![]() |
Re: Relatii la Distanta ?!
Sentimente = Barfing Sound !!!
|
Relatia la distanta merge si nu merge sa va spun am fost cu cinevar la distanta timp de 4 ani si acum vrb cu ea dar intr-o alta maniera pentru ce mi-a facut nu merita bagata in seama de ce spun merge sormea vitrega a cunoscut un tip pe mirk si din vorba in vorba tipul era din romania dar traia in Italia de cativa ani si va dati seama caci vrb pe net dar de vazut nu putea ca ea este din Rep. Moldova dupa faza cu netu au inceput a 2 a faza scrisorile si au facut ce au facut ca sa inchei acuma sunt impreuna la casa lor si fericiti cu un copil! si nu merge ca eu am patit multe in acesti 4 ani cat am stat cu ea eu fiind de la 250 de km distantza fata de ea!
|
puii mei... asta tine si de fiecare in parte, pt ca o relatie paralela poate sa aiba si cu tine de mana, sa stii...
|
Nu vad cum poate sa mearga o relatie la distanta , am incercat, nu merge, cel putin ptr mine ..
|
Quote:
faza e ca trebuie sa se implice aman2 in rel..nu sa traga numai unu de ea ...si cred ca merge dac isi doresc cu adevarat ceva serios ;) |
eu zic k nu rezista....eu una nu as incepe o relatia cu cineva de departe....si nici dupa ceva timp nu as fi putea sa stau la distanta de pers iubita...deci parerea mea este k nu !!!!!!!! si stiu peste 100 de kzuri cu distantele si alea alea....kre nu au rezistat !!!!!!!! so....mai bine langa u decat departe :D:D:D:D
|
N-as putea spune nici da,nici nu.De aceea am ales depinde de ei:-) Am trecut si eu prin asa ceva si va vine sau nu sa credeti am asteptat un an sa se intoarca persoana respectiva,era plecata din tara,insa intr-un anumit moment mi-am dat seama ca defapt astept un lucru care nu-mi ofera nici o siguranta..nu asteptam sa se intoarca pe data de x..nu stiam daca se intoarce in curand sau deloc...si am hotarat sa las totul balta.
Poate daca e vorba de cateva luni si intr-adevar exista iubire se poate ca relatia sa supravietuiasca,dar altfel .... |
Nu tin. Punct.
Chiar daca se casatoresc nu tin relatiile de genul. |
Quote:
Relatia asta la distanta depinde de foarte multe lucruri...:-) |
Quote:
|
"O relatie distantiala cere sacrifici cu sau fara un copil la mijloc, ca doar nu faci doar de dragul copilului ci de dragul si buna desfasurare a unei relatii."
Sunt de acord cu tine,asa ar trebui sa fie dar nu e mereu cum vrem si sunt relatii care nu se destrama din cauza copilului-cunosc cazuri-:rolleyes2 Oricum parerile sunt impartite si fiecare vede situatia asta in felul sau:-) |
daca dragoste nu e atunci hai sa o facem pe bani ... nu tine ... indiferent de cei 2
|
Quote:
|
nush..am mai citit niste pareri de pe topic , si nu m`ati convins :)
spun ca pana la un anumit punct, depinde de ei ..nu poti trai toata viata la distanta de persoana iubita ..dar ..1-2 ani eu zic ca se poate ..parerea mea..chiar dac implica multe sacrificii ..dac pers respectiva, crezi ca le merita..si ti le mai si intoarce..atunci toate bune si frumoase :) pana nu ai o rel la distanta..nu`ti dai seama cat de bine e sa ai pers draga la cateva zeci de minute de tine ... |
am ales si eu depinde de ei,ca de 1 an si 2 luni am o relatie la distanta si pana acum a fost super :),parerea mea ca atat timp cat exista incredere in pers respectiva nu vad ce ar putea sa mearga rau ;).
|
Ganditi-va ca amandoi au necesitati ...
Iar sexul joaca un rol destul de important in o relatie, so ... ganditi-va. Am cateva prietene care au prietenii / sotii plecati prin delegatii, pe traseu cu tiruri, etc. si cauta parteneri de sex, pentru a-si satisface aceste nevoi fiziologice. Cum se numeste acest lucru ? Nu se numeste infidelitate ? |
Quote:
cat despre cea de-a 2-a parte, nu, nu infidelitate se numeste, ci nevoie, necesitate sa-i spunem... |
referitor la rel la distantza-sint mult prea multe variabile implicate in toata ecuatia asta,nimik care sa fie constant,stai de fapt singurul lucru care e constant la inceput e nevoia unuia sau amindorura de a fi unul i prezenta celuilalt,dar si asta paleste cu timpul,dispare pasiune,dispare scinteia si ramine in cel mai bun caz o urma de respect ,rutina,obisnuitza,tipare etc
iar faza cu necesitatile iarasi e discutabila-cunosc cel putin 3 cazuri in care chiar partenerele de cuplu sint fidelutze si cind ajung acasa ei rup norma. depinde de om,de caracter , de constructie psihica, de educatie etc cum se comporta in lipsa mai indelungata a partenerului. am trecut prin relatii la distantza si sincer invariabil eu sau ea puneam punct ,mai mult sau mai putin civilizat.............. mingea e in terenul vostru acu. sper sa nu fi aberat prea tare |
Quote:
Eu asa concep. Cum ar fi sa afle iubita ta ca ai facut sex cu alta persoana cand ea era la 30.000 de km de tine ? Pai ce o sa fie in inima ei ? |
Da..Mustang..aici ai dreptate, cu sexu' avand un rol important intr'o relatie ..da cunosc persoane [cupluri] care sunt de 6 luni impreuna si nu si'au pus'o [pe romaneste] ..pt ca nu cred ca e momentul ..sii ..in priv rel la distanta si sexu' ...cand se vad ..eu cred ca are loc ...procesul numit secs ...ca doar nu o sa se uite unu la altu si o sa se'ntrebe ce au mai facut sapt trecuta ? ...
rel la distanta + secsu' = un secs asteptat si mult savurat si trait intens [parerea mea] |
"rel la distanta + secsu' = un secs asteptat si mult savurat si trait intens [parerea mea]"
F de acord cu VaLeX;) :D |
Ochii care nu se vad, se uita... buna vorba
din experiente proprii nu tin relatiile la distanta...insa le dau o sansa acelor relatii care trec peste un prag unic de departare cu durata de maxim cateva luni... sti ca stai si astepti, dar te indepartezi, nu va mai fi ca inainte...cat despre relatii permanent departate... o saptamana e relatie, un an e imaginatie... nu functioneaza, indiferent daca e un mariaj sau nu, indiferent daca sunt copii la mijloc sau nu... ma repet pt a accentua: parerea mea ca se poate trece peste cateva luni, ce oricum e greu... din relatiile mele la distanta (plecata din tara, respectiv in tara dar alt oras) nu a mers nici una, cu toata bunavointa si cele mai respectabile ganduri, asadar nu cred in reusita unor relatii la distanta(ce de fapt inseamna sa ai o relatie timp de cateva saptamani pe an) celor ce ma contrazic, le cer exemple...si le doresc multa bafta in realizarea lor |
Majoritatea sustin ideea ta Korne,pentru ca sansele de 'supravietuire' sunt minime insa nu inexistente dupa parerea mea:-)
Sunt total de acord cu fraza asta"cat despre relatii permanent departate... o saptamana e relatie, un an e imaginatie..." asta am trait-o pe pielea mea si asa e:lol: A mai zis cineva de curand ca o astfel de relatie ne face sa realizam cat de importanta e relatia pe care ne putem baza oricand..;) |
nu e atat de mult vorba in a te putea baza(daca am inteles bine la ce te referi), dar eu dupa imaginatia mea ma gandesc ca daca ai o relatie, atunci cauti apropierea... caldura unui suflet...de care toti avem nevoie... si e caldura si fizica(nu sex, dar sa fie langa tine)... daca nu cu iubita/iubitul atunci cu cine ai vrea sa te distrezi? cu prietenele/ii?? atunci lasa relatiile deoparte, pt ca nu sti ce inseamna....si sunt multe lucruri marunte care formeaza baza unei relatii solide, fie ca ma atinge(care sunt dependent de atingeri) fie ca imi vorbeste frumos, sau ca imi sterge ketchupul tocmai varsat pe tricoul meu...inseamna o gramada, o relatie fara aceste lucruri marunte? nu o percep...
|
Baza=a avea un umar pe care sa plangi si care sa-ti fe mereu aproape atat ca prieten dar mai ales ca iubit+multe altele pe care le-ai specificat si tu iar lista continua...:-)
|
ai scris "tu" cu rosu, ai grija ca ma bagi la banuieli:D:D
si inca o chestie... daca ai o relatie fericita... e cam mica posibilitatea ca plangi... |
Poate sa reziste,dar daca incepe sa se clatine sigur pica...relatia mea a inceput sa se clatine din pacate...
|
Mai cunosc, de fapt cunosteam* persoane care stau impreuna, au si copil ..dar nevasta se **** (sa fiu educat, are raporturi sexuale cu un mos), pentru placerea asta :lol: mosu o tine la el in casa (adica plateste chiria cu sex) plus i-a gasit alt loc de munca suplimentar* si barbatul care sta in Romania cu copilul accepta chestia! Ea imi spunea mie ca barbatisu` nu stie! In schimb intr-o zi eram la ei acasa in Romania cand venise si ea in acasa, barbatisu` a vrut sa-mi zica chiar chestia asta si ea nu l-a lasat sa vorbeasca! Deci depinde si de ce raport au ei!
|
nu te supara frate, dar aia e relatie?? eu mor de ciuda cand vad femei implicate in relatie ca le sta capul la mine, dar sa stiu ca nevasta mea, cu care am si un copil, se arde cu un mosh atat cat stau eu cu copilul acasa...ceea ce ai spus tu imi confirma mie ideea...ca NU merge o relatie la distanta, presupun ca imi dai dreptate ca nu merge nici aceea
|
Exact..ajungi la un punct in care banii conditioneaza "relatia"! Oricum, am terminat de mult prietenia cu ei, mai ales ca el e un bou incaltat si nesimitit!
Eu cel putin nu credin relatii la distanta! Daca iubesti pe cineva trebuie sa stai cu acel cineva, nu unu in America si altu` in China! Daca iubesti dormi si pe strada cu alesul/aleasa, dar sti ca e langa tine! Ai plin drept sa te duci departe de casa la munca doar daca ai un copil caruia vrei sa-i dai un viitor, sau daca nu ai pe nimeni si vrei sa mergi inainte cu cariera! Se stie, daca vrei sa ai o cariera reusita, dragostea trebuie lasata pe planul 2! Dupa ce esti stabil si ai baza in tine si viitorul tau poti sa spui "Da, acum sunt gata pentru o relatie serioasa"! Asta e parerea mea! |
e o gandire foarte matura, dar trebuie sa te gandesti ca poate nu ai chef de prostii la 20 de ani... ori nu iti sta in caracter, ori ti-ai trait prostiile indeajuns iar acum vrei ceva stabil... o relatie serioasa nu tine doar de faptul de a avea inelarul ocupat sau de a locui impreuna cu acea persoana... sincer, tu cum te-ai simti sa te trezesti zi de zi langa o persoana pe care nu o mai iubesti??
|
Normal ca daca mergi pe strada carierei nu stai singur ca un caine :lol: ..dar vreau sa zic ca nu poti sa te dedici complet acelei persoane, chiar daca o iubesti, ori cariera ori dragostea. Pana termini cu cariera e mai mult lafaiala,"exeprimentezi" apoi cu timpu` si cu varsta te retragi.Tocmai de asta pentru mine daca iubesti o persoana trebuie sa ai si timp ca sa-i dedici, mai ales daca apoi vin si copii, mai bine te sacrifici cativa ani dar apoi iti poti petrece cat timp vrei cu aleasa/alesul si copiii/copilul.
|
Se poate si cariera, si relatie.
Altfel nu o sa ai ce sa ii dai copilului de mancare. ;) |
Da, inteleg ce vrei sa zici dar eu ma refer pentru inceput, adica sa te obisnuiesti un pic, sa dai un inceput la noua viata, normal ca, cariera nu se termina, lucrezi si cand ai nevasta si copil, dar de exemplu te duci la o faculatate in Franta, stai cat stai, apoi te intorci acasa, te bezmeticesti un pic si apoi poti sa incepi noua viata.La asta ma refer, nu la munca care o ai pentru cea mai mare durata a vietii ;)
|
oricum, topicul se refera la relatii la distanta... iar acelea, am cazut de comun acord ca nu merg...cel putin asa spun eu ca de comun acord, sa imi impun parerea:lol:
|
Sincer cred ca doar persoanele care au trecut prin asa ceva pot spune exact daca da se poate sau nu..mai ales cele care au trecut prin incercarea asta si inca 'supravietuiesc';)
|
Ada, eu am trecut... prin... deci nu a tinut nici una... plus ca cei la care inca le merge, nu s-ar da de gol:D
|
Quote:
|
TE CRED, insa... asta lamurim noi pe threadul acesta... daca exista posibilitatea sa faci asa ceva... iar raspunsul meu l-ai inteles, referitor la asta... si exact asta vroiam sa spun... cineva cine se straduieste sa mentina o asemenea relatie nu ar da cu piciorul spunand ca nu valoreaza nimic...
|
eu aleg varianta.."depinde de ei"...daca amandoi trag pe un scop comun...relatia o sa tina...am trecut si eu prin asa ceva...unde totul se bazeaza pe INCREDRE,IUBIRE si VORBIREA DESCHISA.....insa la mine nu a tinut pentru ca ea nu avea incredere in mine....
Multa bafta tuturor! Aveti grija de voi!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning