vom reveni. |
of, of! mai, mai! traiasca politia romana! uraaaaaaaaa! eficienti ca de fiecare data.
|
mie mi-e mila de aia de-au stat in boscheti toata ziua, ca nu ei sunt de vina ca sefii lor n-au gandit-o cum trebuie...
|
sageata ai noroc ca nu ti se vede numarul la goalfa,ca ai dat si interviu si s-ar putea sa vina astia dupa tine.:lol::lol::lol:
|
deci tu ne-ai turnat bulangiule ... amenda 3 mii
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Din cauza dinamovistului Cristi Borcea o masina a fost sechestrata in Bacau
Masina fostului pugilist Ciprian Ciocan, un Mercedes CL 65 AMG a fost pusa sub sechestru la domiciliu sambata seara. Acesta îi acuza pe magistrati de abuz. „Eu am cumparat autoturismul pe 6 februarie. Am dat un avans de 15.000 de euro si urma conform contractului de vanzare cumparare sa achit restul în termen de 60 de zile. Masina aceasta este dorita de dinamovistul Cristi Borcea pentru ca in tara mai este doar un singur astfel de model. Vanzatorul a venit la mine si mi-a cerut sa-i dau masina înapoi. Eu am cumparat-o, am actele legale si vreau s-o achit. Aseara m-au chemat la politie, au venit cu mascati cu arme de parca as fi vreun infractor”, a declarat Ciprian Ciocan. Masina se afla în acest moment în curtea firmei pugilistului si este pazita pana la terminarea cercetarilor. Cine este Ciprian Ciocan. În 1991 a devenit campion national de juniori la categoria grea, a fost medaliat si la Europene. “Nebunia”, pentru ca, asa cum spune Ciprian Ciocan despre sine însusi, e suta la suta nebun, l-a facut sa ramana în Canada dupa o editie a Mondialelor. Nu a reusit sa se impuna acolo. Revenit în Romania, Ciocan a cucerit titlul la seniori, categoria super-grea, înainte sa se retraga prima data din box. Ultima data, el a revenit în 2005 si a cucerit un nou titlu. Referitor la sechestrul pus pe autoturismul abia achizitionat, Ciprian Ciocan considera ca imaginea firmei pe care o conduce a fost calcata în picioare de aparitia mascatilor si va cere conform legilor din Romania despagubiri. “Am si eu avocati. Anul trecut cand în centru mi-au spart restaurantul si au facut numai pagube, nu s-a bagat nimeni, acum pentru un contract de vanzare-cumparare, perfect legal sar toti. Nu este normal asa ceva”, mai spune fostul pugilist. Vom reveni cu amanute |
no comment, ca-i apa mica :)
|
si ce frumos statea dias ul langa poarta omului (sau poate inca mai sta )
ce frumos e sa te trezesti dimineata si sa stii sigur ca masina nu tio fura nimeni ,o poti lasa chiar descuiata :) buna treaba s-au gandit ei la o tactica ,pentru ca sa nu atraga hotii care vor urma pe parcurs |
am vazut si eu la tv treaba asta, dar nu stiam nimic de borcea!
oricum nu e nici un AMG si nu sunt decat 2 in tara, sunt vre'o 2 doar in tgv deci.... e intr'o situatie nasoala omu'...lasa ca o rezolva el |
de asta nu mai vine omu la mine dupa cartele, era client bun, si nici pe la olive garden nu lam mai vazut, inainte era prezent zi de zi, era cu a8 ham apoi cu mertu, si nush ce mai avea nea cu dogy dog srlm dar oricum nasol pt el:cry:
|
Quote:
Sau crezi ca a dat toti banii pe cl si nu mai are bani de cartele :lol: |
a inaugurat si hotelul, deci nu e problema :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce sto are pe el, cu Borcea, de fapt la agatat pe ala cu vre-o 50.000 de euro si interventiile s-au facut de la Bucuresti... :)
|
Nu fi indiferent !!!
forum.4tuning.ro/showthread.php?p=1381791#post1381791 |
hai cu pozele alea alex69, cu accidentu de la magura
|
13 Attachment(s)
Breaking News
Cam toata lumea stie ce s-a intamplat. Cine nu, vede in poze. Cel care a murit este patronul de la Andimar Acum partea interesanta !!! Martorii spun ca soferul a depasit o coloana si a incercat sa treaca printre un tir si o masina pentru a se replia. Asta a fost cu 500 de metri inainte de accident. Nu a avust suficient spatiu pentru ca scara tirului pe langa care a trecut i-a lasat o dunga serioasa pe partea stanga. (se poate vedea si in poze) A reusit sa-si revina pe traseu, a mai mers putin si a tras de volan, brusc, fara semnalizare fara nimic, si a intrat in alt tir care venea pe contrasens. Ce s-a intamplat... asteptam politia sa-si faca datoria. |
eu unul am ramas fara cuvinte, mi-a lasat un gol in stomac
eu probabil eram ala singurul care nu stia... ce sa zici, dumnezeu sa-l odihneasca, e ciudat tare... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning