![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Quote:
a da chiar.. peugeot 206 sedan & fabia sedan :) |
vedeti ca aici se vorbeste despre masini proaste.. despre masini urate mai este un topic.. o masina nu este neaparat proasta daca este urata!
|
cred ca nu exista masina mai proasta decit asta...
https://www.youtube.com/watch?v=5kQGAK550LE |
Quote:
|
Doamne fereste!Asta chiar e o caruta de masina.Cred ca si cu bicicleta esti mult mai in siguranta deca da peste tine o masina cu 50km/h
|
ce va mirati asa.....cielo arata la fel dupa crashtest
|
hai ca imi adu si io parerea ..... MATIZ.(am mers 1 data q unu :confused: :censored: o carutza e limuzina in comparatzie q cutiutza )
mai am dar momentan nu imi trece nik prin cap(mie somn) revin q altele ;):lol: |
Cielo e ''masina '' pe langa logan..CLAR.. ca shi tzinuta d drum,interior,rezistenta in timp,piese ieftine(bucsaraie)...nu se compara dar are consumul maricel ce-i drept..cu o instalatzie gpl se rez. avand in vedere ca portbagajul permite..popsibil k fiind totusi jap. sa piarda in fatza Loganului la crash test..
|
aaaa....era s uit .....golanelu nostru .....masina de suflet a romanului kum puteam s o uit.......? fara sa se supere vreun posesor de logan p mn :
logan:dacia 1310 modernizata peste 10 anii o sa vedetzi loganul q aceleashi forme( ku shoferi satui de tot umblat la ea) blestemand faimoasa firma ''AICAD''--nu vreau sa fac reklama---shi schimband cureaua principala q dresul kumparat pt nevastasa q okazia craciunului(cum spune traditzia) ka sa ajunga akasa (istoria serepeta ''my friends'') sau q mecanici ''descurcaretzi'' ''rectifikand'' planetarele q rumegush(pt necunoscatori: pamant din lemn de culoare galbena =)):P) peace scuzati scrisul........nu prea folosex virgulitze;va datzi seama ;):lol: |
deci nu mai are rost sa vb despre Daewoo Damas.........:)))))))))) masina mai proasta si mai urata k aia nu cred k exista =)))))))
|
Quote:
esti penal dupa ce ca postezi aiurea si numai aberatii dupa ce ai visat u azi noapte ne mai strici si cheful de a citii cu tiganeala aia cu k sau q si mai stiu eu ce alte prescurtari folosesti invata sa scrii ca omu sa stim si noi ce vrei sa zici si nu mai abera sau face u pe a tot cunoscatorul da??? multumesc de intelegere |
mersi nenea; nu mai folosesc prescurtari'stiu ca va deranjat(mam uitat semnatura) e bine asa?......am mai zis LOGANUL ESTE VARIANTA MODERNA A DACIEI 1310(dovedit prin faceliftul de anul trecut ) nu vreau sa deranjez pe nimeni cu ramarca mea dar asa este! ! ! fara suparare......am facut scoala de soferi pe logan.....nu contest'masina este destul de bine legata(cum erau si primele dacii din pacate:oops: )dar o sa ramana acelasi model pana se plictisesc romanii............garantez:rolleyes2 .......
peace |
faptul ca o sa ramana fff mult timp este problema celor de la renault sau de la dacia
pb noastra e ca mie unu nu mi se pare a fi ceea mai proasta masina si ca exista alte modele mult mai proaste atata tot |
206 sedan e bleahhh e ce mai urata masina si cele mai proaste masini sunt chinezariile ..
|
O fi el urat.Dar aici nu e vorba doar de estetic.Cu performantele cum sta ?Raport calitate/pret?
|
Quote:
|
Cu ce era avansat, fie si in 1969 cand a aparut, un vehicul greoi, submotorizat, cu punte rigida spate, motor OHV cu supape in linie etc?... ;)
~Nautilus |
Quote:
dar pt romania batrana dacie a fost destul de buna(reparatziile la coltz de strada fac parte din traditziile romanului:P:P) alte intrebari?:-?:-? edit... nu cred ca era submotorizata...si azi mai sunt masini cu 40-50 ponei stoc...din pacate |
Da frate.Sunt motorizari de 40-50 cai dar sunt puse pe caroserii usoare.
|
sh caroseria de dacie cat dreq are?...ca deja o dam in offtopik.......:???:
din cate stiu dacie are sub 1tona(nu stiu exact) zimi u masinile astea noi de care zici u ce greutate au? O DAM DEJA IN OFFTOPIK .......se vorbeste despre ''Top cele mai proaste masini''....nu despre datele tehnice dacia 1310............grow up |
Pai sincer nu stiu (in jur de 800-900).Si masinile de care zic eu usoare de 50 cai sun de 600kg(tico).Matizu nu cred ca are mai mult de 800kg.
|
Quote:
|
Uite ceva interesant despre Dacii si de ce au ales Renault 8 si 12 ca modele:
Pentru a reduce timpul īntre proiectare şi lansarea īn producţiei de serie a unui autoturism, autorităţile romāne au considerat necesară producerea unui autoturism sub licenţă obţinută de la un producător străin. Se dorea o licenţă pentru un autoturism din clasa medie cu o capacitate cilindrică cuprinsă īntre 1,000 şi 1,300 cmc şi să se producă īntre 40,000 şi 50,000 automobile/an. La licitaţie au participat Renault, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo şi Austin. De asemenea, s-au testat următoarele modele: Renault 10, Peugeot 204, Fiat 1100D, Alfa Romeo 1300, Austin Mini Morris. Insă după vizita istorică a Preşedintelui francez Charles de Gaulle īn Romānia din 1966, s-a luat decizia la nivel de partid, ca īn uzina Dacia să producă autoturisme sub licenţă Renault. Din cauza unor motive tehnice şi economice, oferta companiei Renault pentru modelul Renault 12 a fost retrasă. Modelul era īn faza de teste, iar producţia trebuia să īnceapă īn Franţa, īn a doua jumătate a anului 1969. Dar contractul a fost semnat īn Septembrie 1966. Renault a permis parţii romāne să īnceapă asamblarea mai devreme a unui model intermediar pānă cānd Renault 12 să fie pregătit pentru producţie. La īnceput a fost ales modelul Renault 16, dar īn cele din urmă s-a optat pentru asamblarea modelului Renault 8. http://ro.wikipedia.org/wiki/Dacia_(automobil) Ramane sa ne intrebam cum ar fi aratat peisajul automobilistic de la noi daca "masina poporului" ar fi fost o Alfa Romeo 1300 Giulia... motor DOHC din aliaj usor, camere de ardere emisferice, arbore cotit forjat, tractiune spate... ai draq comunisti zgarciti si pupincuristi :p ~Nautilus |
ms nautilus, f bune informatziile ......respect;in sfarsit cineva cu date concrete ;););)
|
Quote:
|
atzi uitat si de fiat multipla ala vechi si albea....:)))))) cele mai urate masini din lome masini phenomen:)))
|
dupa mine cele mai slabe calitativ masini ar fii cam asa:
skoda fabia 1,4 16v vw polo combi 1,9 tdi citroen xsara picasoo 2,0hdi daewoo nubira ( apropo astea sun cele mai slabe din cate am detinut personal eu) iar la uratenie de departe castiga loganul , aveo, damas, |
...matiz, chevrolet spark care e de fapt tot matiz...cu alta palarie
|
de logan pot spune si de bine si de ...mai putin bine:twisted:
am condus 1,4 si 1,6 noi se misca binisor fata de vechea dacie dar au si minusuri. nu vreau sa le enumar, probabil voi repeta ce au mai scris si altii... presupun ca si tu ai logan si in sinea ta te simti atins in orgoliu ca posesor al masinii nationale atunci cand altii aduc critici sau fac comentarii nefavorabile. nici o masina nu este perfecta. asa cum orice masina se situeaza deasupra alteia multe sunt si peste respectiva. cand facem aprecieri de fiecare data ne raportam la un reper sau un standard. de exemplu, care este cea mai proasta masina comercializata in romania?:D ghici ciuperca ce-i!:twisted: |
ma simt atins in orgoliu cand vad ca loganul este comparat cu nu stiu ce masina
loganul este o masina facuta pentru saraci si familii numeroase si sarace e logic ca anumite lucruri sa lipseasca sau sa scartaie probabil in momentul cand vor bine voii cei de la renault sa scoata un model mai "jmecher" se va schimba situatia diferenta dintre noi e ca u ai condus-o 2-3 km sa zicem in timp ce eu o conduc zilnic uneori si sute de km si iti zic ca posesor de logan ca ceea ce eu am dorit de la aceasta masina am primit stiu ca nu e lux sau mai stiu eu ce dar eu stiu un singur lucru ca e masina noua si asta sa zicem e o fitza de-a mea sa am numai lucruri noi nu sh |
uite, vezi ca poti fi si obiectiv?
acum iti dau dreptate! |
Quote:
|
omul are perfekta dreptate...dar eu zik k loganul este o maisna ft buna pt romania si gropile din ea.....
|
imi pare rau dak am komntat aiurea...dar la fiatul albea se mai putea lucra...la design ma refer....dar fiatul multipla ala vechi...e chiar urat...:|
|
ah..multipla..dar noi vb despre masini proaste..frumusetzea este nerelevanta:D..loool
|
Nu tratam aici masinile urite sau frumoase.
O masina proasta inseamna una la care ramai cu platicele in mina,care scartaie ca o caruta desi este aproape noua,una care are vesnice probleme de motor sau electrice. |
care cad plasticele ...vrei sa auzi una tare...am fost nevoit sa plek ku papuku la buk sa iau niste lastre de travertin de 2 m jumate....k nu aveam duba akasa....si spre bukuresti mi`a pikat scrumiera mi`a pikat oglina retrovizoare...oglinda dreapta...am dat drumu la aerisirile din inauntru zicieai k am dat drumu la lilieci....m`am jurat k nu mai merg in viatza mea cu papuk:))))))))
|
1.Logan pe primul loc
-tabla vai de ea ,nu cred ca o sa tina mai mult de 2-3 ani fara pete de rugina din moment ce sunt persoane care au de acum probleme. -costuri de intretinere tipic Renault,astia mai au putin si se cred BMW. -design facut de un inginer intr-o criza de epilepsie De motorizari nu zic nimic,inca nu a trecut destul timp sa vedem cat de fiabile sunt. 2.Matiz -consum mult prea mare pentru motorul ala si la cat de mica e -apar multe probleme mai mici sau mai mari la cutie, articulatii etc... |
cu matizul sunt de acord 100%!!!!!
am mers si eu o data cu unu' din asta pe kiseleff de am zis ca sunt cu barca pe mare! si nici nu aveam viteza! |
am shi eu logan 1.4 shi am mers pe autostrada shi cu 165 shi e destul de stabila....cu 140 potzi sa mergi cu viteza de croaziera, eu sunt multzumit de ea :D:D shi la bani ashtia nu ai ce masina noua sa itzi ei
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning