![]() |
Re: Dacia Gz power
La partea de alimentare ai omis "regulatorul de relanti" . Aia e arma secreta :lol:
|
dupa cum am afirmat, a trebuit sa fac destul de multe improvizatii pt a reusii sa ajung dpdv tehnic unele masini noi care au motoare asistate de injectie, care tin relantiul la 700 de rmp 8)
|
felicitari,laudele cred ca nu-si mai au rostul,chiar imi pare rau ca nu ti-am putut-o asculta la bucuresti,dar este timp,mi-am modificat si eu intre timp putin sistemul(radical:)) dar nu renunt la jl,bafta in continuare
|
poate ne vedem la Drobeta in acest week -end va fii dacia power day si TAU si cu mine :twisted:
|
din pacate anul asta sar putin peste emma,dar promit ca anul viitor imi termin complet masina si nu voi lipsi(as veni dar 900km numai pentru a-mi clati ochii nu-mi permit luna asta,asa e cu muzica nu mai ai bani decat de ea:))bafta si distractie placuta,asteptam poze si detalii de acolo
|
a naibii concidenta...dupa ce v-am vazut breaku , imediat dupa am si dat peste el topicul lui. Prea balea cum facea plafonul daciei :D. Keep up the good work!
|
si eu vazut,felicitari
|
a rupt topurile! FELICITARI!!!!!!!!!!!
|
catzi db a dat la drobeta?
|
http://www.protv.ro/filme/puterea-ba...le=29403#29403
Drum bun Babane, sa mergi incet :) Pe seara, poze si filmulete PS: Felicitari Bigu, 2 x Locul I, felicitari si celorlalti concurenti. |
Felicitari domnule Babane .. Dai bine pe sticla ...
Voiai sa omori reporterii? :lol: Rezultatele lui Babanu la masuratori au fost: - cu usile inchise: 141 dB - cu usile deschise: 142,3 dB |
Felicitari celor care au avut curajul sa participe
Si respect pt cei care au reusit sa iasa si in evidenta BV BABANU rupele urechile in continuare BV |
3 Attachment(s)
Poze. Babanu si TAU cu daciile lor...
|
am sieu o intrebare tu ai decat bateria normal sicondesatorul ala de 15, 20 de farazi ca nu stiu exact de cat este adica din ce ai curent suficent?????/
|
razvane daca te-ai uita pe prima pagina ai vedea ce scrie acolo
~bateriile sunt doua bucati de 90 de amperi de la Gz GZBP 12.3500~+ alternator de pe renault safrane de 125 AMP ;) |
ms mult am si eu ceva asemanator si din cat stiu imi trebuie mult curent si ma gandeam la o bateri am vazut eu pe acolo pe undeva da curent continu 2500 amperi si 2 condesatoare de 20 defarazi bucat cred ca ajunge si am si un alternator de 95 de amperi
:) ms dac nu este bine sfatuitima multumesc anticipat |
ce ai ceva asemanator? fii mai explicit?
|
un kicker solo x de 18" 5000Wrms 10000W maxim :)
|
cu ce dai in el?
|
144,1 db cu usile inchise la 36 Hz scos la Carrefour
|
Ploiesti :!:
|
Quote:
|
bv bv bv la 36 hz atatia db e chiar uimitor ;)felicitari
|
buna presiune,ai vrut tu sa dai acolo sau la 36 iti rezoneaza masina?
|
pasiunea e totul
bravo stefane8) :lol: |
nebunie de masina ... imi place la nebunie ...
ajungi sambata la buzau la expo ??? bafta |
raspund eu pt el:
nu pt ca va fi la finala EMMA |
daps din pacate :cry: dar poti sa o vezi oricand vineri sau sambata ca vin cu ea in parcul Carol, sau la Pescarus
|
sal
vineri vi pe la carol ca vreu sa mai discutam sa incep sa cumpar si eu unele chesti |
ms babane...felicitari pt rezultat dar se putea si mai bine daca va pica o melodie mai bune ....oricum a fost distratie :)) si stii tu ca hertzu coboara :))
|
Babanu'... Pot sa te felicit si eu? Asa cum stiu, cu material grafic? :evil_laug
Totusi, eu cred ca nu ai suficient curent. De aia nu iti coboara hertzu asa de jos. 8) |
sal cat a scos???
|
felicitari babane....
@razvan pasiunea e mai importanta ca decibelii pe care i-a obtinut |
sa se lase "LINISTEA" si sa vina PREMIILEEEEEEEEEEEEEEEEE:lol: :lol: :lol:
|
sal imi spuneti si mie cat a scos?????
|
hai ca am ajuns si eu la calculator,
etapa III EMMA Romania 138,3 atat cu usile inchise cat si cu usile deschise, oricum diferenta a fost destul de mica intre usi inchise si usi deschise. locul I EMMA etapa nationala locul I EVENT LOUDEST CAR masina a suferit unele modficari, la partea de curent cand voi avea timp sa organizez fotografiile voi prezenta a doua etapa a acestui sistem :!: |
felicitari nici nu ma asteptam sa nu iei locu unu toata stima BABANU
|
sal ce se aude cu difizoru nr 2 nimic nimic pastrezi tacerea?????
|
Bun bun, inteleg, 145db + deci potential mare mai ales de la o dacie. Dar vin si intreb, oare patura aceea pusa peste incinta subwooferului, la ce ajuta? Decibeli in plus?
Pentru ca totusi, daca ajuta... cred ca maine poimaine toti isi pun covoare in portbagaj. |
Poate ca patura aia nu e pusa acolo cu un scop.Poate doar ii tine de frig subwooferului:).Poate ca acopera de praf.Poate.....
De unde ai ramas tu cu impresia ca tot ce este in masina aia este in scopul decibelilor? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning