Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

polifem 17-02-04 19:32

Quote:

Originally Posted by \"mpa\"
The simple ideea is that if you consider Insomnia Racing as a club or grup that is ok and I can live with that but if you try to say that insomnia should Organize Legals in Romania that is just bull!!!
I have no problems with you showing off with your fancy cars and clothes and I belive we can just settle this on the tracks!!!
Stop any coments over anyone from NSL or any other member from this forum cause nobody likes it!!!
Legals are open 4 every one who has a car and the need :lol: 4speed
But dont try to make Legals an Insomnia Event cause that isnt acceptable!!
So please write on your banners and posters : INSOMNIA RACING CLUB
PARTICIPANTS ONLY or something like that!!
No offense & No problem!!!
__________________________________________________ _______

Maybe some day we could ride on the same road while hiting the gas: pedal to the metal!!!

I am not connected in any way to NSL but I felt I had to say something!!!

Intrebare ... cand ai scris post'ul asta erai HIGH ?????
Pe ce criterii scrii tu post'urile ... ???
nu inteleg ... serios ... unde ai vazut ca noi am atacat vre'un membru NSL ??? ...
Cine a zis ca noi vrem sa organizam LEGAL RACING ... niciodata nu s'a pus problema intre noi Insomnia Racing Club members de asha ceva ... noi de fiecare data ne'am vazut de treburile noastre ... ne'am intalnit intre noi ... just for chillin' and cruisin' ...
...

Sunt inka nedumerit de unde pana unde s'a ajuns la concluzia ca noi vrem sa RIVALIZAM cu NSL ??? ... Ok ... poate la LEGALELE ORGANIZATE DE CLUBUL SPORTIV LEGAL RACING ... acolo am putea rivaliza cu voi ... dar in alte circumstantze ... nu cred ... NSL are o vechime shi de la bun inceput am respectat chestia astta ... nu am facut niciodata remarci aiurea la adresa vre'unui membru NSL ... nu pt. ca nu am putea ... ci din RESPECT ... mpa ... daca shtii ce este !!!!
Tu nu aveai dreptul sa ne insulti prin postul tau!!! sincer ...

So please write on your banners and posters : INSOMNIA RACING CLUB
PARTICIPANTS ONLY or something like that!!

De unde pana unde venim noi cu Bannere??? ... de unde ti'a venit ideea asta ??? ... Probabil ... o sa ceri ca pe stikerele noastre de pe mashini sa scriem ca mpa e cel mai tare ??? sau ce ... ca nu inteleg ...

A fost o ofensa destyul de mare mpa ... mai ales ... ca ai fost \"out of line\" ... in toata chestia asta ... :( :( :( :(

filimon 17-02-04 19:41

hi

so there are no further misunderstandings. INSOMNIA wants to help out BY PROMOTING LR. thats it thanks for you time.

pimp_lex 17-02-04 20:12

Ma intreb ce o sa iasa cand se vor crea mai multe cluburi/teamuri/crew-uri etc .......adica daca atunci cand sunt 2 mari si late, incep certuri copilaresti de genul asta ce-o sa fie cand sunt 5, 10....20 de cluburi ?

catalin rs4 17-02-04 20:55

map nu stiu de ce te bagi tu inseama asa aiurea...ceai vrut sa dovedesti ca sti sa scri in engleza??? :twisted: pur si simplu ..numi place cand postezi doar asa aiurea ca sa te afli in seama ...sincer numiamintesc cand ai postat ultima oara ceva calumea...vezi si tu ca nui loc dar te bagi in seama .. :twisted:vezi si tu pe viitor intai citeste ...inainte de a posta...deci pur si simplu ..nu vad nici un sens esti vreun membru NSL .sau?? daca baieti au ceva de zis intre ei ..stai linistit ca or sa raspunda ei..eu nu ma bag pur si simplu pt ca stiu ca nui treaba mea ..de ce?doar ca sa ma bag asa aiurea in seama ..nam nevoie..sunt sigur ca problema se ve rezolva..in curand intre NSL si insomnia racing.. :? peace la toata lumea..uite ca am invatat si eu ceva sa scriu pe engleza.. :wink: de acuma incolo voi posta doar in limba engleza.. :)

Turbo110 17-02-04 21:13

\"D

Wena ghena sena mena fena drena sena ! Na ca m-am murdarit si eu un pic pe la guritza de engleza !
Nu au dece sa se certe INSOMNIA CU NSL pt ca INSOMNIA nu se ocupa cu organizarea de curse \"cred\" din cat ii cunosc eu pe baietzi !
Ei sunt doar niste prieteni care au frut sa isi fac unu club al lor ! Asa cum au \"X\" team din Cta !

catalin rs4 17-02-04 21:33

poi cam asa vad si eu treaba dar nu cred ca sa luat florica nsl asa degeaba de ei..adica insomnia ..racing eu nu ma bag ..dar nui frumos ... zic eu sa ne certam intre noi...ca toti avem acelasi hobby si ar fi fain daca neam intelege cat de cat cu toti.. :) :?

zetemte 17-02-04 22:55

Quote:

Wena ghena sena mena fena drena sena ! Na ca m-am murdarit si eu un pic pe la guritza de engleza !
Nu au dece sa se certe INSOMNIA CU NSL pt ca INSOMNIA nu se ocupa cu organizarea de curse \"cred\" din cat ii cunosc eu pe baietzi !
Ei sunt doar niste prieteni care au frut sa isi fac unu club al lor ! Asa cum au \"X\" team din Cta !
Exact ...

polifem 18-02-04 00:28

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Ma intreb ce o sa iasa cand se vor crea mai multe cluburi/teamuri/crew-uri etc .......adica daca atunci cand sunt 2 mari si late, incep certuri copilaresti de genul asta ce-o sa fie cand sunt 5, 10....20 de cluburi ?

... 10x pimp lex ... dar noi nici macar nu ne putem compara cu NSL ... dupa parerea mea ei sunt taticii ... pentru ca sunt de ani de zile ... shi de aceea am un profund respect pentru toti din NSL ... sincer ... totul a plecat de la o confuzie ... shi de la nishte nervi ... sper ca spiritele s'au calmat deoarece ... noi nu vrem decat sa HAVE FUN ... shi sa sustinem LEGALELE ... nu altceva ... !!!

polifem 18-02-04 00:29

Re: \"D

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"

Finally ... 10X ... Turbo ...

10x Catalin ... RS4 ...

mpa 18-02-04 06:42

Mah daca am zis ceva gresit atunci astept dar sunt sih\\gur ca nu a fost vorba de asa ceva daca am facut ceva a fost sa traduc si sa trimit pe pm catre Insomnia mesajele in Romana pe care nu le intelegeau!!!

INTREBARE LA CE ORA E SAMBATA???????

Gabi_323i 18-02-04 07:11

ma rog eu propun sa incheieim discutia asta ca nu are sens
mpa:tu ai mai fost vrodata inviata ta la lr? hmm cu dreacu nu stii la ce ora e? pey pe la 11 sa fi acolo si cred ca pe 12 inecepe ... depinde de cum va fi vremea
eu ziceam ca o sa vin cu un prieten cu un terano dar el a cazut ieri cu bicicleta si sia rupt mana :cry: sar putea sa vina totusi nu stiu ... sa vad
oricum de venit vin si pe jos :D pana acolo dar nu se pune problema asta :wink:

Anonymous 18-02-04 07:51

LEGAL RACING

11:00

mpa 18-02-04 08:54

Multumesc mult si ne vedem acolo!!!

swordfish 18-02-04 10:42

sal

primul mesaj de multa vreme.... :roll:
dar cum incepe LR apar si eu....sper sa fie multe masini participante si sa tina vremea cu noi :D ...ne vedem acolo.

B12ZMD 18-02-04 11:10

DA! si eu o sa vin..

sper sa tina vremea cu noi si AMBREAJUL MEU CU MINE !!!

mpa 18-02-04 11:11

Ala ce mai are sau numai ambreiajul mai e intreg!!!! :lol:

Hondarul 18-02-04 11:18

Or s fie multe masini, nu numai din Bucuresti. Insa nu stiu cate se vor incumeta sa participe...
Sper cat mai multe.

mpa 18-02-04 11:19

Hondaru tu participi????

Hondarul 18-02-04 11:23

Nu stiu, inca ma mai gandesc. N-am mai participat niciodata la indemanare. Sa vad...

b99sha 18-02-04 11:55

Quote:

Originally Posted by \"jaffar\"
also exista deja schita traseului ?
alte date (ora, taxe, reguli) ?
multumesc

ora 11.oo - Prisma
taxa - anul trecut a fost 15o.ooolei
reguli - la fata locului
traseul se invata inainte de cursa - se face recunoastere din masina si pe jos

mpa 18-02-04 11:57

SHA vezi ca vin cu tine???

b99sha 20-02-04 05:54

Tocmai mi-a spus o \"pasarica\" cum ca din sezonul acesta premiile devin un pic mai...cum sa zic eu...folositoare, atractive :wink:
Un motiv in plus ca sa participati cat mai multi :wink:

mpa 20-02-04 06:29

Si unde statea \"pasarica\"????

jaffar 20-02-04 08:56

bai, sper sa nu va razginditi brusc avind in vedere ca ningeeeeeee !!! :lol:

bogdan 20-02-04 09:09

nu exista! poate sa ninga pana maine,diseara sar putea sa nergem in parc daca o tine asa

Anonymous 20-02-04 09:25

Daca ninge se mai tine cursa?
Adica ceva de genul: \"ba, daca ea nu vrea io ma mai duc?\" :?:

bogdan 20-02-04 10:01

eu stiu ca se mai tine acum depinde de organizatori

jaffar 20-02-04 10:40

eu gasesc ca ar fi mult mai interesant (ca si spectacol) si mult mai challenging (ca si indeminare). pericol nu cred ca exista, avind in vedere ca terenul e plan si spectatorii vor sta (ar trebui... hihi) la oarecare distanta de circuit... si nu va fi decit o masina la un moment dat.

intrebare: de ce sint muuuuuuulte etape de \"liniutze\", si foarte putine de indeminare ?

SpyDer_ThE 20-02-04 12:45

Se mai face ceva maine la prisma avand in vedere ca e zapada si ninge ?? Oricum eu zic ca ar fi super tare un concurs de drifting cu impresie artistica , toate alea ...
Care vine diseara in H ?????

ZoliaT 20-02-04 12:53

Cursa de pe 21 februarie 2004 de la PRISMA se va tine indiferent de conditiile meteo.

jaffar 20-02-04 12:54

ce drifting... ca nu e loc acolo si s-a rupt si asfaltul :(

auto-x pe zapada e cel mai frumos lucru posibil miine... aia da indeminare. de ce fuge toata lumea... ?

Anonymous 20-02-04 14:05

NINGEEE yeesssss .. o sa fie super maine.. sper sa nu ma lase cablul de la frana de mana. :) lasa.. ca am facut asa zise drifturi si doar cu frana normala ( nu prea poti face drift cu o masina cu tractiunea pe fata ) Ahh.. toata distractia din Ilioara pe zapada va da roade maine :) sper. Ar fi klumea k in afara concursului sa fie si ceva la care sa se noteze impresia artistica. De exemplu cat mai multe derapaje ( si cat mai largi ) fara sa ti se opreasca mashina. Sper sa nu se dea startul tot din pasajul ala pt ca din cate tin minte eu e in rampa .. si pe zapada asta nu sunt sigur dc toate mashinile o sa reuseasca sa urce.. ma rog.. poate mi s-a parut mie. poate e mai lina urcarea decat imi amintesc eu.

zetemte 20-02-04 14:12

Daca nigne, va fii mai greu, dar eu cred, ca si mai bine :)

4x4 va avea un advantage :)

Gabi_323i 20-02-04 14:17

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ce nasooooooolllllllllllllll e afara
alaltaieri eram pe chat si GSi zice \"ar fi tare sa ninga sambata sa vezi show\" :( si chiar ningeeeeeeeeeeeeee :evil: :evil:

Anonymous 20-02-04 14:22

Eu sfatuiesc organizatorii sa faca niste reguli pt cursa de maine.. un exemplu ar fi.. sa schimbe un pic categoriile.. adica subaru ala dupa ce ca are motor super tare mai e si 4x4. nu pote concura la aceeasi categorie cu unul cu motorizare identica dar tractiune pe spate. Sau alta chestie ar fi sa se interzica folosirea lantzurilor pt ca unii nu au si nu vor sa isi cumpere. Daca e etapa de indemanare sa ii vedem fara lantzuri. Daca nu va tzine veniti la viteza .. nu aveti ce cauta la etapa de indemanare daca strambati din nas cand vedeti zapada. Presupun ca asta era si scopul etapei de indemanare pusa pe 21 februarie.

zetemte 20-02-04 14:23

Pentru maine (www.apropo.ro)

BUCURESTI

Min. -8°C
Max. -3°C

si http://www.apropo.ro/content/artimgs...092_25_25_.gif

Deci poate sa fie soare ...

Anonymous 20-02-04 14:27

Daca ninge pana maine dimineatza poate sa fie soare ca nu se topeste zapada.. mai ales daca maxima e de -3 grade

AcidMan 20-02-04 14:33

Drifting?
ya right...
nu vedeti ca sunt 10-15 masini la indemanare si 100 la liniuta?

Anonymous 20-02-04 15:09

La ce ora ?

La ce ora e ca iar am uitat ? :lol: :lol: :lol:
merci anticipat !!!

AcidMan 20-02-04 15:10

la 11

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning