![]() |
Re: --- fiat meeting --- cluj napoca ---
mno,bine ca ai ajuns cu bine :),astept pozele de la tine,io acuma m-am trezit si ma duc la scoala,fuck :D
asa vad farurile de punto in general,dapai pe ploaie..... |
eros..niste xenoane cred ca tiar rezolva problema ta cu lumina :D
asteptam pozele tale :) |
32 Attachment(s)
alt set de poze :D
enjoy :arrow: |
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca
hehe..ui si pe mine si masinutza mea pe acol :D :P
|
da' o plimbare mica nu ati facut si voi asa in formatie pe strazile clujului daca tot v-ati intalnit?
|
tura viitoare sperem sa facem,si sper sa fim mai multi,au lipsit masini importante din cluj(modificate ma refer).....care nu au putut sa ajunga la intalnire !!!
|
prin iulie daca se face meeting o sa fiu si eu prezent, scap de sesiune si imi inmatriculez Punto-ul :).
|
nu din pacate :(
sau acei 500 m de mers unu in spatele celuilalt eu zic ca nu a fost plimbare (drumul comun parcurs spre casa) dar data viitoare sigur va fi :) apropo NU AVETI CHEF DE O IESIRE LA TURDA? MAINE..LA SALIGNA(sau cum ii zice) la mina aia de sare :) sa stiu..imi spal masina azi sau maine? :))) |
io cu erros am mers aproape pana-n manastur impreuna :D
eu nu pot veni niciunde pana prin vreo 15 iulie, dupaia ma pregatesc pt. examenu la admitere... dar am pus mana pe aproape 20 mil :twisted: abea astept sa-mi iau muzica si folii :lol: si sper sa-mi ajunga si de toba :o |
Pai nu prea ca nu o fost vreme buna :( ... dupa cum bine vezi am fost in parcare la subsol ... ca ploua afara ... next time ;)
|
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !!!
ce zicetzi de o noua intalnire pe la mijlocul/sfarsitul lunii? :p sau orice data convenabila pt toata lumea? :D
|
eu o sa fiu prezent,inca 2 zile si am scapat :) doamne ajuta :D
|
doamne da sa terminam... :D
|
:))) fie cand vreti voi..eu azi cred ca imi iau un dvd player de maisna+2 sobwoofere bloupunkt de 250 rms :D si o sa ma laud cu ele :D (sper sa pot sa le iau azi :D )
ziceti data si ora...si eu voi fi acolo :) |
vine si wuf.... mi-a promis ca se semneaza dar vad ca a uitat :p
|
:)) numai sa nu vina ca data trecuta :))
|
in 13 se poate o intalnire?sa apuce sa vada si aia care intra mai rar pe aici? locatie unde vreti ca la iulius deja ii monoton , am pus aceeasi data si pe club fiat !!! ;)
cine poate sa vina sa se anunte aici..... ps : gata bacu' :D am terminat in puncte :))))) |
loc asa mai tare ar fi parcarea din spatele pietzii.... dar tre platit timpul petrecut... alta idee nush :lol:
|
eu is prezent :) orunde :D..haidati in parcare la real daca la pollus si iullius au mai fost intalniri :)) luam supermarketurile in rand :)))unde vreti numai sa postati dinainte sa stie lumea :)
|
vin si eu :D, maine imi scot alte numere rosii ca se poate :D iupiii :D
|
mno deci in 13 duminica,sus in parcare la iulius,(unde a fost expozitia), ora 14.00 creca ii bine nu? pana acuma suntem 4 : io,joker,detman si piticu
|
bun...poate mai vine o fata din mures...nu e sigur inca :)
in concluzie...pt cei care mai vor sa vina si nu stiu care e parcarea de deasupra Auchanului....dami dea un PM si le dau un nr de tel si ne int sa ajungem cu totii acolo :) doar vrem sa fim cat mai multi :) apropo..astia ce ne stim deja cat de cat..ia dati un nr de tel prin pm sa va sun cand am pana sa ma ajutati la schimbat roti :)) |
mai tatae, tu vrei sa ma servesti ca aperitiv? nu vreau sa fiu fiert acolo pe acoperis in ameaza mare, macar cel putzin la 17:00...
sper sa vina si wuf cu cicione, si posibil low...... eu ma ocup cu wuf, voi incercatzi sa-i aducetzi pe ceilaltzi 2 |
dapoi eu nui cunoisc pe nici unu :))
si euzic ca ar fi mai bine asa mai spre seara..e si mai racoare si e mai bine :)poate am timp sami spal masina :) sper sa nu a deranjeze daca nu apuc :))promit ca nui miros picioarele..asa ca puteti sta linistiti pe langa ea..inca o sa va fac si poze :)) |
mno la 19,binei ? :D
|
asa...ee ff bine..deci la 19 ramane :D
|
dap, am vb si cu wuf, a zis k vine si el sigur...
|
20 Attachment(s)
Quote:
P.S. Pozele cu avionu dedicatzie speciala lui Erros =)) poze: |
Reusita intalnire..mai puneti poze :D data viitoare sper sa fim mai multi ;)
|
76 Attachment(s)
Quote:
|
nu-i rau,faine pozele....:D
ps: 6-5 (fiat - alfa) =))) |
ar trebui sa intram la ei pe forum sa le facem ciuda ca am castigat 6-5 =))
si 1-0 detman - pegeot 206 :D |
pai, daca nu ne-a lasat sa mergem noi doi in paralel sa vorbim pana acasa. :P el a cerut-o. o zi incheiata cu succes.
|
Hii.. ... ... . AVIONU` !!!
Pacat ca nu am apucat sa ajung :( ... data viitoare . |
ff faine pozele...dar si masinile :) pacat ca masina aia neagra strica decorul :)))) glumeam...ff faine masinile..si sa le stapaniti sanatosi si fara accidente toti proprietarii :D
|
2 Attachment(s)
i was bored :woowoo::silenced:
|
urmatoarea data de intalnire va fi 26 iulie, sambata , ora 19:00 ,cine poate bine,cine nu,nu :)
|
....eu sunt acolo oricum :D ....
|
4 Attachment(s)
na sa pun si aici pozele :p
scoateti-le pe imprimanta daca vreti.... |
scoatem, la imprimanta si le punem pe geamurile din spate de la masina sa vada lumea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning