![]() |
Re: Logan Tuning by TM Concept
chiar faina pt un logan desi cred ca toate chestiile care le are puse pe ea fac mai mult decat un logan nou
|
deci ... din punctul meu de vedere Dacia tot Dacie moare ;)
|
nu suport loganurile dar recunosc asta e deosebit de toate e tare
|
E frumusel ... Culorile nu dau bine DELOC pe masina, dar kit-ul este reusit ... Nu prea imi place chestia aia din mijlocul prizei de aer, aia de jos ... Ar fi trebui sa o lase fara ... Dar, se poate trece cu vederea ...
|
sincer mie kiar imi place cum arata lognu din poze .. mai vazutsem unu tot de francezi facut cred k arata mai bine decat asta
|
Kitul este unu' bine desenat dar de stricat o strica vopseaua care pur si simplu arata ca un "papagal".
|
Din spate arata cel mai bine, fata e una aberanta, parerea mea.Ce imi place cel mai mult sint boxele din portbagaj. Daca ar fi monocroma atunci s-ar vedea linia puerila pe care o are...
|
nus eu pasionat de loganuri mai deloc dar asta e placut
|
Hmm, partea buna:
-jante mari (dovada ca merg de 19" pe logan) -frane serioase Partea naspa subiectiva: -culorile -kitul de caroserie nu are nimic interesant Partea naspa obiectiva: -nu zic nimic de performante, deci probabil ca e un 1.5 dci pe ulei de floarea soarelui... :p -romanii se plang prea mult.... :p |
a iesit super tare loganu`...mijto culorile :)
|
Loganul la exterior e reusit,la interior e misto aranjat dar 2lucruri nu prea imi plac: 1-de ce nu a pus niste stopuri cu LED si faruri angel-eyes :rolleyes2
2-culoarea...nu stiu,parca nu se asorteaza interiorul q exteriorul...si parca e putin sorcova...PAREREA MEA:idea: Respect for all:peace: :woowoo: |
Foarte frumoase scaunele :D,
si masina e frumusica , paintu e reusit zic eu ... imi place cum da eleronu, numai are portbagaju ala asa nasol :) |
Si geamurile de unde se deschid?Tot dintre scaune?=))=))=))=))=))da-va draq!
|
Arata Bine ... Dar Mi Se Pare Mie Sau Oglinzile Sunt Cele Stock ? Doar Vopsite...? Sau Poate Nu Vad Bine:shock:
|
interiorul este chiar draguts , la fel si exteriorul , frumos kit
|
Culorile alea nu au nici un dumnezeu........dak o vops intr-o singura culoare [mai speciala]....eu spun ca arata mult mai bin.........a da si i se potriveau si nijte angel eyes si stopuri lexus;)
|
in afara de scaune ... mai nimic
|
Ce masina urata!!!!!!!!:lol: :chillpill .....Nu imi place nimic la ea!!!!!Arata mult mai a rechin decat arata BMW-ul Rechin:)))))))
|
Quote:
OT:Masina pot sa spun ca e reusita...se pot face si lucruri frumoase;) Ce se putea mai bine: Faruri Angel Eyes Stopuri LED,Lexus... Vopseaua care nu imi place deloc |
La o privire aruncata in fuga, ai impresia ca este un Megane :))
|
Frumos Logan :D .
|
nu`mi plac culorile...:| poate dk era altfel vopsita mergea:?
|
e frumos loganu ... asha tunat.. :P arata f bine...
|
Eu sunt categoric ''anti Logan'' da' asta arata bn...nu ma incanta culorile neaparat..arata bn si este lipita de asfalt...daca faceau ceva klumea..trebuia sa inceapa cu interiorul..
|
frumusel loganu.... da tot mai fain e ala de la prostreet baia mare
|
masina e nasoala rau de tot ....adevaratu kit se afla sub acel paintjob care acopera bodykitul care e de k**
|
Quote:
pro street sta cel mai bine pe logan ...de ex acel logan alb de MM care face senzatie |
siguru logan pe kre kiar ash da bani
|
E frumos da sincer nu imi place paintul e prea .............
|
Pt Dacia, merge...
Dar ce e cu paint job-ul.???... Parca e la misto... |
Culoarea e de kko dao draq k putea sa o faca alb perlat cu 2 viniluri si arata mult mai bn
|
pentru cei care nu stiau...loganu asta e facut pentru reclama in america de sud...fabrcat pe comanda de dacia pentru un singur lucru...sa le arate sudamericanilor ca se pot face multe lucruri cu o masina de bani putini...asa zic cei de la renault...si voi de ce credeti ca are sigle reno peste tot...ca nu se vinde marca dacia in strainatate...si culorile...sunt pentru cariocas...mai vreti si alte explicatii pentru ele???:D
|
:rolleyes2 eu sunt unul dintre cei care nu stiu.. sau care nu stiau, acum stiu, m`ai lamurit tu.. Dar eo stiam altceva, eo stiam k Dacia se vinde in afara si inca bine in tarile lumii a 3a ( ex. fiind Siria unde Daciile taxi sunt la fel de intalnite k in Romania). Dar tu de unde ai aflat de aceasta reclama facuta de Renault sau Dacia ma rog, pentru America de Sud.. ? Baga si tu un link ceva cu reclama sau cu stirea sau stii din stiri "neoficiale" ?
|
Cu toate k nu sunt fan Logan da asta chiar imi place :D
|
masina arata bine dar parca e prea incarcata in ceea ce priveste paint+jobul .si daca tot au modificat+o oare de ce nu i+au imbunatatit si persformantele si interiorul .ar fi fost tacamul cdomplet
|
Quote:
uite aici un link...de reclama pt dacia la brazilieni vad ca nu mentioneaza...au asa stiam ...what ever... http://www.**************/stiri/logan...ilia-5460.html |
frumoasa masina....sunt curios ce culoare scrie pe talon:)
la exterior ii pote ajunge dar in interior nu se prea vede ceva modificari oricum este ff frumoasa masina |
super mijto..cre'k e cel mai mijto logan pe care lam vazut pana acum:D
|
e dragut tare .reusit´.nota 10
|
Nush ce sa zic.. ,da este oarecum dragut.. decat stock... ,dar cand ma gandesc ca este un logan .. nu ma inspira prea mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning